Cautare

119 de rezultate pentru "costache marieat" (2.53 secunde)
(R.T.)   ' Vicepresedintele Consiliului Economic si Social a facut politie politica CNSAS a stabilit ca vicepresedintele Consiliului Economic si Social, Florian Costache, a facut politie politica. Potrivit agentiei NewsIn, care citeaza surse din CNSAS, impotriva lui Costache ar exista dovezi clare ca a fost ofiter de Securitate.
Premiul pentru presa a fost acordat in acest an redactorului sef al "Monitorului de Galati", Mirella Aur, redactorul "Vietii Libere" Victor Cilinca, realizatorului TVG Carmen Gabor si lui Mihai Costache, realizatorul emisunii matinale de la PRO TV Galati, "Cafeluta lui Costache".
"Criza este centrul preocuparilor noastre", a spus Sergiu Costache, moderatorul evenimentului si directorul revistei XPRIMM.
Marian Costache, presedintele Asociatiei HEM si unul dintre initiatorii programului N-avem sange, a fost prezent recent la Bucharest Running Marathon din Parcul Izvor. ... Brandul nostru e bine gandit si pe directia buna, ne-a spus Marian Costache.
Valentin Costache s-a transferat la Rapid dupa ce a castigat campionatul cu CFR Cluj. ... Costache recunoaste de abia asteatpa duelurile cu CFR, echipa care a castigat ultimele cinci titluri in Liga 1.
Disputa a pornit de la insistenta deputatei PSD de a raspunde acuzatiei jurnalistului Alexandru Costache, potrivit careia Mihailescu a fost nominalizata, de “gurile rele“ printre persoanele care “dadeau un anumit tip de telefoane“.
In buletinul pentru alegerea primarului Sectorului 4, primul pe lista este Cristian Popescu Piedone (USL), urmat de Razvan Valentin Costache (UNPR) si Sulfina Barbu (PDL).
Inainte de a invata sa citesc, stiam de la bunicul Costache povestile lui Creanga si, trebuie sa va marturisesc, faptul ca ma atragea spiritul justitiar al unora dintre aceste personaje. ... Ca si bunicul Costache si mama Ica isi insotea lectura cu gestica.
Marin Costache, comisarul-sef al Garzii de Mediu Dolj, Gabriel Nica, sef depou tamvai la RAT Craiova, si Silviu Cotiga, directorul ITM Dolj, toti trei sustinuti de cate o factiune a liberalilor olteni.
Initial Vasile Alecsandri avea 17 voturi, dar i-a cedat locul lui Costache Negri, un politician cu experienta care la randul sau a trebuit sa renunte la idee deoarece nu indeplinea toate conditiile impuse de Conventie. ... La propunerea lui Alecsandri, domnul il insarcineaza pe Costache Negri, care impreuna cu N.
Premeditat sau nu, anuntul facut sambata de Viorel Costache, liderul filialei Constanta a Partidului Ecologist Roman (PER), potrivit caruia organizatia sa si alte noua din tara au trecut in PNL, a contribuit la consolidarea in randul celor prezenti a unei imagini de partid puternic, acaparator.
Comisarul-sef al Garzii de Mediu, Marin Costache, a declarat ca nu poate dispune incetarea activitatii la Regia Apa pana cand aceasta si APM nu-si vor stinge litigiul. ... Din acest moment cele doua institutii sunt in litigiu si, pana nu-si vor rezolva problema, noi nu vom interveni", a spus Costache.
Adunarea condusa de Gheorghe Nicolae, prim-vicepresedinte al PRM Constanta, l-a desemnat pe Manole Costache drept lider al organizatiei Cernavoda. Om de afaceri in domeniul constructiilor, Manole Costache a aratat faptul ca in ultimul timp s-au inscris in partid foarte multi tineri cu o buna pregatire profesionala.
Asa cum precizeaza reprezentanta Organizatiei Studentesti a Partidului Verde, Ionela Costache, mai mult de 25 de studenti au luat parte la aceasta actiune incercand sa atraga astfel atentia asupra necesitatii protejarii mediului inconjurator.
Deputatul PRM Mircea Costache a criticat taxa auto si pe initiatorii acesteia. Potrivit lui Costache, masinile reprezentantilor PDL pot sa alcatuiasca un adevarat show-room cu ultimele tipuri de autoturisme de lux.
Mezei, Calapod si Costache o duc bine, Cristina Branzoi are ca avere doar un MatizExista si directori care nu au grija zilei de maine, chiar daca asta nu inseamna conturi grase in banci.
Ion Costache si Marin Cadiu.
Astfel, nu numai Aurelian Zaheu va pierde sefia politiei la modul in care o cunoaste toata lumea in prezent, ci si Adi Toba, de la Frontiera, Marian Ureche de la Jandarmi si Viorel Costache, de la Pompieri.
Nelutu Costache, Marin Cadiu si Luminita Costache - cei trei care au depus solicitarea, insotita de o lista de semnaturi, declarau, la acea data, ca spera ca Prefectura sa isi dea acordul pentru organizarea referendumului.
Dupa textul legii, postul de conducere ale acestei institutii s-ar gasi in afara efectelor ordonantei, lasand astfel posibilitatea ca Manu Costache, fostul comisar-sef al GM Dolj, sa isi ia postul in primire dupa ce a fost demis si inlocuit cu Ileana Serban, in prezent, directoarea coordonatoare a Garzii de Mediu.
google-analytics.com