Cautare

1281 de rezultate pentru "moldovan iosif vidrasau jud mures" (3.83 secunde)
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
Joi 09 Mai 2013, 19:00, BAIA-MARE (jud. Maramures), Sala Mare a Teatrului Municipal Luni 13 mai 2013, ora 19:00, SATU MARE (Jud. Satu Mare),Filarmonica de Stat "Dinu Lipatti" Miercuri, 15 mai 2013, ora 19:00, ZALAU (Jud.
Emotia si fericirea celor mai multi dintre ei a fost intampinata nu doar de educatori, ci si de Dan Moldovan, un democrat care crede ca are sanse sa ajunga primarul urbei in care invata micutii la care facem referire.
Liderul PNL Mures, Eugen Nicolaescu (foto), a declarat ca Biroul Permanent Judetean al filialei a decis sa solicite conducerii Aliantei D.A.
Inscris in cursa interna a Partidului Democrat in vederea desemnarii candidatului pentru Primaria Mangalia, Dan Moldovan a decis ca, cel mai potrivit, este sa afle opinia cetatenilor municipiului, cu alte cuvinte a electoratului.
in cursul anului trecut, Petre Berinde a fost retinut, cercetat si trimis in judecata de PNA, pentru trafic de influenta, prin rechizitoriul emis de procurorul sef Ioan Moldovan de la Serviciul teritorial Oradea in dosarul privind Serviciul de Pasapoarte Satu Mare, in care a fost invinuit si fostul sef al acestui serviciu, comisarul sef Vasile Neamt.
GHEORGHE de 38 de ani din jud. ... PETRE de 45 de ani din jud. ... Mihaela de 18 ani din jud. ... IONEL de 35 de ani din jud. ... LUCICA de 58 de ani din jud. ... MARCELA de 38 de ani din jud. ... MARINELA de 39 de ani din jud.
Mures, dar are o suferinta: ... - Spuneati, recent, ca Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures este aproape de a indeplini criteriile pentru a fi numit spital regional.
Cetatenii orasului Mangalia au ales PD-ul si acest lucru ne obliga in campania pe care o vom demara pentru castigarea Primariei sa nu facem promisiuni fara acoperire", ne-a declarat, in asentiment cu organizatia pe care o reprezinta, Dan Moldovan, unul dintre democratii inscrisi in cursa interna a partidului pentru desemnarea candidatului la Primaria municipiului Mangalia.
Presedintele UDMR Mures, Kelemen Attila, a declarat ieri ca in organizatia pe care o conduce exista nemultumiri fata de functionarea coalitiei guvernamentale in judet, principala tinta a atacurilor fiind noul presedinte al PD Mures, Dorin Florea, primar al municipiului Targu Mures. ... Mures.
Judecatoarea care i-a eliberat pe violatori este mama de fata, studenta la Drept In toata aceasta situatie bolnava, hotararea judecatoarei Georgiana Moldovan este punctul culminant:
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Autostrada in judetul Mures prinde contur nu doar pe harta!", pe care o puteti citi in continuare.
De primavara trecuta incoace, mai exact de dupa aparitia in ziarul nostru a articolului "seful Politiei Judiciare a PNA are dosar penal”, in care au fost pomeniti si procurorul general al Romaniei, Ilie Botos, si procurorul general al PNA, Ioan Amarie, procurorul sef al Serviciului teritorial Oradea al PNA (ce are competenta si asupra judetului Satu Mare), Ioan Moldovan a manifestat o curiozitate subita si deosebita fata de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
Purtatorul de cuvant al PSD, deputatul Radu Moldovan, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca luni va fi cunoscut numele primului parlamentar PDL care va trece la PSD, formatiunea sa fiind in discutii, pentru inceput, cu trei-patru reprezentanti ai puterii.
Pe 7 aprilie va fi inaugurata o noua filiala Confindustria Romania la Targu Mures.
Cinci echipe, doua din Liga Nationala, SCM Craiova si Neptun Constanta, trei din Divizia A (Terom Iasi, Rapid Bucuresti si Muresul Targu Mures), vor lupta sa se claseze la finalul turneului pe unul din primele doua locuri care asigura participarea in sezonul viitor in Liga Nationala.
De 15 ani, Martin Szalai din Targu-Mures, este psiholog scolar. ... Este angajat la centrul judetean de asistenta psihopedagogica Mures si membru al asociatiei de medicina scolara.
Desfasurata sub genericul Sa mergem impreuna!, la 20 de ani de la vizita istorica a Papei Ioan Paul al II-lea, vizita de stat, pastorala si ecumenica a Papei Francisc in Romania include, in prima zi, intalniri cu autoritatile politice si societatea civila, cu conducerea Bisericii Ortodoxe Romane si Sfanta Liturghie din Catedrala Sfantul Iosif.
Senatorul PNL de Mures Stefan Mihail Antonie si-a dat demisia din partid, acuzand faptul ca organizatia liberala s-a transformat intr-un SRL. Tensiunile din ultima vreme din cadrul Organizatiei PNL Mures au un prim deznodamant.
Laszlo Borbely, ministrul Dezvoltarii si-a lansat candidatura la functia de primar pentru Targu Mures. Ministrul si-a lansat campania sub sloganul "Inimile noastre bat la Targu Mures", spunand ca inima lui si inimile locuitorilor din Targu Mures trebuie sa bata impreuna pentru oras.
google-analytics.com