Cautare

989 de rezultate pentru "paul" (7.63 secunde)
"Mihail Viorel Anghel "Mi se pare ca Dzeu l-a blagoslovit cu cel mai potrivit nume - BASESCU!" Mihail Viorel Anghel "Base Manelistu", Alina Florescu "Perversu" de la Constanta" Serban Greceanu "Dictachioru" Paul Malaianu "Traian Imbarligatorul" Iuliana Draghici "DEZBINATORUL" Balaban Valentina "Razbunatorul Traian " Adina Rosu "Samanta de scandal "Adrian Cristea ‎,,LICURICIUL " Snaider Paul " Ce sa caute un betiv, curvar, mincinos, bandit, escroc in panoplia istoriei ?" Timu Victor "Marinarul Betiv, sau Taietorul de pensii si salarii !
Si nici la plecarea simultana a lui Victor Paul Dobre de la Administratia Internelor. ... Fapt este ca ministrii Ioan Rus si Victor Paul Dobre au acceptat o cifra invalida, care le-a fost furnizata de Guvernul anterior, privind numarul de cetateni cu drept de vot inscrisi pe listele electorale permanente.
Acestia sunt arondati la Grupul de Actiune Locala din Mangalia, gazda intalnirii fiind viceprimarul orasului, Paul Botas.
Noul director general al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Constanta, Jean-Paul Tucan a prezentat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, lucrarile pe care le gestioneaza in acest moment DRDP.
In replica, ministrul Muncii, Paul Pacuraru, a declarat, luni, ca nu poate sustine declaratiile omologului sau filipinez, Arturo Brion, privind un deficit de 150.000 de locuri de munca in domeniul constructiilor, in Romania.
Însa, pasiunea sa pentru calculatoare i-a convins sa îi sustina initiativa de a înfiinta o companie de software împreuna cu Paul Allen, colegul sau de scoala. Bill Gates, fondatorul Microsoft, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, s-a nascut în Seattle, statul Washington, ca fiu al lui William H.
Fostul sef al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Constanta, liberalul Jean Paul Tucan (foto) are planuri "mari" in ceea ce-l priveste pe actualul director, Aidan Ibram. ... La fel, i-am acordat timp pana l-am dat afara din institutie, l-am tolerat acolo mai multe luni", a declarat Jean Paul Tucan.
Potrivit noului director general al SC Neptun-Olimp, Paul Foleanu (foto), pana in prezent au fost depistate si cateva nereguli in functionarea societatii, insa controlul nu a fost finalizat.
Paul Krugman, laureat al premiului Nobel pentru Economie afirma ca lumea se confrunta cu o incetinire de durata a economiei, comparabila cu "deceniul pierdut" prin care a trecut Japonia.
Andreea Paul, consilier al premierului:
Acum distribuim pateuri romanesti, dar si alte marci autohtone", a povestit, pentru GdS, managerul general al Saff Trading, Razvan Paul Duta, care este si unul dintre actionarii companiei, alaturi de Marian Andreev (fost coleg de liceu) si Ciprian Scrieciu.
Benzina s-a ieftinit in medie cu peste 2% in UE, de la inceputul anului si pana in prezent, in timp ce in Romania pretul benzinei s-a majorat cu mai mult de 4%, in aceeasi perioada, arata consilierul primului-ministru, Andreea Paul.
Numai ca in cartea istoricului Paul Schilperoord, intitulata "The Extraordinary Life of Josef Ganz - the Jewish engineer behind Hitler‘s Volkswagen", lucrurile sunt plasate in alta lumina. ... Mai mult, Paul Schilperoord este de parere ca insusi Ferdinand Porsche a condus prototipul lui Ganz in 1931.
Nigerianul transferat de Gaz Metan Severin in aceasta iarna, Paul Abba (21 de ani), a tras o fuga ieri-dimineata la Craiova, fiind programat la pranz la Policlinica pentru Sportivi, unde a efectuat vizita medicala.
Cei nascuti in 2002 au inregistrat o victorie, 3-2 cu Bursaspor (Radu Paduretu - 2, Paul Florea), doua egaluri, 1-1 cu Eyupspor (Radu Paduretu) si 3-3 cu Besiktas (Radu Paduretu, Catalin Teleru, Paul Florea), si o infrangere, 1-6 cu Galatasaray (Radu Paduretu).
Paul Raducan: Avem copii talentati Managerul general al Scolii de Fotbal "Gica Popescu", Paul Raducan, a afirmat ca nu concepe ca grupa de juniori D sa nu faca pasul pe treapta superioara, marturisind ca isi doreste foarte mult castigarea titlului national.
Ovidiu Ioanitoaia) Fostul coleg de la Sportul romanesc, Paul Popescu, mi-a zis ca, daca ma aflu in zona, ar fi pacat sa nu asist la concursul de sarituri cu schiurile de la Bischofshofen, ultimul din circuitul celor 4 trambuline.
Google si-a schimbat, miercuri, logoul pentru a marca 172 de ani de la nasterea pictorului francez Paul Cezanne, in locul cunoscutului logo al motorului de cautare fiind publicata o pictura cu natura moarta (foto), realizata in stilul postimpresionist al artistului. ... Mult ii datoreaza Vincent Van Gogh si Paul Gauguin.
Circa 50 de autocare care circula in prezent pe traseele Bucuresti - Constanta - Mangalia si Bucuresti - Ramnicu Valcea ofera in pretul biletului si internet gratuit WiFi, a declarat pentru HotNews.ro Paul Cranja, directorul firmei Bileteria, care gestioneaza sistemul Autogari.ro.
Filmul Doua Lozuri in regia lui Paul Negoescu si avandu-i in rolurile principale pe actorii Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol, a castigat mentiunea speciala a juriului la Festivalul de Film de la Zurich.
google-analytics.com