Cautare

989 de rezultate pentru "paul" (7.61 secunde)
Paul Thomas Anderson Cu: ... Cu acest nou film, Paul Thomas Anderson da viata unui portret dublu, atat al artistului aflat la o experienta noua si extrem de creativa, cat si al femeii care face ca lumea acestuia sa mearga inainte.
- Langa Ea - scria Sfantul Parinte Paul al VI-lea - vom sti sa fim curati, buni, omenosi, blanzi, rabdatori: ... - Luna Mai - scrie Sfantul Parinte Paul al VI-lea - ne aminteste de bucuria de copii cu care mergand la scoala, duceam flori pentru altarul Maicii Domnului.
Debut editorial cu volum Paul Valery si modelul Leonardo (1978), urmat de volum de versuri:
Potrivit surselor citate, un alt roman implicat in furt a completat in declaratie numele pictorului Paul Gauguin dupa cum l-a auzit pronuntat, respectiv "Goghen".
FARCAS) Paul Hellyer a fost timp de 25 de ani, membru al parlamentului canadian si, pentru scurt timp, in 1957, ministru asociat al Apararii din Canada.
Limba latina culta se trage din limba romana straveche, nu invers Miceal Ledwith, confident al Papei Ioan Paul al II-lea si omul care a avut acces la toate documentele secrete din biblioteca Vaticanului, a facut recent o afirmatie care a socat lumea academica si nu numai.
La evenimentul menit sa prezinte planurile si eforturile Carrefour in domeniul resposabilitatii sociale au participat ambasadorul Frantei in Romania, Francois Saint-Paul, directorul general Carrefour Romania, Jean Baptiste Denoncourt si Presedintele Samusocial international, Xavier Emmanuelli.
O tanara patinatoare, Lidia Dragescu, originara din Romania si stabilita in Romford, Essex, a murit dupa ce a cazut de la peste 30 de metri inaltime, din domul Catedralei Saint Paul din Londra, pe 11 octombrie.
Paul Papp (32 de ani) a fost eliminat la pauza meciului Universitatea Craiova - Hapoel Beer Sheva, incheiat 1-1, pentru ca si-a lovit un adversar pe tunel.
- Paul Nanca este cel care te-a descoperit si a contribuit la lansarea ta.
Tudor, Paul Pacuraru, Attila Verestoy, George Copos. ... Pe lista CPC se afla Stelian Dutu, Valentin Iliescu, Valeriu Gheorghe, Paul Pacuraru.
De ieri, Paul Victor Dobre este noul ministru pentru Relatia cu Parlamentul. ... Paul Victor Dobre are 54 de ani si este originar din Galati.
De ieri, Paul Victor Dobre este noul ministru pentru Relatia cu Parlamentul. ... Paul Victor Dobre are 54 de ani si este originar din Galati.
Paul Pacuraru, vicepresedinte al PNL, a tinut ieri sa felicite, in plenul Senatului, Uniunea Nationala PSD+PUR pentru castigarea alegerilor generale.
Vicepresedintele liberal, senatorul Paul Pacuraru, spune ca membrii Biroului Executiv erau practic obligati de Statutul partidului sa inceapa demersuriule procedurale pentru convocarea Congresului.
Liderul liberalilor galateni, secretar de stat Victor Paul Dobre, a spus ieri ca anul 2007 este unul extrem de important pentru toti romanii. ... Dupa 1 ianuarie vom fi un partener ca oricare altul din 27 de membri ai Uniuniiā€, a declarat Paul Dobre.
Presedintele Ligii Alesilor Locali, Ludovic Orban, a declarat ca la intalnirea de la Piatra Neamt vor participa ministrii Varujan Vosganian si Dan Motreanu, precum si secretarii de stat Marian Petrache si Paul Victor Dobre.
Magistratii au hotarat suspendarea procesului dintre Paul Branza, fostul director al Autoritatii Navale Romane si institutia in fruntea careia s-a aflat, pana la definitivarea competentei instantei de judecata.
Candidatul Partidului Democrat- Liberal (PD-L) pentru functia de senator in Colegiul uninominal numarul 5 din Botosani, Paul Ciprian Ionescu, a decedat, duminica dupa-amiaza, in timp ce se afla in camera de la pensiunea la care era cazat.
Ei au introdus la Camera Deputatilor un proiect de Cod Electoral, care este insa copia fidela a Codului initiat de senatorul PNL Paul Pacuraru in colaborare cu Pro Democratia in 2003.
google-analytics.com