Cautare

1022 de rezultate pentru "cis automotive cable srl" (5.62 secunde)
Reabilitarea termica face si obiectul de activitate al SC Mans Euroconstruct Impex SRL.
Din partea comerciantilor, documentul a fost semnat de reprezentantii Metro Cash&Carry Romania SRL, Real-Hypermarket Romania SRL, Romania Hipermarché SA, Selgros Cash&Carry SRL, Carrefour Romania SA, MGV Distri Hiper SA si Kaufland Romania SRL.
Este cazul companiei Minteger Impex SRL, care construieste pe o suprafata de zece hectare un cartier rezidential situat la 1,5 kilometri de Metro Craiova, la soseaua ce merge spre comuna Cârcea.
Conducerea Societatii Nationale a Lignitului Oltenia a transmis o notificare catre SC BEST Recuperare Creante SRL, in care anunta firma ca va fi chemata in instanta in termen de 15 zile, daca nu se prezinta la Targu Jiu pentru rezilie-rea contractului de cesiune.
Este vorba despre SC Tehnoclima General Contractor SRL, antrepenor general al lucrarii de la Oradea Plaza, proprietarul firmei fiind in acelasi timp si sef de santier.
Oamenii legii care au intrat in clubul Gossip din Mamaia au constatat ca cei de aici nici macar nu s-au sinchisit sa-si afiseze o casa de marcat, motiv pentru care administratorul societatii SC Club Gossip SRL, din Bucuresti, a fost amendat cu 9.
I-am cerut si pe acestia in instanta, dar societatea i-a vandut abuziv unei firme din Craiova, Hidrotehnica SRL, detinuta de SIF Oltenia.
Remat Bucuresti SUD SA si Promat SRL Craiova. ... Geda Prodexim SRL Bucuresti si Gresticom SRL Galati. ... Unul dintre ei este firma de paza PSG Force SRL, care a cerut recent insolventa UM Filiasi, pentru o datorie de 50.000 de lei.
Cert este ca muncitorul, angajat la SC Instal Plast SRL, sapase, alaturi de colegii sai, un sant adanc de aproximativ 3 metri.
Patronul "Euroest Operation" SRL s-a prezentat, ieri, la Inspectoratul Teritorial de Munca din Constanta, la invitatia conducerii acestei institutii de a prezenta cateva lamuriri legate de reclamatiile facute de 25 de persoane, care sustineau ca au fost "gonite" de pe santier.
La fata locului, echipa de control de la ITM a depistat mai multi angajati de la societatea "Quadro Industries" SRL, care lucrau fara echipament de lucru: ... Spre exemplu, patronul societatii "Quadro Industries" SRL, Marian Diaconescu, si-a permis sa ma injure la telefon.
Lazarov detinea sase societati in Romania - Prime Time World Broadcast SA, Prime Time World Bucuresti SRL, Dream Production SRL, La Dolce Vita Productions Grup SRL, Sagitarius Communications SA si Super Mobil SRL.
CNA a analizat in sedinta de marti solicitarea SC Sport Channel SRL de acordare a unei licente audiovizuale prin satelit pentru televiziunea Vox News.
Potrivit procurorilor anticoruptie, avocatii firmei BEST Recuperare Creante SRL, recuperatorul SNLO, au beneficiat de onorarii fabuloase in raport cu munca prestata, o simpla instiintare fiind platita cu 480.000 de lei.
Vox News apartine societatii comerciale Sport Channel SRL, infiintata in iunie 2009, ai carei actionari sunt SC Roxman Investment SRL (80%), detinuta de Neculai Cretu - 45 % si Magdalena Cretu - 55%, si SC Global Alloys SRL (20%), detinuta de Neculai Cretu - 60% si Emil Marian - 40%, potrivit site-ului CNA.
Tronsonul Moara Vlasiei-Ploiesti, care are o lungime de 42,5 km, este proiectat si executat de catre firmele Asocierea SC Spedition UMB SRL, SC PA&CO International SRL, SC Euroconstruct Trading 98 SRL si SC Com-Axa SRL.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a transmis luni, 18 Aprilie 2011, Asocierii dintre firmele SC SPEDITION UMB SRL, SC PA&CO INTERNATIONAL SRL, SC EUROCONSTRUCT TRADING 98 SRL, SC TEHNOSTRADE SRL o notificare de reziliere a Contractului de Proiectare si Executie a Autostrazii Bucuresti-Brasov.
Dinu Patriciu si-a vandut participatia de 99,92% pe care e detinea ca persoana fizica in cadrul Adevarul Holding SRL, catre o firma din Olanda.
Astfel, pe 1 august Primaria Capitalei a atribuit contractul pentru proiectarea si executia pasajul subteran rutier de la Piata Charles de Gaulles asocierii SC Romstrade SRL - SC Metroul SA Valoarea finala a investitiei a ajuns la 178 milioane lei (42,2 milioane euro).
Acum, distributia de carte a depasit barierele nationale, pentru ca firma Anticariat Online SRL a livrat carti romanesti in Brazilia, Peru, Coreea de Sud si chiar in China. ... Firma Anticariat Online SRL a fost infiintata in 2001 si a fost prima librarie virtuala din tara, la data respectiva.
google-analytics.com