Cautare

10 de rezultate pentru "antena1" (2.59 secunde)
Antena1 : Radu Ille: "Cand am fugit de acasa, am dormit in cimitir" Cantaretul de muzica populara Radu Ille a povestit la emisiunea "Rai da‘ buni", de la Antena 2, despre o perioada mai putin placuta din viata lui.
Apoi s-a "mutat" la Pro TV, unde a fost redactor-reporter pentru matinalul lui Florin Calinescu, iar dupa Pro-TV la Antena1, de data aceasta inapoi "pe sticla".
Platforma Income este parte Intact Media Group, alaturi de marci reper, precum Antena1, Antena 3, Jurnalul National sau Radio ZU.
Colentina), Felicity (zona de nord -Baneasa), Lemon Villa (zona Baneasa Antena1), Life Apartments (zona de Nord - Otopeni), Fortuna Apartments (zona de Nord), Nerva Residence (Nerva Traian), Green Vista (zona Nord - Pipera), Greenfield (zona Padurea Baneasa), Obor Towers (zona Obor), Privilegio (Brasov), Fagaras Residence (Fagaras), Doamna Ghica Plaza (zona de Est - Dna Ghica), Cosbuc Residence (zona Unirii - Pta Cosbuc), Liviu Rebreanu Building (zona Titan - Liviu Rebreanu), Parcul Circului Residence (zona Stefan cel Mare - parcul Circului), Residenz - Cartierul German (zona de Nord - Chitila), Matei Basarb Residence (zona Centrala - Matei Basarab), Youngs Residence ( zona Centrala - Matei Basarab), Mediterraneo (zona de Nord - Pipera), Day Residence (zona Centrala - Bd.
Situatia financiara a grupului de media patronat de familia Voiculescu, din care fac parte, in principal, Antena1, Antena3, Euforia TV, Antena Stars, operate printr-un grup de firme - cele mai mari fiind Antena TV Group SA, Antena 3 SA -, ar putea fi grav afectata nu doar de confiscarea sediilor de catre stat, ci mai ales de obligatia de a aduce noi garantii pentru creditele luate in urma cu sase ani.
Antena1 : Tainele videochat-ului. Povestea romancei care isi "vinde" trupul pe webcam, cu tariful de 6 dolari pe minut! Probabil ca si voi v-ati lovit, macar o data, de pliantele atragatoare care prezentau un nou job, corect, modern si foarte, foarte bine platit:
Artista a povestit la Antena1 care este secretul ei in lupta cu kilogramele. "Am slabit cu multa vointa, pana la urma!
Mentionez faptul ca aceste gale mai fost difuzate sub forma unor reportaje si la TVR si ANTENA1,2 si OTV inainte de sarbatori.
Am fost realizator de emisiuni si reporter la TVR, la KANAL D, la ANTENA1 si invitat special la toate posturile de televiziune.
Antena1: Afla cum poti vedea ce boli ai pe limba Scoateti limba in fata unei oglinzi si studiati-o cu atentie.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
google-analytics.com