Cautare

4563 de rezultate pentru "marcu emil numaru de telefon fix" (4.04 secunde)
Locuitorii sectorului 5 au primit, marti seara, din partea unor echipe de activisti PSD, telefoane mobile si cartele pre-platite incarcate cu patru euro, pe cutiile aparatelor fiind scris numarul de telefon al actualului primar de sector, Marian Vanghelie, candidat pentru un nou mandat.
si telefon, si laptop. Cu ce e practic diferit un smartphone de un laptop? Motorola crede ca, in spatele acestor categorii de produse, sta o diferentiere de marketing care ne face sa scoatem din buzunar de doua ori mai multi bani decat e nevoie.
Nu mai este niciun secret pentru nimeni ca majoritatea anchetelor intrumentate de procurori se bazeaza in proportie covarsitoare pe interceptarea convorbirilor telefonice. Metodele de ascultare a telefoanelor devin din ce in ce mai sofisticate, dar exista totusi posibilitatea ca interceptarile sa fie evitate.
Am fost sunata azi de un operator Orange care ma ispitea cu diverse oferte de telefonie mobila si de Internet. Cred ca eu si tatal meu suntem cei mai vechi si fideli abonati ai acestei retele de telefonie mobila: ... Eu am abonament Orange de 18 ani!
Cum sa transferi pozele din telefon?
Corina Stoicescu) Intr-un interviu mai sincer ca oricand, Teo ne-a povestit despre relatia frumoasa pe care o are cu fiica ei, despre divinitate si opinii, dar si despre actul de eroism de a face in zilele noastre emisiuni de divertisment, de calitate.
Un adolescent de 16 ani a fost ucis cu sange rece, iar criminalul parea sa le scape anchetatorilor printre degete.
6,9 MILIARDE DE OAMENI SE AFLA IN PERICOL. CE POT PATI IN SPECIAL FEMEILE DIN CAUZA TELEFONULUI MOBIL Peste 6,9 miliarde de oameni si-au cumparat un telefon mobil Telefoanele mobile emit radiatii electromagnetice care au capacitatea de a distruge celulele din organism.
Psihologul Cezar Laurentiu Cioc face o analiza a modalitatilor pe care hotii si escrocii le folosesc pentru a profita de naivitatea, necunoasterea si disperarea oamenilor de buna credinta.
Peste 70.000 de soferi amendati pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau Peste 70.000 de soferi din toata tara au fost amendati, in acest an, de politisti pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Dar este de exemplu cazul persoanelor care vorbesc la telefon in timp ce se afla la volanul unui autoturism si care nu folosesc numeroasele posibilitati de a folosi telefonul la volan in siguranta.
C-Cactus este un concept car inovator, care va fi prezentat, în premiera mondiala, la Salonul Auto de la Frankfurt din 2007.
Alex Hrinca, fost jurnalist la Digi 24, a postat pe Facebook un mesaj emotionant pentru colegii de breasla, facand trimitere la moartea fulgeratoare a Iulianei Gatej. ... Adunati de prin te miri ce coturi de tara, stransi, nici noi nu stium cum, in tot soiul de redactii.
Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a anuntat ieri ca supune consultarii publice proiectul de decizie privind implementarea serviciului universal in sectorul comunicatiilor electronice din Romania dupa modificarea Strategiei nationale din acest domeniu.
Emil Petrescu de la Handcrafted Goods - Limited Edition Concept este prezent zilele acestea la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Romanul adora sa vorbeasca la telefon.
Presa a semnalat in aceste zile ca peste 5 milioane de abonati Telekom au primit facturi umflate din cauza faptului ca programul informatic care genereaza facturile abonatilor a luat-o razna: ... La numerele de telefon ale companiei nu raspunde nimeni.
Extrase de pe pagina de Facebook a lui DON PEDRO: Daca Dragnea desfiinteaza Gestapoul=DNA si-i rupe coltii mutantului, in fata mea se spala de toate pacatele. Dar deocamdata ma indoiesc, el insusi fiind putin muscat de monstru.
Deputatii au lucrat ieri mai bine de patru ore pentru a finaliza problemele inscrise pe ordinea de zi. Ei au parasit in mare graba sala de sedinta, dupa ce au dezbatut 40 de proiecte legislative si au dat votul final.
Directorul Directiei de Taxe si Impozite din cadrul Primariei Craiova, Sorin Marcu, sustine ca in zilele urmatoare se va incepe executarea silita a persoanelor fizice si juridice care nu si-au platit, pana pe 31 martie, prima transa a impozitelor si taxelor pe anul 2011.
google-analytics.com