Cautare

18701 de rezultate pentru "ianosi ioan satu mare" (5.94 secunde)
Prefectul judetului Satu Mare, Radu Bud, va solicita in aceste zile Agentiei Nationale pentru Persoanele cu Handicap eliberarea din functie a inspectorului sef al Inspectoratului Teritorial Satu Mare, Sebastian Lacraru, care este cercetat penal pentru mai multe acte de coruptie.
Parcul auto al sectiei de transport in comun "Transurban” din cadrul Regiei Autonome Comunala Satu Mare este alcatuit in prezent din 45 de autobuze.
Consiliul Local Satu Mare a stabilit ieri la 4,5 euro/mp pretul minim pentru care vor fi concesionate parcelele din Parcul Industrial.
Ioan Botezatorul Bzi.ro: ... Ioan Botezatorul: ... Ioan Botezatorul, cel care l-a botezat pe mantuitorul Iisus in apele Iordanului • De ziua Sf. Ioan, peste doua milioane de romani isi sarbatoresc onomastica Astazi, 7 ianuarie, crestinii il sarbatoresc pe Sf. Ioan Botezatorul, cel care este cunoscut si caInaintemergatorul Domnului.
Judecatorii Înaltei Curti de Casatie si Justitie au închis ieri dosarul lui Dan Ioan Popescu, fost ministru al industriilor în guvernul PSD, si al sotiei sale, Elena Popescu, privind cercetarea averii lor si au ridicat sechestrul asigurator, decizia fiind atacabila cu recurs.Procesul averii lui Dan Ioan Popescu s-a reluat pe 17 septembrie dupa o amânare de aproape un an.Înalta Curte de Casatie si Justitie a suspendat, pe 19 septembrie 2006, procesul averii lui Dan Ioan Popescu si a trimis la Curtea Constitutionala solicitarea de analizare a 13 articole din Legea nr.
De vreo luna incoace, circa 90% din membrii Delegatiei Permanente si ai Biroului Executiv Judetean Satu Mare nu mai vor sa auda si nu mai vor sa-l vada pe Gheorghe Ciocan in fruntea organizatiei judetene a PSD.
Consilierii judeteni au stabilit ieri pe ce se vor cheltui cele aproape 22 milioane de euro care vor fi imprumutati de Consiliul Judetean Satu Mare.
Iarna grea a lasat urme adinci in asfaltul strazilor din Satu Mare. ... Povestea strazilor din Satu Mare se repeta in fiecare an si incepe, de regula, odata cu topirea zapezii.
Corina Cretu, membru al Parlamentului European, a lansat, vineri, la Satu-Mare, cartea "Romania europeana" si a participat la o serie de intalniri cu alegatorii din Satu-Mare si Negresti-Oas.
Patronul SC California, italianul Alessandro Bresciani, este unul din cei mai mari negustori de terenuri agricole din judeţul Satu Mare, cumpărind de-a lungul anilor citeva sute de hectare de teren.
Soborul Sfantului Proroc Ioan Botezatorul si Inaintemergatorul Domnului are loc a doua zi dupa Boboteaza, la 7 ianuarie, potrivit obiceiului ca dupa marile praznice imparatesti sa fie cinstite si persoanele care au luat parte la evenimente.
Deputatii Daniela Buruiana Aprodu, Miron Mitrea si Ioan Turc si senatorii Corneliu Vadim Tudor, Vasile Blaga si Dorel Onaca sunt in topul parlamentarilor cu cea mai scazuta prezenta la sedintele de vot ale Parlamentului, potrivit unui studiu dat publicitatii, marti, de IPP.
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, va intocmi un raport legat de demisiile a 30 de membri din cadrul Consiliului municipal al PSD Satu Mare.
Gabriela Dorgai a fost un suflet chinuit si traumatizat Actrita gasita moarta luni in plin centrul municipiului Satu Mare a avut o viata si o moarte tragica.
- Din partea Grupului parlamentar PSD o sa-i dau cuvantul domnului senator Doru Ioan Taracila. ... - Familie mare, neamuri multe... ... Ce sa facem, familie mare, neamuri multe...
Consiliul Judetean al PSD Satu Mare care s-a intrunit ieri pentru a-si alege cei 11 vicepresedinti a luat o intorsatura neasteptata dupa ce prim-vicepresedintele ales joi, Ioan Tou, a anuntat ca demisioneaza din functie si dupa ce alti sase din fostii vicepresedinti au anuntat ca renunta sa mai faca echipa cu actualul presedinte Gheorghe Ciocan si nu mai candideaza.
Desi a promis solemn ca se va autosuspenda din functia de lider al PSD Bucuresti dupa ce i-a fost sechestrata averea, Dan Ioan Popescu joaca acelasi teatru ieftin ca si cel de dupa alegerile din 2005 pentru Primaria Capitalei.
Deputatul PSD de Neamt, Ioan Munteanu, a declarat, miercuri, ca ar avea majoritatea voturilor din grupul parlamentar social-democrat de la Camera pentru a putea deveni liderul acestuia.
Ioan Burculet, astrologul care a prezis cutremurul din Romania, interviu. ... Rodica Mitu) Ioan Burculet, specialist in astrologie, in previziunile sale pentru sfarsitul acestui an, a afirmat ca un cutremur se va produce in Romania.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
google-analytics.com