Cautare

3022 de rezultate pentru "lista" (2.78 secunde)
Cu alte cuvinte, potentialii indreptatiti sa acceada la un loc eligibil pe lista candidatilor la o locuinta sociala inca din 2009 mai au un an de asteptat. ... Explicatia functionarilor publici este ca precedenta lista era deja votata la data intrarii in vigoare a OUG nr.
PC este in impas in a-si desemna candidatul ce va fi inclus pe lista pentru europarlamentare, deoarece pesedistii, in frunte cu Mircea Geoana, nu-l accepta pe Codrut Seres, ci pe Daniela Popa, iar Dan Voiculescu il sustine pe Seres, si nu pe presedintele PC, sustin surse din cele doua partide.
Ieri-dimineata, in jurul orei 8.45, presedinta sectiei de votare a observat ca Diaconu si-a exprimat optiunea atat pe lista permanenta, cat si pe cea suplimentara de la aceeasi sectie, asa ca a anuntat politia.
Traian Basescu s-a aratat deosebit de critic cu noul Statut adoptat, recent, de PD-L, afirmand ca impunerea sistemului de alegere pe lista a prim-vicepresedintilor constituie o "bolsevizare". ... Dar sa vii cu lista in PD-L, mi se pare o bolsevizare a partidului, asa cum au facut si altii.
Lista neagra a "lasilor" care au tradat interesul national in Ardeal Pe internet a inceput sa circule o lista neagra a parlamentarilor PDL/UNPR, din Ardeal, care nu au votat motiunea impotriva UMF Targu Mures.
Comisia Europeana a confirmat lista delegatiei Romaniei Comisia Europeana a confirmat lista delegatiei Romaniei la Consiliul European. Este vorba de lista trimisa de Ministerul de Externe. ... Pe lista ministerului nu se afla Traian Basescu. Presedintia a trimis ieri, la Ministerul de Externe, o alta lista.
Guvernul a suplimentat lista birourilor vamale autorizate sa permita intrarea, iesirea si tranzitul produselor purtatoare de accize, la solicitarile unor firme, ca o masura de reducere a costurilor de transport si a perioadei de stationare in punctele de control pentru trecerea frontierei.
Agentia Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat lista producatorilor validati si a agentilor economici autorizati sa desfasoare activitati de colectare si tratare a vehiculelor scoase din uz, in limita sumei de 49,5 miliarde de lei vechi.
Conform unei hotariri a Guvernului, lista neagra cu societati de stat monitorizate pentru ca inregistreaza pierderi s-a micsorat substantial. Pe baza indicatorilor economico-financiari din perioada 2005-2006, au fost eliminate de pe lista 33 de companii. ... Au ramas pe lista 16 societati intre care Termoelectrica, Electroputere, Rulmentul sau Tractorul Brasov.
Autoritatea Nationala a Datelor cu Caracter Personal a adopat decizia de a obliga institutiile bancare care activeaza in Romania sa notifice clientii care mai au datorii la respectivele banci, inainte de le inscrie numele pe "lista neagra" a Biroului de Credit.
Cu toate acestea insa, numarul celor inscrisi pe lista disponibilizarilor voluntare creste de la o zi la alta, siderurgistii avand posibilitatea sa se inscrie pe lista respectiva pana in luna aprilie 2009.
Astfel, pe lista cu primii 10 clienti rau-platnici ai ANR-ului-publicata pe site-ul institutiei- se numara, la data de 19 august 2008, cand a fost intocmita lista neagra a datornicilor Autoritatii, si societatea Tehnoton Iasi, ce detinea cunoscuta fabrica de aparate de radio, casetofoane si alte produse electronice si electrocasnice din perioada regimului comunist, care a ajuns, in prezent, prin cumpararea ei de catre un grup industrial sa fabrice aragazuri si masini de spalat.
Tara noastra figureaza pe lista neagra a United States Trade Representative (USTR), a statelor cu probleme în respectarea drepturilor de proprietate intectuala, top în care, potrivit Reuters, conduc detasat China si Rusia în privinta pirateriei si a falsificarii produselor americane.
tefelistul, impreuna cu vreo cativa prieteni de-ai sai se afla in lista ta de contacte si, de pe pagina profilului tau raporteaza ca cel care scrie nu esti tu. ... Rezulta asadar ca, pentru a preveni posibilele blocari ale contului, trebuie, in primul rand, sa-ti periezi bine lista de prieteni.
In momentul de fata, 167 de molecule noi ori cu indicatii terapeutice noi asteapta sa intre pe noua lista, pe care Ministerul Sanatatii se angajase s-o lanseze in dezbatere publica de mai multe ori anul acesta, insa nu a reusit sa respecte pana acum niciuna dintre termenele propuse.
- dreptul la viata al pacientilor este afectat in mod direct de refuzul autoritatilor competente de a lua o decizie finala cu privire la includerea noilor tratamente pe lista de medicamente compensate de catre stat;
Dupa votare pe lista e trecut numele din buletin si codul numeric personal, iar respectivul semneaza in dreptul numelui sau. ... Apare, de exemplu, pe lista suplimentara de la Ploiesti, Ion Vasile din Suceava. Se verifica lista din Suceava, daca apare omul ca a votat.
Te gindesti ca au facut o lista cam cum imi face nevasta-mea cind pleaca in delegatie si ma lasa cu treburile prin casa:
Te gindesti ca au facut o lista cam cum imi face nevasta-mea cind pleaca in delegatie si ma lasa cu treburile prin casa:
Lista ar mai putea sa contina praful pe care il primim cu totii in nas atunci cind, in general dimineata, gunoierii isi fac treaba cu cel mai mare sictir de care sint capabili, gunoiul de la malul Dunarii care strica orice peisaj la care avem acces de pe oricare dintre terasele din zona, strazile neterminate pentru care probabil producatorii de pantofi au dat spaga la primarie etc.
google-analytics.com