Cautare

79 de rezultate pentru "otelul" (3.07 secunde)
Proaspata victorie a echipei Otelul Galati nu l-a lasat indiferent nici pe presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Verde, Ion Stefan.
Bani pentru Clubul Otelul? Ultimul proiect aflat pe ordinea de zi este cel legat de finantarea de la bugetul local a clubului de fotbal Otelul SA.
Mai devreme sau mai tarziu otelul se va produce in alta parte decat in Romania. ... Nu va rezista mult in economia de piata solutia in care aduci minereu din Brazilia si vinzi otelul nu stiu pe unde.
Jaka Stromajer a fost propus pentru un transfer la campioana Otelul Galati, insa oficialii gorjeni nu pot sa contacteze jucatorul. ... "Despre Jaka Stromajer am discutat cu Marius Stan pentru un transfer la Otelul, dar nu dam de jucator.
Astra, Otelul si Vaslui sunt interesate de serviciile celor doi. ... "Avem oferte de la Astra Ploiesti, Otelul Galati si FC Vaslui pentru Stromajer si Vranjes.
In afara de confruntarea de la Bacau, oltencele vor mai intalni pe teren propriu Otelul Galati (locul 5) si HCM Roman (locul 10) si se vor deplasa la Zalau, echipa antrenata de Gheorghe Tadici.
Clasament final 1 CFR Cluj 34 21 8 5 63-31 71 2 FC Vaslui 34 22 4 8 58-29 70 3 Steaua Bucuresti 34 19 9 6 47-26 66 4 Rapid Bucuresti 34 18 10 6 54-29 64 5 Dinamo Bucuresti 34 18 8 8 57-32 62 6 Otelul Galati 34 15 7 12 34-29 52 7 Pandurii Tg.
FC Brasov - Botosani 1-2 Concordia Chiajna - Corona Brasov 1-0 AFC Sageata Navodari - ACS Poli Timisoara 1-2 CFR Cluj - FC Viitorul Constanta 2-1 Otelul Galati - Petrolul Ploiesti 1-2 Astra Giurgiu - Universitatea Cluj 3-1 Ceahlaul Piatra-Neamt - Pandurii 1-0 Meciul Gaz Metan Medias - FC Vaslui, ultimul din etapa a patra, urmeaza a se disputa in seara de luni.
Pana acum, doar Otelul in sezonul 2011 / 2012 si Steaua in sezonul 2007 / 2008 nu reusisera sa obtina vreun punct dupa primele etape, dar au avut un golaveraj mai bun decat Steaua lui Reghecampf.
In aceste conditii Otelul nu a reusit sa realizeze un joc bun si a capotat lamentabil inca din prima etapa.
Otelul Galati a castigat duelul din deplasare contra lui Dinamo, scor 3-1, in etapa a doua din Liga 2.
Poli Iasi a invins-o pe Otelul cu 2-0 si a obtinut matematic promovarea in SuperLiga, cu patru etape ramase de disputat de play-off-ul ligii a doua. ... ca Leo Grozavu o vrea pe Otelul in prima liga) Sa dea Dumnezeu sa fie asa.
Superliga, etapa a 24-a Rapid - Otelul Galati 2-1 (2-0) Au marcat: Rrahmani 5, Burmaz 45+2 / Cisotti 87Echipe de start:Rapid:
Nu, dar daca, in aceste situatii, incepe turul sau returul, nu este programat, si cel mai elocvent caz a fost cel cu Otelul si Pandurii.
Nu, dar daca, in aceste situatii, incepe turul sau returul, nu este programat, si cel mai elocvent caz a fost cel cu Otelul si Pandurii.
Totodata liderul taranist spune despre candidatul Alternativei Ecologiste, Marius Stan, ca are o singura prioritate - propria lui afacere, echipa de fotbal Otelul Galati - fiind de parere ca acesta ar fi si un "primar navetist", deoarece nu locuieste in Galati.
Primul care s-a inscris, in octombrie, in mod oficial, in cursa pentru fotoliul de edil sef este presedintele Clubului Otelul, Marius Stan, candidat din partea Partidului Alternativa Ecologista (PAE) din Romania.
Este vorba despre presedintele HC Otelul, Ioan Igor Parvu. Igor Parvu a declarat ca el candideaza pentru functia de primar si nu pentru fotoliul de primar, si ca a luat aceasta decizie pentru ca s-a saturat sa-i tot critice pe altii.
consilierul judetean Paul Ichim, seful Sectiei Chirurgie de la Spitalul de Urgenta, si directorul general al clubului de fotbal Otelul Galati, consilierul local Marius Stan.
Dumitru Cristea il inlocuieste astfel pe presedintele clubului de fotbal Otelul Galati, Marius Stan, care a refuzat sa candideze pentru un mandat de senator.
google-analytics.com