Cautare

4497 de rezultate pentru "muntean nicolae alba iulia" (4.36 secunde)
De asemenea, noul directorul general al Transgaz, Florin Muntean, a declarat ca delegatia Transgaz are programate intalniri cu partenerul bulgar la Ministerul Economiei, Energiei si Turismului din Bulgaria.
• "O decizie politica" Potrivit lui Dan Muntean, director general si actionar al Cramele Halewood Romania, cota unica este eminamente o decizie politica, pe care colegii din PDL ai lui Sebastian Vladescu nu o confirma (inca).
Ei cred ca, in cazul in care ar ajunge la Casa Alba, ea ar fi in stare sa puna capat secretomaniei OZN, deci sa inlature ceea ce ei numesc cea mai mare musamalizare din cate exista.
suprematia alba (dimensiunea culturala).
Fie ca-i spune Alba ca Zapada, fie Miscarea Populara, Lazaroiu considera ca, fara o asemenea structura, prezenta PDL la guvernare in urmatorii ani ar fi pusa sub semnul intrebarii, pentru ca democrat-liberalii ar pierde alegerile prezidentiale, iar presedintele este cel care joaca cel mai important rol in ceea ce priveste prezenta unui partid sau altuia la putere.
Care este diferenta dintre ouale cu coaja alba si cele cu coaja maronie? ... oul cu coaja alba sau cel cu coaja maronie. ... Ouale cu coaja inschisa la culoare vin de la gaini obisnuite la fel ca cele cu coaja alba.
una alba, alta rosie. Culoarea rosie simbolizeaza dragostea pentru frumos si aminteste de curajul tanarului, iar cea alba simbolizeaza ghiocelul, prima floare a primaverii. ... In acest fel, Primavara a invins Iarna, iar culorile martisorului simbolizeaza sangele ei rosu pe zapada alba.
Fostul presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Gorj, Nicolae Mischie, a depus mai multe plangeri la Consiliul Superior al Magistraturii in care il reclama pe prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, Gheorghe Emil Mota.
Organizatia Municipala a PSD l-a reales pe primarul Dumitru Nicolae in functia de presedinte. ... Miercuri seara, cei 347 de delegati ai Organizatiei Municipale PSD prezenti in sala Teatrului Muzical l-au reales in fruntea partidului, la nivelul municipiului Galati, pe Dumitru Nicolae.
Trei dintre ele au fost demolate de Nicolae Ceausescu. ... Unirii, tronsonul cuprins intre Piata Unirii si Piata Alba Iulia, banda I de circulatie, ambele sensuri; ... Decebal, intre Piata Alba Iulia si Piata Hurmuzachi, banda I de circulatie, ambele sensuri.
Incity Residence (zona mall Vitan), Nerva Rezidential (zona Nerva Traian), Fundeni Residence (zona Colentina - Fundeni), Vivere Rezidential (zona Obor), Sara Residence (zona Titan), Green View III (metrou Constantin Brancoveanu), Alba Iulia Residence (zona Piata Alba Iulia), New Town Residence (zona Baba Novac - Dristor), Adora Urban Village (Cartierul Independentei - Sos.
Alba-Iulia;
Curtea de Apel Alba-Iulia a respins printr-o sentinta definitiva plangerea inaintata de Vasile Todea, directorul Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului Alba (APM Alba), au declarat reprezentantii Centrului Independent pentru Protectia Mediului Sebes.
Liderul PNL Hunedoara, Mircia Muntean, a declarat ca organizatia sa a facut sase propuneri pentru functiile de secretari de stat in sase ministere. La fel, Organizatia Judeteana Alba a PD solicita patru posturi de secretar de stat.
Senatorul Marcel BUJOR a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Masacrul de la Fantana Alba:
Nicolae Dicu, viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, cercetat pentru luare de mita, a fost arestat pentru o perioada de 29 de zile, in urma hotararii date de judecatorii Tribunalului Bucuresti.
Sfantul Ierarh Nicolae Sarbatoarea Sfantului Ierarh Nicolae, arhiepiscopul Mirelor Lichiei, este praznuita de Biserica Ortodoxa in 6 decembrie. ... Parintii sai, Teofan si Nona, au murit in timpul unei molime, iar Sfantul Nicolae a fost crescut de un unchi, care purta tot numele de Nicolae si era episcop al cetatii.
De la Sfantul Nicolae la Mos Gerila: ... In ziua de astazi, pe 6 decembrie este Ziua Sfantului Nicolae, dupa cum bine se stie.
El se numeste Adrian Nastasea€œ, a declarat Basescu in fata publicului din Alba Iulia. ... a€žDaca va exista un singur ministru corupt in guvernarea mea, va asigur ca-l execut cu mana mea, in fata poporuluia€œ, si-a asigurat Basescu electoratul din Alba Iulia.
in cursul lunii octombrie 2003, Anderco a fost trimis in judecata de PNA pentru o parte din infractiunile retinute in sarcina sa, procesul derulindu-se la Tribunalul Alba Iulia.
google-analytics.com