Cautare

989 de rezultate pentru "paul" (3.42 secunde)
Este vorba despre Paul Foleanu si Dan Moldovan. ... Revenind insa la democrati, dintre cei care isi doresc sa intre in "pielea" lui Iorgus, si care au si cele mai multe sanse - se desprind Dan Moldovan si Paul Foleanu.
doi membri ai Parlamentului Europei (Renate Weber si Cristian Busoi, virtuali europarlamentari, gratie pozitiilor pe care le ocupa pe lista PNL- 1, respectiv 4), alti doi candidati, Marius Enescu si Mariana Mircea, senatorul Puiu Hasotti, deputatul George Dragomir, secretarul de stat Gheorghe Albu, consilierul judetean Victor Manea, liderul PNL Navodari, Florin Chelaru si Jean Paul Tucan, cel care si-a lansat cu aceasta ocazie, in mod oficial, candidatura pentru Primaria Navodari.
Ioan Chelaru, chestorul Senatului, a anubtat marti, la finalul sedintei Biroului Permanent, ca in urma raspunsului de la Comisia juridica privind cazul lui Paul Pacuraru, conducerea Senatului va solicita DNA documentatia in baza careia s-a solicitat urmarirea penala a acestuia.
Liberalul Paul Pacuraru, ministrul Muncii si Solidaritatii Sociale, sustine ca in invitarea sa la DNA ar putea fi o confuzie. ... Potrivit lui Paul Pacuraru, daca la finalul cercetarilor se va dovedi ca nu a fost vorba de o confuzie, atunci se poate vorbi de un abuz.
Cele doua tabere, cea pro - reprezentata de Paul Ichim (PNL) si cea contra - constituita din Eugen Chebac si Nicolae Bacalbasa (ambii de la PSD) au cazut la un acord privind dezbaterea unei noi hotarari, mai corect formulata, la inceputul anului in curs.
Alti ministri, alte sperante Si pensionarii din Galati au visat la pensii mai mari, punandu-si speranta ca Paul Pacuraru (membru PNL), galateanul care ocupa functia de ministru al Muncii, le va asculta rugile si le va rezolva problemele.
Este vorba despre Partidul National Liberal (PNL) si Partidul Romania Mare, care vor intra in lupta pentru functia de presedinte al CJ cu Victor Paul Dobre si, respectiv, Carol Dina.
Surprinzator pentru multi care il creditau pe liberalul Jean Paul Tucan sa intre in turul doi sau chiar sa castige din primul tur, acesta a fost "tras pe tusa" de navodareni, Nicolae Matei intrand cu prima sansa (37%) in lupta cu Tudorel Calapod (31% din voturi).
Intre timp insa, Consiliul Local Navodari a fost validat, viceprimarul ales este liberalul Florin Chelaru, in timp ce presedintele de sedinta al consiliului a fost desemnat, la propunerea pedelistului Stefan Galbau, liberalul Jean Paul Tucan.
Senatorii decid marti daca poate incepe urmarirea penala a ministrilor parlamentari Paul Pacuraru si Codrut Seres, procurorii fiind la un pas de a primi mana libera tinand cont de procedurile mai simple, dar si de recomandarea Comisiei juridice pentru un aviz favorabil.
consilierul judetean Paul Ichim, seful Sectiei Chirurgie de la Spitalul de Urgenta, si directorul general al clubului de fotbal Otelul Galati, consilierul local Marius Stan. ... ministrul Muncii, senatorul Paul Pacurau, si directorul Autoritatii Judetene de Sanatate Publica, consilierul judetean Sorin Ungurianu.
Viceprimarul Paul Cezar Maftei isi exercita in continuare mandatul, cu toate ca hotararea de validare a acestuia a fost anulata de Tribunalul Galati, iar consilierii locaIi refuza sa se supuna unei hotarari judecatoresti. ... 2008 a CL Balasesti privind alegerea in functia de viceprimar a lui Paul Cezar Maftei.
Desi nu mai candideaza pentru un nou mandat de parlamentar, deputatul Paul Magheru, presedintele PRM Bihor, le-a cerut colegilor de partid sa faca o campanie curata, asa cum se intampla in alte state civilizate. De fapt, Paul Magheru a facut referire la americani.
Venit in Prefectura de pe pozitia de consilier local al orasului Navodari si totodata angajat al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Constanta, instalarea lui Cosmin Andrei a fost - la momentul respectiv - prezentata ca un fel de victorie a liberalului Jean Paul Tucan, fost sef al DRDP.
Adriana Matei, director in cadrul Ministerului Turismului si Mariana Bercu, din partea SIF Transilvania, au fost realese in noul Consiliu de Administratie, alaturi de Ana Maria Topoliceanu, Maria Mustata Madalina si Paul Foleanu.
Mai mult, in apelul de ieri al consilierilor locali Paul Foleanu (PD-L), Ioan Griguta (PD-L), Laura Condur (PD-L), Viorel Oleniuc (PNL), Sorin Andrei (PNL), Sorin Cucoranu (PNL), Vasile Iorga (PNL), Ion Minca (PC), Vasile Olan (PC) si Ion Anghel (PRM), se precizeaza ca la sedinta sunt invitati, insistent, si alesii locali de la PSD.
pentru democrat-liberalul Paul Foleanu (foto). ... Voi avea alte preocupari decat sa caut dosare", a declarat Paul Foleanu.
"Ii cer public lui Tusac demisia de onoare", a spus consilierul PDL Paul Foleanu.
O impresionanta desfasurare de forte a avut loc si ieri, la Slatina, unde social-democratii olteni au avut de ales intre "clasicul" Ion Toma (sustinator declarat al lui Mircea Geoana la ultimul congres), Florin Iordache "curtean" al lui Nastase sau Ponta (depinde ce grup pesedist asculti) si Paul Stanescu - cunoscut pana acum doar ca sef al CJ Olt, dar beneficiind fara indoiala si el de suportul vreunei bisericute din partid.
• Atacul lui Traian Basescu la adresa Regelui are legatura cu relatia, chiar si de rudenie, dintre presedinte si printul Paul? • S-ar putea sa aiba, pentru ca intre printul Paul si Regele Mihai si Familia Regala sunt relatii proaste si nu recunosc reciproc.
google-analytics.com