Cautare

5629 de rezultate pentru "12 martie 2012" (2.90 secunde)
De la trasele autostrazilor realizate, planificate sau aflate in constructie, la rezultatele recensamantului dispuse pe judete si orase si pana la listele candidatilor si castigatorilor din fiecare colegiu uninominal la alegerile parlamentare sau de la alegerile locale din iunie 2012, hartile interactive realizate de HotNews.ro au insotit mereu articolele si analizele publicate si au oferit o noua dimensiune informatiilor.
Ce premiu a primit actrita in contextul Festivalului de la Roma Fotomodelul Madalina Ghenea a primit premiul "Sorriso diverso Roma 2012", pentru rolul interpretat in filmul "Razzabastarda" de Alessandro Gassman, distinctia fiind acordata de o asociatie culturala in contextul Festivalului International de Film de la Roma.
In data de 8 mai 2012 am transmis aceasta declaratie politica Directiei Nationale Anticoruptie cu titlu de sesizare penala, solicitand sa fie efectuate cercetari sub aspectul infractiunilor de abuz in serviciu, prev.
Ziua Internationala a Femeii, celebrata si in 2012 de Google. VEZI povestea zilei de 8 Martie Motorul de cautare si-a modificat din nou emblema, de aceasta data la 8 martie 2012, de Ziua Internationala a Femeii.
PRINCIPALE ZILE FESTIVE INTERNE SI INTERNATIONALE 1 martie - Ziua Martisorului 8 martie - Ziua internationala a Femeii 20 martie - Ziua internationala a Francofoniei 21 martie - Ziua internationala pentru eliminarea Discriminarii Rasiale 22 martie - Ziua mondiala a Apei 25 martie - Ziua Politiei Romane
Eclipsa de Soare din 20 martie va poate aduce noi cunostinte, dar sansele ca sa ramana mult timp in preajma dumneavoastra sunt aproape nule. ... 4 martie este o alta zi puternic emotionala, cand va veti simti atrasi de cineva neobisnuit.
"Basescu vrea sa-l mazileasca pe Boc pana in martie!" Traian Basescu vrea sa-l mazileasca pe Emil Boc pana in martie si sa-l inlocuiasca cu un lider popular care sa conduca un guvern economic, pe placul Bruxelles-ului, sunt concluziile analistului politic Stelian Tanase, dupa emisiunea pe care o gazduieste la Realitatea TV, unde a avut-o ca invitata pe Elena Udrea.
Salariul mediu net pe economie a crescut in martie cu 5,1%, pana la 7,08 milioane de lei, dupa corectia negativa de aproape 7% din februarie, venituri mai mari fiind consemnate in majoritatea sectoarelor economiei, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica (INS).
Prezentarea bancilor interesate de BCR ABN AMRO Olanda are mai mult de 3.000 de locatii in peste 60 de tari, active totale de 742,9 miliarde euro si un profit operational de 914 milioane euro la finele lunii martie 2005.
Potrivit unei analize date recent publicitatii de Banca Nationala a Romaniei, masa monetara in sens larg a fost la sfarsitul lunii martie de 87,528 miliarde de lei noi, cifra care reprezinta o majorare cu 2,2% (1,9% in termeni reali) fata de masa monetara consemnata in cursul lunii februarie a.c.
De asemenea, in luna martie, vanzarile de automobile, atat cele din productia interna, cat si cele din import, au scazut cu 46,17%, de la 25.050, in martie 2008, la 13.484, in martie 2009.
De asemenea, la export ponderi importante mai detin produsele din grupa "fonta, fier si otel" (18,6%), iar la import produsele din grupa "masini, aparate, echipamente electrice, aparate audio-video" (12,1%), precum si produsele din grupa "mijloace de transport" (5,1%). ... In luna martie a.
Conform datelor de la BNR, restantele populatiei si ale firmelor doljene la credite au crescut cu 51% in luna aprilie fata de martie - la imprumuturile in lei si cu 50% la cele in valuta.
Banii sunt cautati in buzunarele soferilor care vor indrazni sa nu isi echipeze masinile cu anvelope de iarna intre 1 noiembrie - 31 martie si care vor fi amendati cu sume cuprinse intre 540 si 1.200 de lei.
si in 2018 se mentin bonificatiile pentru cei care platesc integral taxele si impozitele pana la 31 martie. ... 31 Martie 2018 - Termen 2: 30 Septembrie 2018 Plata integrala a debitului anual, inainte de 31 Martie 2018, in cazul persoanelor fizice, beneficiaza de 10% reducere.
Incepand de luni, 9 martie 2015, tinerii din Bucuresti (deopotriva liceeni si studenti) sunt asteptati sa ia parte gratuit la conferintele practice pentru tineri BookLand Evolution, un proiect cultural inovator care incurajeaza performanta si promoveaza adevaratele valori in randul tinerilor.
Consiliul Director al Fondului Monetar International a aprobat, pe 22 martie, cea de-a patra evaluare a acordului de tip preventiv cu Romania, punand la dispozitia tarii o noua transa, de 505 milioane de euro.
Substratul acestui scenariu este ca de azi pana in 2012 PDL se face praf. ... Substratul acestui scenariu este ca, de azi pana in 2012, PDL se face praf. ... E de luat in calcul ca in 2012 va obtine 51 procente si va guverna singur.
Premierul Emil Boc le-a spus parlamentarilor PDL ca niciunul dintre ei nu are alta prioritate decat "sa-i" dea premierul, decizie care trebuie luata in mod rational de partid pentru a atinge obiectivul castigarii alegerilor din 2012, conform unei inregistrari audio difuzate de Antena 3.
Premierul Boc a declarat ieri ca, pentru cresterea salariilor bugetarilor, este nevoie ca in 2012 sa existe o crestere economica de minimum 3,5%, un deficit de 3% si mentinerea conditiei de ocupare a unui post la alte sapte care se vacanteaza.
google-analytics.com