Veselie mare sambata, la Teatrul Muzical "Nae Leonard". Membrii Partidului Noua Generatie Crestin Democrat si-au lansat candidatul in cursa pentru sefia Primariei. Este vorba despre presedintele HC Otelul, Ioan Igor Parvu.

Igor Parvu a declarat ca el candideaza pentru functia de primar si nu pentru fotoliul de primar, si ca a luat aceasta decizie pentru ca s-a saturat sa-i tot critice pe altii. Acum crede ca a venit momentul sa schimbe lucrurile din interior, nu din afara, ca un simplu cetatean care voteaza.

De asemenea, in cateva idei scurte, Igor Parvu a precizat ca intentioneaza sa aduca in orasul nostru cat mai multi investitori din Europa, mai ales ca, in opinia acestuia, zona aceasta a Galatiului nu este foarte cunoscuta si ca i-ar trebui mult mai multa publicitate.

Plus ca, fiind un om care iubeste sportul, doreste sa faca ceva si in acest domeniu. Mai multe nu a dorit sa dezvaluie pentru a lasa ceva si pentru campania electorala care face pasi din ce in ce mai mari. "Am facut sport, mi-a placut, acum a venit si randul meu sa ajut sportul. Eu as avea multe sa va mai spun, dar as vrea sa las faptele sa vorbeasca in locul meu", a acentuat Igor Parvu.

Candidatul PNG-CD la Primaria Galati a mai precizat ca este nevoie de un primar de cursa lunga si ca aceasta cursa trebuie sa fie cat mai scurta pana la Primarie si cat mai lunga dupa.

La eveniment a participat si Constantin Alin Lupu, vicepresedinte al biroului permanent national al PNG-CD, care a declarat ca se simte foarte emotionat sa participe la acest eveniment.

"La modul cel mai serios, sunt foarte emotionat. In primul rand pentru ca sunt prezent la cea mai puternica organizatie PNG-CD din Moldova. In al doilea rand sunt emotionat pentru ca si eu sunt moldovean", a precizat Constantin Lupu.

Despre Ioan Igor Parvu a declarat ca este cel mai bun candidat pe care Partidul Noua Generatie il are acum in tara. In plus vicepresedintele PNG este foarte multumit ca filiala de la Galati a reusit sa se mobilizeze si sa arate ca Partidul Noua Generatie este o forta crestina democrata care are cea mai buna oferta de pe scena politica galateana. "Sa demonstram ca Partidul Noua Generatie este buturuga mica care rastoarna carul mare al neocomunistilor", a incheiat Constantin Alin Lupu.

Pe langa momentul oficial al prezentarii candidatului, cei din PNG au tinut sa faca o plimbare pe Dunare cu ziaristii, intr-o ambarcatiune cu nume mai mult decat sugestiv: "Steaua Polara". O altfel de stea pentru George Becali si partidul lui.