376.704.469 de vizualizari, 973.192.910 minute de vizionare a celor 700 de clipuri existente, adica aproximativ 1850 de ani si nu mai putin de 165.226 "subscribers", claseaza canalul de Youtube al Cat Music pe locul 1 in topul canalelor cu cei mai multi abonati in Romania, conform ZeList Monitor.
Canalul de Youtube "Cat Music Romania" se regaseste in top 5 si in ceea ce priveste numarul de comentarii si de afisari. Astfel, videoclipul trupei Mandinga, Zaleilah totalizeaza 18.034 comentarii si videoclipul lui Alex Mica, Dalinda a fost urmarit de nu mai putin de 17.804.746 de ori.
"Succesul canalului nostru de Youtube se datoreaza artistilor, compozitorilor, regizorilor care au realizat materiale foarte bune si presei care a promovat acest canal. Vreau sa multumesc tuturor si, in mod special, celor care s-au abonat la canalul de Youtube al Cat Music, celor care apreciaza ceea ce facem, celor care sunt sinceri si ne spun prin comentariile lor ce este bine, dar si ce este rau.", declara Dan Popi, CEO Cat Music
In luna iunie a acestui an, Youtube, cel mai important site de streaming din lume, a adresat casei de discuri Cat Music o scrisoare oficiala de felicitare si recunoastere a meritelor sale, cu ocazia depasirii pragului de 100.000 de abonati.
"s...tSuntem constienti de implicarea si talentul de care este nevoie pentru a atinge 100.000 de abonati. Felicitari si ramaneti la fel de buni, ca pana acum.", puncta Tom Pickett, Global Head of Content Operations, in scrisoarea adresata Cat Music
Fie ca este vorba despre muzica electronica, dance, pop sau rock, single-urile Cat Music ocupa pozitii de top in clasamentele internationale, iar concertele pe care artistii casei de discuri le sustin in toate colturile lumii sunt o reconfirmare a valorii hit-maker-ului Cat Music.