Cautare

1749 de rezultate pentru "maxim aurel" (4.97 secunde)
In cursul zilei de ieri a avut loc deschiderea oficiala a sediului Cefin din Constanta, situat pe b-dul Aurel Vlaicu nr.186.
Aurel Dumitru, unul dintre angajatii RAT Craiova, a declarat ca se doreste si îmbunatatirea conditiilor de lucru.
Romania ar putea cheltui anul viitor circa 80 de milioane de euro pentru investitii in sectorul de morarit si panificatie, din fonduri UE, prin intermediul Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR), a declarat presedintele patronatului Rompan, Aurel Popescu.
Fiecare va aplica o anumita crestere, în raport cu costurile de productie“,  a declarat ieri presedintele Rompan, Aurel Popescu. ... Pe de alta parte, în ceea ce priveste reducerea TVA la alimentele de baza, Aurel Popescu a precizat ca Ministerul de Finante nu a luat nici o decizie.
Practic, suntem fortati sa mai scumpim productia de conserve cu cel putin 10% pâna la sfârsitul anului“, a declarat Aurel Tanase, presedintele patronatului din industria conservelor de legume si fructe - Romconserv.
Electroputere Craiova ar trebui sa cheltuiasca aproximativ trei milioane de euro pentru platile compensatorii a 300 de salariati, care ar putea pleca acasa de la 1 martie, a anuntat ieri liderul sindical al unitatii, Aurel Bojenoiu.
Electroputere SA Craiova ar putea renunta la 40 de hectare de teren si spatii de productie din cauza crizei financiare acute care a afectat societatea, a dezvaluit ieri liderul sindicatului, Aurel Bojenoiu. ... Putem accepta o cifra, dar nu mai mare de 300", spune Aurel Bojenoiu.
Cei care vin de astazi (miercuri - n.r.) solicita 39 de litri la hectar", a declarat Aurel Calin, directorul executiv al DADR Dolj. ... Numarul de adeverinte eliberate se ridica la 2.240, pentru 881.932 de litri", a precizat Aurel Calin.
Noul presedinte al Consiliului de Administratie (CA) de la Avioane SA, Aurel Cazacu, a declarat pentru GdS ca primele discutii cu italienii sunt incurajatoare. ... Finalizarea negocierilor depinde de modul in care partea romana va raspunde la intrebarile pe care le vor pune italienii", a declarat Aurel Cazacu.
Directorul executiv al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura Constanta, Aurel Susman, considera salutara initiativa ministrului Agriculturii, Ilie Sarbu. ... Fermierii vor fi cei mai incantati", a declarat pentru cotidianul "Replica" Aurel Susman, directorul executiv al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Constanta.
Electroputere Craiova va trimite acasa 500 de angajati cu salarii compensatorii incepand cu luna iunie, ca urmare a programului de restructurare a societatii, a anuntat ieri liderul sindicatului, Aurel Bojenoiu.
"Banii vor fi platiti lunar, si nu toti odata, asa cum se vehiculase", a precizat Aurel Bojenoiu, liderul Sindicatului Liber Electroputere.
Producatorii de grau au dublat preturile in acest an, situatie care a creat un blocaj pe piata si a scumpit faina cu 40% in ultima saptamana, astfel ca painea va costa cu aproximativ 15% mai mult pana la finele lui august, a declarat pentru MEDIAFAX Aurel Popescu, presedinte Rompan.
"Statul a dat anul trecut 240.000 lei pentru Rosia Montana, Gold Corporation a oferit de o mie de ori mai mult!" Fostul ministru al Culturii, Razvan Theodorescu, academicianul Alexandru Vulpe si Ioan Aurel Pop, dar si conferentiarul Alexandru Diaconescu si alti profesori de renume in lumea arheologica au declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca, in ciuda faptului ca la inceput au fost sceptici in privinta proiectului demarat de Gold Corporation la Rosia Montana, au ajuns sa creada ca finantarile acestei companii - 70 de milioane de dolari - sunt singura modalitate pentru ca Rosia Montana sa isi salvgardeze patrimoniul cultural.
Dimisianu, Aurel Dragos Munteanu, Aurel Baranga, Teodor Mazilu, Pop Simion, Mircea Malita, Ioan Alexandru, Fanus Neagu, Marin Sorescu. Revista si-a continuat aparitia si in anii regimului Ceausescu, activitatea ei fiind coordonata de Adrian Paunescu, organizatorul si fondatorul faimoaselor Cenacluri "Flacara" pentru tineret.
Castigatorii memorialului, la junori I, au fost Adelina Tanasie si Aurel Rotaru (ambii de la Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu" ... Catalina Chirca (400 m) si Aurel Rotaru (1.500 m).
Cartea oferita la noul conurs, "Istoria ilustrata a Romaniei", este scrisa de Ioan Aurel Pop si Ioan Bolovan, are 608 pagini, a aparut in mai 2009 si are pretul de 169.00 RON.
Aurel Minulescu, Libraria Anthony Frost - Calea Victoriei nr. 45, Bucuresti: "Se cauta literatura contemporana clasica, dar si cartile pentru copii, cartile SF, fantasy, de istorie, de grafica, de arta.
cu Radu Beligan, Alexandru Giugaru si George Demetru) si Doua lozuri, in regia lui Gheorghe Nagy si Aurel Miheles (1957; ... Gheorghe Nagy si Aurel Miheles // 1957 // 60 min;
In cadrul aceluiasi eveniment avea loc si lansarile albumelor solistilor Carmen Radulescu - Cant pentru voi si Aurel Moga - Fata Morgana - Casa de Discuri EUROSTAR.
google-analytics.com