Cautare

3022 de rezultate pentru "lista" (3.45 secunde)
noua lista de medicamente compensate intra invigoare la 1 iulie 2013 Printr-o noua lege, ce ar putea fi aplicata din 1 ianuarie 2014, salariul de baza al unui medic primar din sistemul public ar putea ajunge la peste 1.000 de euro, fata de 1.800 de lei cat este in prezent, a anuntat ministrul Eugen Nicolaescu.
Lista medicamentelor compensate si gratuite nu a mai fost actualizata in tara noastra din 2008 incoace. ... S-a anuntat de ceva vreme o noua lista de medicamente compensate si gratuite, care sa fie in acord cu nevoile curente ale pacientilor romani.
Austria s-a acomodat cu sistemul electoral proportional cu scrutin pe lista inchisa si vot preferential (optional), ca si Belgia, Olanda sau Letonia, in timp ce in Cehia senatorii se aleg prin sistemul majoritar absolut, iar deputatii prin cel proportional cu scrutin de lista inchisa, iar Polonia isi alege Seimul - asa-zisa lor camera inferioara, dar cu rolul legislativ principal-, prin scrutin proportional pe lista cu vot preferential, obligatoriu in schimb.
Poate ca ei isi imagineaza ca electoratul va stampila orbeste o lista pur si simplu. ... Candidatul social-democrat, ramas pe lista de la Constanta dupa indelungi negocieri - dupa cum umbla vorba prin targ - este pe lista tocmai pentru ca este fiul prefectului.
Ultimii doi sunt trecuti pe "lista neagra" pentru incompatibilitate intre functiile detinute si afaceri. ... Lista neagra a PSD+PUR Coalitia pentru un Parlament Curat a facut, in urma cu o saptamana, publice numele candidatilor pentru un loc in Legislativ din partea UN PSD+PUR si Alianta D.A.
Cea de doua mare problema cu care se confrunta negocierile PSD-PNL-PC este desemnarea candidatilor pe lista comuna la alegerile parlamentare. ... Conform surselor Hotnews.ro, PSD ar fi propus in cadrul negocierilor de miercuri o formula cu o pondere pe lista de 60-40.
Pe lista mai figureaza fratii timisoreni Marius si Emil Cristescu, un cetatean libanez si o firma al carei patron a fost implicat alaturi de ex-ministrul Sebastian Vladescu în afacerile cu arme, pe relatia Africa.
Pe lista mai figureaza fratii timisoreni Marius si Emil Cristescu, un cetatean libanez si o firma al carei patron a fost implicat alaturi de ex-ministrul Sebastian Vladescu în afacerile cu arme, pe relatia Africa.
Secretarul de stat Mircea Toader a mai aratat si ca “PD vrea sa realizeze inca de acum o lista, iar opinia publica, presa sa stabileasca daca printre nominalizati sint si oameni cu trecut ciudat sau fara pregatirea necesara pentru o functie de europarlamentar”. ... a avut o singura lista.
Presedintele Uniunii Civice Maghiare (UCM), Szasz Jeno, primarul orasului Odorheiu Secuiesc, l-a dat in judecata pe prefectul Harghitei, Constantin Strujan, pe care il acuza ca a modificat, fara drept, lista presedintilor si loctiitorilor sectiilor de votare propusi de catre primar.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a stabilit vineri seara lista noului guvern, alcatuit doar din reprezentanti ai PNL si UDMR, trimitand astfel PD in opozitie.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a trimis ieri parlamentului lista Cabinetului restructurat format doar din PNL si UDMR. ... Pe lista lui Tariceanu figureaza nume controversate, cum ar fi Teodor Melescanu la Ministerul Apararii, Ludovic Orban la Transporturi sau Traian Remes la Agricultura.
Cu trei zile in urma, pana si PNTCD, un partid care nu stie la acest moment daca va intra singur in scrutin sau pe o lista comuna a polului de dreapta, previziona castigare a doua pozitii printre reprezentantii Romaniei in Parlamentul European.
Episcopul reformat László T´´okés vrea sa faca curatenie pe lista UDMR si sa-i schimbe politica externa. ... "Nu ma voi multumi cu includerea candidaturii mele la Parlamentul European pe lista UDMR, ci voi mai cere doua lucruri:
Ministrul suspendat al Comunicatiilor, Zsolt Nagy, care se afla pe primul loc pe lista UDMR pentru Parlamentul European, se afla in situatia de a ceda pozitia sa de candidat la europarlamentare in favoarea episcopului reformat Tokes Laszlo.
Victor Ponta si Vasile Puscas nu se regasesc printre candidatii PSD pentru europarlamentare, in conditiile in care amandoi erau vazuti ca ocupanti ai primelor locuri pe lista.
Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a anuntat ieri ca pe lista pentru Parlamentul European, pe primele cinci locuri se afla actualii membri ai PE - senatorul de Bucuresti Eugen Mihaescu, deputatul de Braila Daniela Buruiana-Aprodu, deputatul de Gorj Petre Popeanga, senatorul de Neamt Viorica Moisuc si deputatul de Brasov Cristian Stanescu.
Lista pesedistilor propusi de Biroul Permanent National al PSD sa asigure, sub conducerea lui Cristian Diaconescu, interimatul organizatiei judetene din Bihor este contestata atat de fostul presedinte Mihai Bar cat si de colegul sau Alexandru Retegan.
Liderii PNL se vor reuni luni seara in cadrul Biroului Politic Central al partidului pentru a analiza lista candidatilor la alegerile parlamentare, in pregatirea Delegatiei Permanente de marti.
PSD Constanta, organizatie condusa de primarul Radu Mazare (foto), a avut, ieri, inca o runda de discutii referitoare la lista de viitori noi directori ai serviciilor deconcentrate.
google-analytics.com