Cautare

4563 de rezultate pentru "marcu emil numaru de telefon fix" (3.06 secunde)
Presedintele PSD Botosani, senatorul Gheorghe Marcu, va sesiza institutiile abilitate ale statului cu privire la "furturile" comise de furnizorii de gaz din Romania, el sustinand ca populatia este obligata sa plateasca facturi in medie cu 20% mai mari decat consumul efectiv.
Craiovenii mai au timp pana la 31 martie sa-si plateasca impozitele si taxele catre bugetul local pentru anul 2011, cu reducere de zece la suta. Cu cat termenul se apropie de final, cu atat creste aglomeratia de la ghisee.
Craiovenii mai au timp pana la 31 martie sa-si plateasca impozitele si taxele catre bugetul local pentru anul 2011, cu reducere de zece la suta. Cu cat termenul se apropie de final, cu atat creste aglomeratia de la ghisee.
Mii de craioveni figureaza in evidentele Directiei de Impozite si Taxe ale Primariei Craiova cu doua sau mai multe locuinte. Recordul este de 15 proprietati.
Morti obligati sa plateasca dari la stat, impozite calculate gresit, de-ti sta inima in loc, sau persoane somate sa achite taxe locale, desi ele si-au schimbat de mult domiciliul.
Dan Puric Va invitam sambata, 1 Iunie, la Teatrul de pe Lipscani, la ora 19.00 sa vedeti sau sa revedeti spectacolul "Fluturi si oameni".
Evanghelistul Luca mentioneaza ca Christos a tamaduit-o de 7 demoni. In Evanghelii nu se face nicio mentiune cu privire la ce fel de demoni o posedasera.
Alexandru Andries s-a nascut la 13 octombrie 1954 si nu are de gand sa se casatoreasca. Nu are nici telefon fix, nici mobil si nu-i plac nici evenimentele mondene, iar de imbracat il imbraca matusa sa, Victoria, care locuieste in Statele Unite ale Americii.
- Cum ti se pare sa iei brunch-ul la cafeneaua Fior di Latte de pe Bd. ... De-asta mi-am chemat si prietenii aici! - Dar, trebuie sa fii prudenta, pentru ca am inteles ca pe strada, in fata cafenelei, este plin de paparazzi.
Alexandru spune ca Traian Basescu submineaza autoritatea lui Emil Boc. ... Alexandru, un intelectual de marca.
"Lui Boc ii lipsea tichia de ideolog!", pe care il puteti citi in continuare. 'La disperare, in stari de criza, ratiunea este bulversata, mintea o ia razna, vorbele bat campii. Este starea in care se afla si bietul Emil Boc.
Chiar daca pina la alegerile universitare Liga Studentilor de la Universitatea "Dunarea de Jos" a reusit sa prosteasca o parte din public, imediat dupa alegeri totul s-a dat pe fata. Studentii au fost cu Emil Constantin la alegeri.
Andrei P.) Imbolnavirea creierului apare si atunci cand ne izolam in tableta, in Facebook si in telefon, dar si pentru ca nu facem cateva exerciTii simple de respiratie imediat dupa trezire.
M800, un ceas de mana cu telefon mobil, este cel mai recent gadget inedit disponibil in magazinul online www.MarketOnline.ro, considerat unicul magazin online de sapte stele.
Primul telefon mobil Nokia a fost produs, marti seara, la fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, potrivit Mediafax. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, a declarat ca a auzit despre producerea primului telefon "made in Jucu", dar ca nu stie alte detalii.
Cele mai tari "telefoane concept" Telefoanele "concept" par sa fie urmatorul pas de la cele 3D . ... • Aston Martin Multi tineri designeri creeaza proiecte de telefoane care probabil nu vor fi niciodata produse in serie mare, nici macar intr-una limitata.
Iata testul care iti spune daca esti obsedat de telefonul mobil sau nu O noua cercetare efectuata in Regatul Unit arata ca 94% dintre britanici aleg sa stea o saptamana fara sa faca sex cu partenerul/partenera decat sa ramana fara telefonul mobil.
Numarul abonatilor de telefonie fixa a scazut la juamtate in ultimii patru ani. Potrivit Autoritatii Nationale in Domeniul Comunicatiilor, cei mai multi dintre cei care au renuntat la telefonul fix, s-au indreptat catre telefonia mobila.
Olguta Vasilescu nu mai poate sa taca dupa dosarul de la DNA: Iohannis si Boc au facut fix acelasi lucru!
Senatorul Gheorghe Marcu, Presedintele Departamentului pentru relatia cu patronatele si piata de capital, a transmis un comunicat de presa intitulat:
google-analytics.com