Cautare

61280 de rezultate pentru "abonati din bacau" (4.83 secunde)
La Camera Deputatilor, USL a obtinut 58,6%, ARD - 16,6%, PP-DD 13,5% si UDMR 5,3%, dupa numararea voturilor din 81,49 % din sectii, arata datele BEC.
La sfarsitul lui 2004, numarul de abonati ai furnizorilor alternativi de servicii de telefonie fixa a ajuns la 67.000, dupa cum se arata intr-un comunicat al Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC).
In accidentul aviatic produs joi, 7 martie, in apropiere localitatii Beresti -Bistrita, judetul Bacau, si-au pierdut viata doi militari, iar alti trei au fost raniti, anunta Minsterul Apararii Nationale.
Handbalistele craiovene joaca astazi (de la ora 17.00) la Bacau un meci decisiv pentru mentinerea in Liga Nationala. ... Lupta pentru evitarea retrogradarii devine din ce in ce mai stansa cu patru etape inainte de finalul Ligii Nationale de handbal feminin.
ramane sef la PSD Bacau", pe care il puteti citi in continuare. 'Viorel Hrebenciuc s-a salvat din nou de la decadere politica, dovedind ca isi merita renumele de highlander al politicii: el va pastra sefia PSD Bacau, de unde era dat ca sigur debarcat, in ultimele saptamani.
Candidatul PSD+PUR la Presedintie, Adrian Nastase, si Mircea Geoana, premierul desemnat al Uniunii, si-au incheiat marti seara turneul electoral in Moldova, participand la Bacau la mitingul electoral cu cea mai numeroasa prezenta.
Alianta PNL-PD este pe cale sa se destrame la Bacau, democratii fiind hotarati sa rupa protocolul cu liberalii din cauza lui Romeo Stavarache, primarul municipiului moldovean si lider al filialei locale a PNL.
Trebuie sa stiti ca multi din abonati prefera sa citeasca newsletterele in mod digest sau intr-o arhiva disponibila pe site, care poate fi parolata sau nu, dupa caz.
Framantarile din cadrul PNL continua, dupa ce duminica fostii presedinti ai partidului Valeriu Stoica si Theodor Stolojan au anuntat initierea unei platforme liberale pentru unitatea fortelor politice de dreapta.
Dragos si Adrian Paval, proprietarii Dedeman, intentioneaza sa construiasca o arena de 25 de milioane de euro la Bacau. Aceasta arena va fi pe modelul celei din Regensburg, Germania.
Primarul Romeo Stavarache a solicitat DNA, Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bacau si SRI sa-l informeze daca exista autorizatii de interceptare a telefoanelor sale.
Decizia Curtii de Onoare si Arbitraj a PNL privind invalidarea alegerilor organizate la inceputul lui iulie in cadrul Conferintei Judetene a PNL Bacau a fost contestata de gruparea condusa de Ioan Chiriac.
Hrebenciuc lasa PSD Bacau pe mana "lupilor tineri" Fosta "eminenta cenusie" a social-democratiei mioritice a decis sa faca loc tinerei generatii la conducerea PSD Bacau.
In celelalte orase din judetul Olt care au inca sistem centralizat de incalzire apar probleme in fiecare iarna. ... Viceprimarul municipiului, Marian Magnea, a declarat ca, din totalul de 7.300 de proprietari de apartamente, doar 656 au solicitat debransarea, montandu-si centrale termice individuale.
Din totalul traficului de voce, de 17.6 miliarde de minute realizat in cursul anului trecut, jumatate au fost initiate in retelele mobile de telefonie.
Numarul de abonamente la telefonia mobila a crescut in 2004 cu 45% fata de anul precedent, ajungindu-se la 47 abonati la 100 locuitori, potrivit datelor centralizate de Institutul National de Statistica.
Mai mult chiar, datorita acestei decizii, abonatii RomTelecom pot alege sa devina si abonati ai unui alt operator de telefonie fixa, platind insa factura tot la RomTelecom numai pentru serviciul de acces (abonament fara minute incluse).
Potentialul pietei de comunicatii electronice din Romania este de 21,6 milioane de locuitori si 7,3 milioane de gospodarii, reiese din datele Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC).
376.704.469 de vizualizari, 973.192.910 minute de vizionare a celor 700 de clipuri existente, adica aproximativ 1850 de ani si nu mai putin de 165.226 "subscribers", claseaza canalul de Youtube al Cat Music pe locul 1 in topul canalelor cu cei mai multi abonati in Romania, conform ZeList Monitor.
Liderii USL au declarat pentru gandul ca, in urma centralizarii datelor venite din teritoriu, dupa efectuarea sondajelor de opinie, scorul Uniunii la nivel national este situat intre 60 - 66%.
google-analytics.com