Cautare

4563 de rezultate pentru "marcu emil numaru de telefon fix" (3.42 secunde)
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Demisia lui Emil Boc vazuta de consultantii politici. ... "Daca ati fi consultantul lui Emil Boc, l-ati sfatui sa-si dea demisia dupa motiunea de cenzura?".
Vedeta isi doreste acum ca in certificatul de nastere al Mayrei, fetita ei cea mare, sa fie trecut numele tatalui acesteia! Rocsana Marcu este, in sfarsit, invingatoare!
Gheorghe Marcu, senator PSD de Botosani, a adresat o interpelare premierului Emil Boc, avand ca obiect modificarea modului de facturare a gazelor naturale prin Ordinul 62/2008 al Autoritatii Nationale de Reglementare a Energiei (A.N.R.E.).
Cei care isi cumpara un telefon mobil nou, de la firmele specializate in astfel de tranzactii, nu inseamna ca au neaparat si garantia ca acesta va functiona cum trebuie.
Pe ordinea de zi a sedintei Senatului din data de 18 mai 2010 a figurat un proiect de lege pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta nr. 29/2010 a Guvernului, care reglementeaza valorificarea surplusului de unitati ale cantitatii atribuite Romaniei prin Protocolul de la Kyoto.
Din cauza crizei din sectorul imobiliar, municipalitatea nu a vandut apartamentele, casele si spatiile de productie ale datornicilor, scoase la licitatie. Noul director al Directiei de Impozite si Taxe, Sorin Marcu, sustine ca pe piata nu exista cerere pentru imobilele pe care s-a pus sechestru.
Senatorul Marcu (PSD): Privatizarea societatilor energetice, una dintre marile erori ale Guvernului Boc Presedintele organizatiei judetene Botosani a Partidului Social Democrat (PSD), senatorul Gheorghe Marcu, a criticat, vineri, intentia actualei puteri de privatizare a sectorului energetic din Romania.
Senatorul Gheorghe Marcu propune instituirea unei taxe claw-back pentru energia electrica produsa de hidrocentrale Senatorul Partidului Social Democrat, Gheorghe Marcu, propune instituirea noii taxe claw-back asupra producatorilor de energie electrica in sistem hidro.
Dorin Marcu din Rasnov este pasionat de antichitati din 1990. "De sase ani vin la targurile mestesugarilor de la Muzeul Taranului Roman! Oamenii cauta obiecte rustice si costume populare!", spune anticarul Dorin Marcu.
Ziarul de Iasi: Amorurile poetului Emil Brumaru (Autoare: Emilia CHISCOP) UN ARTICOL EXCEPTIONAL POSTAT PE SITE-UL ZIARULUI DE IASI - DATAT 16.04.2004. El este Emil Brumaru, poetul SEXagenar: ... Visul sau, de vechi poet oniric, e sa ajunga la concurenta cu Cosmina Pasarin.
Curtea de Apel Craiova inaugureaza, pe 1 decembrie, un sistem robotizat de comunicare prin telefon a solutiilor sau termenelor de judecata din dosarele aflate pe rolul instantelor din Oltenia.
Deputatul PRM Marcu Tudor s-a saturat sa astepte minute in sir la lifturile din Palatul Parlamentului. El a intarziat de altfel un sfert de ora la sedinta comisiilor reunite de aparare, care au dezbatut ieri la pranz bugetul MApN, din cauza a€žtraficuluia€œ intens al lifturilor.
Potrivit ziarului Libertatea, Rocsana Marcu a incheiat colaborarea cu Prima Tv si a ramas somera. ... Potrivit Pro Tv Magazin, Rocsana Marcu a luat aceasta decizie pentru a se ocupa de cresterea celor doua fetite ale sale, Mayra si Indira.
Dorin Marcu din Rasnov este pasionat de antichitati din 1990. "De sase ani vin la targurile mestesurgarilor de la Muzeul Taranului Roman! Oamenii cauta obiecte rustice si costume populare!", isi incepe povestea Dorin Marcu.
In ciuda faptului ca Agentia de Plati in Interventii pentru Agricultura (APIA) Constanta a intrat in "hora" institutiilor ce intampina probleme de natura financiara, cei doi sefi, Aurel Susman si Mihai Marcu, au gasit o modalitate prin intermediul careia si-au "coafat" doua birouri directoriale demne de toata lauda.
Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat ieri ca il va sprijini pe Cristian Diaconescu pentru functia de presedinte al PSD, urmand sa candideze el daca Diaconescu nu o va face, informeaza www.mediafax.ro. ... "In politica e atat de simplu", a adaugat Mitrea.
Cele mai importante partide ale momentului, PSD si PD-L, sunt macinate de framantarile interne.
Senatorul Gheorghe Marcu, presedintele organizatiei judetene a PSD Botosani, a criticat declaratiile ambasadorului Statelor Unite ale Americii, Mark Gitenstein, referitoare la efectele negative pe care le-ar avea neadoptarea legii Agentiei Nationale de Integritate, pe care acesta le-a facut intr-un interviu pentru HotNews, informeaza Agerpres.
Senatorul Gheorghe Marcu se declara impotriva coborarii pragului de varsta pentru dreptul la vot Presedintele organizatiei judetene Botosani a Partidului Social Democrat, senatorul Gheorghe Marcu, respinge ideea reducerii varstei de vot de la 18 la 16 ani.
google-analytics.com