Cautare

1043 de rezultate pentru "enache razvan" (3.35 secunde)
Marian Enache, de 49 de ani, din Filiasi, fost sef al Serviciului IT al CE Turceni si fost inginer la Departamentul masuratori diagnoza si eficienta energetica al CE Turceni, a fost trimis in judecata la inceputul lunii decembrie 2011, fiind acuzat de procurorii DIICOT din Gorj de comiterea infractiunilor de acces fara drept la un sistem informatic si transfer neautorizat de date dintr-un sistem informatic.
RAZVAN VISA SA-SI INTREACA MAESTRUL, DAR NU VA MAI PILOTA NICIODATA! COPILOTUL DE 23 DE ANI are picioarele facute praf și este intr-o stare foarte grava La doar 23 de ani, copilotul Razvan Petrescu a pacalit moartea de doua ori intr-o zi.
Veste cumplita pentru fiica lui Adrian Enache, care a fost injunghiata de portar in scara blocului. ... Diana Enache va sustine bacalaureatul in vara si se teme ca nu va putea sa scrie la examen.
Ciudatenia este ca femeia doar ce cumparase respectiva suprafata de pamant cu 300.000 de euro in urma cu sase luni de la nepotul sau, Razvan Ovidiu Tugui, fiul lui Emil Tugui, fostul patron al firmei Coremi.
Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, informeaza ziarul Adevarul, intr-o sire semnata de Calin Gavrilas. ... Razvan Ciobanu a murit pe loc. Creatorul de moda Razvan Ciobanu avea 43 de ani. ... Informatii despre Razvan Ciobanu pe Wikipedia Razvan Ciobanu (n.
Moartea lui Razvan Ciobanu tine prima pagina a presei cu titluri incendiare in genul: ... Decesul lui Razvan Ciobanu a ridicat numeroase semne de intrebare. ... Accident, crima, sinucidere, atac vascular cerebral sau atac de cord Ipoteze socante in cazul accidentului ce i-a adus moartea cunoscutului designer Razvan Ciobanu.
Ion Iliescu relateaza pe blogul sa cum a glumit, la aniversarea zilei de nastere a lui Razvan Theodorescu, pe tema obiceiului academicianului de a se rade in cap din tinerete, ceea ce l-a ferit de incaruntire.
Anuntul fost facut ieri de Smaranda Enache, vicepresedinte al AP. Enache a adaugat ca partidul sau sprijina si obtinerea dublei cetatenii de catre maghiari.
Liderul Ligii Pro Europa, Smaranda Enache, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Traian Basescu are un "comportament disturbant pentru democratia romaneasca" si l-a acuzat pe acesta ca este "rasist si sexist".
Liderul Ligii Pro Europa, Smaranda Enache, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Traian Basescu are un "comportament disturbant pentru democratia romaneasca" si l-a acuzat pe acesta ca este "rasist si sexist".
Liberalul Enache Busu, actualul director al Directiei Judetene de Statistica (DJS) Constanta - institutie care a trecut in curtea Partidului Democrat Liberal -, va fi schimbat din functie chiar de catre propriu frate, Gheorghe Busu (foto), membru PD-L. ... Ulterior, conducerea directiei a fost preluata de Enache Busu.
Sorin Enache a fost desemnat sa conduca Realitatea, sub autoritatea Rovigo Elan Schwartzenberg, proprietarul Realitatea Media, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, ca Sorin Enache este persoana desemnata sa conduca Realitatea Media, el desfasurandu-si activitatea strict sub autoritatea Rovigo, dupa ce contractul de management cu Asesoft a fost denuntat.
Enache a fost eliminat in ultimul minut al primei reprize, dupa ce l-a lovit inexplicabil, cu capul, pe Diabate. ... Gabriel Enache (3. ... Enache (4, 45+2), Regattin (13), Ndiaye (45+2), Tamas (63), Aganovic (72).
Stela Enache, Ozana Barabancea, Viorica si Ionita de la Clejani, Valeria Arnautu, Carmen Radulescu, Maria Buza, Ioana Sandu, Grupul Nemuritorii, Lucia Popescu Moraru si multi altii.
Mihaela Enache din Dambovita, mai exact din Tartasesti, participa zilele acestea la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... Mama mea, Eugenia, face in special dulceata de nuci si o mostenesc si eu", ne-a spus Mihaela Enache.
Mihaela Enache a participat recent la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Cercetarile facute de oamenii legii au scos la iveala faptul ca membrii gruparii conduse de Constantin Enache, zis Mafiotul, se specializasera in camatarie.
O acuzatie mult mai importanta a fost lansata impotriva lui Ungureanu in 2009, de catre fostul purtator de cuvant al SRI, Nicolae Ulieru care a spus, intr-o emisiune a lui Razvan Dumitrescu, ca Ungureanu ar face jocul unui stat strain.
Razvan si Dani vor castiga cate 50.000 de euro in trei luni Razvan Simion si Dani Otil vor primi cate 50.000 de euro pentru munca pe care o vor depune in urmatoarele trei luni in cadrul emisiunii X Factor.
Mihai Razvan Ungureanu, avere de aproape jumatate de milion de euro Premierul desemnat, Mihai Razvan Ungureanu, nu este chiar sarac, acesta detinand proprietati si conturi bancare care sunt estimate la circa 500.
google-analytics.com