Cautare

234 de rezultate pentru "convorbiri ip telekom" (9.02 secunde)
l 6 decembrie - Convorbiri cu secretarul de stat al SUA, Condoleezza Rice, aflata intr-o vizita de trei ore la Bucuresti.
In caz de acoperire redusa sau lipsa completa, nu efectuati convorbiri. In aceste cazuri e necesara mai multa putere radianta, cu efecte majore.
In caz de acoperire redusa sau lipsa completa, nu efectuati convorbiri. In aceste cazuri e necesara mai multa putere radianta, cu efecte majore.
El a precizat ca a luat aceasta decizie in urma mai multor convorbiri pe care le-a avut cu presedintele Traian Basescu, cu ministrul de Interne, Vasile Blaga, si cu directorul SRI, Radu Timofte, care i-au dat asigurari ferme ca, la 15 martie nu se va proclama autonomia asa-numitului ¥inut Secuiesc si ca situatia este sub control.
Foarte des, o raza de lumina cobora dintr-o misterioasa nava si ridica in aer pe cel rapit, urmand examinari medicale ori de alta natura, ca si convorbiri "filosofice", mesaje apocaliptice etc.
Tot joi, presedintele a avut convorbiri telefonice cu premierul Calin Popescu-Tariceanu si cu senatorul PSD Ion Iliescu. De asemenea, presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, i-a trimis lui Basescu, la Cotroceni, o telegrama in care ii ura insanatosire grabnica.
Deputatii din comisia juridica au respins propunerea ministrului Justitiei, Monica Macovei, de a se acorda dreptul de a intercepta convorbiri telefonice si Parchetului General.
In scrisorile sale, ca si in convorbiri telefonice, mi-a repetat ca nu-l intereseaza publicitatea, dar doreste ca oamenii sa cunoasca niste adevaruri.
FARCAS) Prin scrisori, casete audio si convorbiri telefonice, incepute in 1996, Cornel Buta (C.B.) din Brasov mi-a relatat mai multe contacte stranii cu fiinte extraterestre.
Callaghan i-a dat telefon lui Mantle, care, in urmatoarele cateva saptamani, a avut mai multe convorbiri telefonice cu Spyros Melaris.
Se intrevad cateva drumuri scurte si o comunicare intensa, fie prin convorbiri telefonice, fie prin email. Nu te multumi cu sensul in care mergi acum, ci cauta in continuare alte variante pentru a ajunge acolo unde doresti.
Acestia au fost urecheati de ministresa mediului, Sulfina Barbu, care a aratat ca, in urma concluziilor primei zile de convorbiri, s-a stabilit ca in judetul Gorj trebuie completate planurile la 39 de localitati, Harghita - 34 de localitati, Buzau - 19, Prahova - 9, Covasna - 36 si Arad - 42.
Purtatorul de cuvant al Casei Albe a anuntat ca presedintele Bush a purtat mai multe convorbiri pe aceasta tema cu premierul Tony Blair si ca responsabilii cu securitatea din cele doua tari se afla in contact permanent.
Presedintele democratilor, Emil Boc, a declarat ieri ca pozitia Partidului Democrat este deschisa unor convorbiri cu Partidul National ¥aranesc Crestin si Democrat asupra temele importante ale vietii politice romanesti si nu numai.
Dan Voiculescu a confirmat ieri faptul ca a avut mai multe intalniri si convorbiri cu Adrian Nastase, dar ca nici social-democratul, nici conservatorii nu au luat o hotarare in acest sens.
"Vom incepe sa avem convorbiri oficiale cu PD. Il consideram aliatul, partenerul nostru impotriva adversarilor politici, care incep sa se grupeze intr-o constructie ce incepe cu componenta liberalo-petroliera din PNL, din PSD si PC", a spus Stolojan.
De altfel, democratii si-au exprimat public intentia de a incepe convorbiri cu initiatorii platformei liberale, pornind tocmai de la acest argument invocat de Stolojan.
Un alt atac la adresa presedintelui Basescu a constat si paragraful critic referitor la structurile stufoase ale aparatului de securitate, care cheltuie anual zeci de milioane de euro numai pentru interceptari inutile de convorbiri telefonice si beneficiaza de privilegii caracteristice protipendadei de tip comunist.
Ambele legi le dau dreptul anchetatorilor de a intercepta convorbiri telefonice, corespondente electronice si elimina confidentialitatea secretului bancar. Niciunul dintre actele normative nu a primit avizul Consiliului Superior al Magistraturii.
"Am decis sa fac gestul pe care am vrut sa-l fac in vara anului 2003, cand, in timpul unei convorbiri telefonice, o cunoscuta fosta judecatoare, prietena a doamnei Macovei, ii reprosa unui domn cu nume de floare ca nu reuseste sa ma lichideze.
google-analytics.com