Cautare

2392 de rezultate pentru "accidente in cluj" (3.20 secunde)
418 romani nu mai sunt reprezentati in Parlament Din ianuarie 2011 si pana in prezent, 11 posturi de deputati si senatori sunt vacante In 2008, una dintre mizele introducerii si aplicarii legii votului uninominal la alegerile parlamentare a fost sa aduca parlamentarul mai aproape de cetateanul care l-a ales.
Liderii PSD s-au intalnit ieri la Cluj cu reprezentantii filialelor din Transilvania si Banat. ... "Nu am venit intamplator la Cluj, am dat si un semnal prietenilor mei din Cluj.
Intamplari stranii in padurea Hoia-Baciu (Autor: ... FARCAS) Continuand istoria fenomenului OZN in Romania, inceputa in numerele anterioare, in particular istoria valului din 1968, nu putem uita de Padurea Hoia-Baciu. S-a spus ca in aceasta zona de agrement pentru localnici, situata la vest de municipiul Cluj-Napoca, s-ar manifesta fenomene paranormale.
In radioterapie, situatia in Romania este ingrijoratoare. ... Tatal sau este celebrul chirurg Ion Chiricuta, fost director al Institutului de Oncologie din Cluj, care astazi ii poarta numele.
Presedintele PRM Cluj, senatorul Gheorghe Funar, a facut, luni, un apel la partidele politice care participa la alegeri sa isi repartizeze candidatii in sectiile de votare pentru a asista la corectitudinea numararii voturilor.
PSD Cluj va sesiza Autoritatea Electorala Permanenta (AEP), acuzand PD-L ca a politizat actiunea de informare privind votul uninominal prin folosirea, la Cluj-Napoca, a fluturasilor informativi in care este inserata sigla partidului si care contin culoarea portocalie.
Premierul Emil Boc isi va petrece Revelionul la Cluj-Napoca, urmand sa fie prezent in Piata Avram Iancu, unde este programat un spectacol sustinut de Samantha Fox, Semnal M si Crush & Alexandra Ungureanu.
Ambasadorul Austriei la Bucuresti, Martin Eichtinger (foto), a anuntat miercuri, la Cluj-Napoca, ca sustine ideea infiintarii unui consulat onorific al Austriei la Cluj. Acesta a facut declaratia dupa o intalnire cu primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu.
In scrisoarea sa, Octav Cozmanca ii invinovateste pe Vasile Dancu si Ioan Rus de situatia actuala a PSD, obligat sa imparta guvernarea cu PD-L:
Confruntarea de sambata, de la Cluj, dintre Crin Antonescu si Traian Basescu a fost o reusita emisiune de satira si divertisment politic, spune Octavian Stireanu.
Global Commercium lanseaza in data de 28 iulie 2011, ora 17:30, la sala "Cupola" din incinta Hotelului Golden Tulip Ana Dome din Cluj-Napoca proiectul "MACS NV - Masuri Active pentru Combaterea Somajului", finantat din Fondul Social European, in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 (POS DRU), Axa 5, Promovarea masurilor active de ocupare, DMI 5.1 "Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare" pentru o perioda de 18 luni.
UDMR a rupt protocolul cu PDL la Cluj-Napoca UDMR a rupt, sambata, protocolul de colaborare cu PDL la Cluj-Napoca, dupa ce primaria municipiului a deschis o piata volanta in centrul orasului, fara sa consulte Uniunea.
Probele invocate de Parchet impotriva primarului PDL de Cluj, Sorin Apostu, devin din ce in ce mai numeroase.
Nu stiu pe ce temei este considerat Vasile Dancu om de stanga, ba chiar "ideolog si reformator al PSD" (pretentie pe care o afiseaza si el in titlul articolului mentionat).
De ce premierul Emil Boc nu doreste alegeri partiale in colegiile ramase vacante Camera Deputatilor a anuntat vacantarea a 3 posturi de parlamentar, dar Guvernul evita sa anunte programarea de alegeri partiala in colegiile ramase fara reprezentare parlamentara.
Un scenariu care revine in forta: ... Bogdan Tiberiu Iacob) Un scenariu vehiculat intens toamna trecuta in urma unor scurgeri de informatii din PDL redevine actual, dupa demisia lui Emil Boc de la sefia guvernului.
PDL, agatat de Sectorul 3 si de Cluj-Napoca (Autor: Bogdan Chirieac) Soarta PDL la alegerile din toamna pare ca se joaca la alegerile locale din Sectorul 3 al Capitalei si din municipiul Cluj Napoca. ... Au fost realesi in al doilea mandat cu peste 70 la suta din voturi.
Nokia a anuntat astazi inceperea productiei de dispozitive mobile in cadrul fabricii sale de la Cluj.
Rata somajului in judetul Cluj s-ar putea dubla pana la sfarsitul anului din cauza disponibilizarilor la care au recurs mai multe societati comerciale ca urmare a crizei economice internationale, a declarat directorul Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca Cluj, Daniel Don.
O firma-fantoma din Cluj isi cauta parteneri de afaceri in toata tara, carora le promite ca le diminueaza TVA de plata si le scade impozitul pe profit datorat statului.
google-analytics.com