Cautare

61280 de rezultate pentru "abonati din bacau" (5.53 secunde)
Liderul PNL Calin Popescu Tariceanu a cerut candidatilor liberali din Bacau la locale sa raspunda atacurilor lansate de PSD, care poate oferi doar o Romanie ancorata in trecut, ti democrat-liberalilor care, influentati de mentorul Basescu, au uitat ajutorul acordat in 2004, "cand erau in disolutie".
Premierul Calin Popescu-Tariceanu, aflat marti la Bacau, i-a indemnat pe cetateni sa voteze in favoarea liberalului Romeo Stavarache, care candideaza pentru un nou mandat de primar, si a apreciat ca nu trebuie sa existe ingaduinta pentru primarii care "au furat, dar au si facut ceva pentru oras".
Reprezentantii Concernului E.ON Germania, care s-au aratat interesati de privatizarea societatii Electrica Moldova Bacau, au declarat ca ar fi interesati sa plateasca pachetul de peste 24% din actiunile acesteia.
Eduard) Stefan Banica sustine in luna noiembrie un turneu national in 8 orase din tara. ... Mi se pare cea mai frumoasa parte din meseria asta. ... De abia astept sa ma intalnesc cu publicul meu de la Ramnicu Valcea, Timisoara, Resita, Craiova, Constanta, Galati, Bacau, Brasov!
Din fericire femeia a supravietuit. ... Nu avea nici ce sa manance, lucra cu ziua", a spus procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bacau, Felix Banila.
Acuzatii extrem de grave la adresa medicilor de la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau. ... Mai mult, familia spune ca a internat-o pe femeie din cauza anemiei si au aflat cu stupoare ca a fost mutata la Psihiatrie.
Fostul primar al municipiului Bacau, baronul Dumitru Sechelariu, a fost audiat, ieri, de procurorii PNA, care i-au adus la cunostinta acuzatiile formulate impotriva sa. ... "Sint cel mai cinstit primar si om de afaceri din tara ", a declarat Sechelariu inainte de a intra la audieri.
Alegerile din filiala judeteana a PNL Bacau au nascut tensiuni in sanul liberalilor dupa ce primarul municipiului Bacau, Romeo Stavarache, a pierdut presedintia filialei in favoarea fostului vicepresedinte al CJ Ioan Chiriac.
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a fost recent la Bacau in postura de impaciuitor. ... El a mentionat ca, "in urma discutiilor avute la Bacau, am ajuns la concluzia ca este important ca Alianta sa functioneze la nivel local.
Fiica Doinei Melinte, "strecurata" pe listele de la Bacalaureatul olimpicilor Surprizele legate de Bacalaureatul din 2012 dedicat olimpicilor continua.
La ora actuala autoritatile statului nu dispun de nici un fel de politica de protejare a cetatenilor proprii in fata unei posibile si foarte probabile invazii a fortei de munca ieftine din spatiul extracomunitar.
bacauinfo.ro / Talal Hamad, cel mai cunoscut sirian din Bacau: ... A absolvit Facultatea de Medicina din Iasi.
bacauinfo.ro / Talal Hamad, cel mai cunoscut sirian din Bacau: ... - Am familie chiar in Homs, care e distrus in proportie de 99% si sunt inconjurati si nu pot iesi din cartierul in care sunt. ... In vreme de razboi, vin arme din toate partile, unii vand.
Raman, din fericire, cartile sale si o arhiva de manuscrise din care nu e exclus sa mai apara opere pe care scriitorul, exigent cu sine insusi, le-a tinut in sertar. ... Prozatorul George Balaita s-a nascut la 17 aprilie 1935, la Bacau.
In timp ce unii colegi din teritoriu cer insistent plecarea lui Geoana, altii ameninta cu demisiile din partid daca fostul candidat la presedintie este dat afara.
Trei magazine PROFI Standard au fost deschise saptamana aceasta la Bacau, Bucuresti si Belcesti, ajungand astfel la un numar total de 360 de unitati sub acest format.
Incepand din 2016, anual, un oras din Romania primeste titlul de Capitala Tineretului din Romania.
Marele plan al lui Dan Sova pentru autostrazile din Romania. Care sunt traseele de pe harta Pe holurile Parlamentului, Ministerul Transporturilor a prezentat marti primele harti din ceea ce pare a fi Master Planul General pe Transporturi, harti pe care figurau noi trasee nediscutate public pana acum.
Magazinele din Moinesti, Vaslui, Scornicesti si Baleni functioneaza in format Standard. Cel din Moinesti, judetul Bacau, se afla pe str. ... Primul magazin PROFI din orasul Vaslui este amplasat la Silver Mall, pe str.
In incinta Grand Plaza Hotel din Bucuresti, Mivan Development a anuntat, miercuri, cea mai mare investitie din Romania intr-un lant de malluri, cu o suma de peste 700 de milioane de euro.
google-analytics.com