Cautare

1834 de rezultate pentru "pro volei botosani" (3.11 secunde)
Si bugetul local al municipiului Botosani, la fel ca si bugetul national, are mare nevoie de bani.
Incepe sa devina o traditie la Botosani ca, dupa ce mai apare vreo lege care sa dea ceva bani la saraci, copii cu handicap sau alte categorii defavorizate, sa creasca serios numarul saracilor, al copiilor cu handicap si in general al defavorizatilor.
Au fost verificate doua programe ale Consiliului Judetean (CJ) si Primariei Botosani.
Valeriu Iftime a explicat ca atunci cand a spus ca ii plateste clauza lui Marius Croitoru si il da afara de la FC Botosani a fost foarte nervos si ca nu ia in considerare aceasta varianta.
Fiul fostului sef de stat major de la unitatea de graniceri Botosani a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani pentru savarsirea infractiunilor de abuz de incredere si inselaciune.
Cu toate ca specialistii in criminalistica spun ca nu exista crima perfecta, in Botosani peste 4.700 de infractori sunt in libertate pentru ca politistii nu au reusit sa le demonstreze vinovatia.
Superliga, etapa 4 Botosani - Farul 1-1 Au marcat: ... FC BOTOSANI: ... Municipal (Botosani) Arbitru: Coltescu Sebastian (Bucuresti) / A1: Bucsi Imre-Laszlo (Sfantu Gheorghe), A2:
Botosani - UTA Arad 1-2 Etapa 10 - Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: ... FC BOTOSANI: ... Municipal (Botosani) Arbitru: Rusandu Lucian (Sfantu Gheorghe) / A1:
FC Botosani - CFR Cluj 1-1. ... FC Botosani: ... Municipal (Botosani) Arbitru: Kovacs Szabolcs (Carei), A1: Ciprian Dansa (Satu-Mare), A2: Tunyogi Ferencz (Zalau) / Arbitru VAR:
SuperLiga, Play-off, etapa a 5-a FC Botosani - FCU Craiova 0-0 Echipe de start: FC Botosani: ... Municipal (Botosani) Arbitru: Popa Catalin (Pitesti) / A1:
Superliga, play-out, etapa a 7-a FC Botosani - U Cluj 0-0 Echipele de start: FC Botosani: ... "Municipal" (Botosani) Arbitru: Ionut Coza;
Superliga, etapa 2, play-out Botosani - Poli Iasi 2-1 Au marcat: ... FC Botosani: Ducan - R. Benzar, Miron, Sadiku, Tiganasu - G.
La capitolul dedicat celui mai de seama sportiv galatean, capitanul secund al echipei de volei feminin CSU Metal, Adriana Dumitru, a fost cea care a primit in acest an premiul liberalilor.
Pro Democratia, convinsa ca si in cel de-al doilea tur de scrutin au existat nereguli si confuzii Dupa incheierea alegerilor, si reprezentantii Asociatiei Pro Democratia s-au simtit datori sa-si spuna punctul de vedere.
Insa, in aceeasi zi - pe 22 octombrie -, Biroul Politic Central al Partidului National Liberal decidea, cu 17 voturi "pentru", 4 "impotriva" si o abtinere, ca Executivul sa-si asume raspunderea pe proiectul de lege privind votul uninominal realizat impreuna cu asociatia Pro Democratia.
Pro Sport a fost infiintat pe 2 iulie 1997, de MediaPro, fiind primul ziar full-color din Romania, fiind condus Ovidiu Ioanitoaia, director general, si Catalin Tolontan, redactor-sef.
Liga Pro Europa din Targu Mures, un reprezentant activ al societatii civile din Romania, a anuntat ieri ca a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) in cazul senatorilor PRM Corneliu Vadim Tudor (foto) si Gheorghe Funar.
- Pro Sport a fost infiintat pe 2 iulie 1997, de MediaPro, fiindprimul ziar full-color din Romania, fiind condus Ovidiu Ioanitoaia,director general, si Catalin Tolontan, redactor-sef.
Microsoft Surface Pro - prima super-tableta pe care nu ti-o iei Una dintre cele mai spectaculoase tablete nu este o tableta. Surface Pro de la Microsoft este un laptop complet camuflat intr-o tableta premium. ... Surface Pro sau iPad Air?
Asociatia "Pro Democratia" va inainta in aceasta saptamana Parlamentului un proiect de lege privind modificarea sistemului electoral din Romania. ... Ceilalti 25 vor fi cei care s-au clasat pe locul al doilea, in functie de proportia pe care a obtinut-o la nivelul regiunii partidul respectiv" , a explicat presedintele "Pro Democratia".
google-analytics.com