Cautare

54057 de rezultate pentru "stirile pro tv31 mai 2010 video" (5.87 secunde)
"Dupa atatia ani in care m-am aflat in fata camerelor de luat vederi si am realizat emisiuni si proiecte foarte importante pentru mine la Pro TV, am considerat ca a sosit momentul sa dau curs unei noi provocari, in domeniul managementului de televiziune.Toti anii petrecuti in Pro TV au insemnat si vor insemna enorm, iar aceasta despartire inseamna pastrarea unei afectiuni si a unei prietenii reciproce.
Pe plan local, valoarea pietei de jocuri pentru PC si console nu a depasit anul trecut zece milioane de euro, a declarat Jiri Rizek, CEO Flamingo International, dar a apreciat ca piata este în curs de dezvoltare si cunoaste un anumit ritm de crestere.„Piata locala a jocurilor se afla, deocamdata, în dezvoltare, dar cunoaste un trend ascendent, pe masura ce românii devin din ce în ce mai interesati de produsele dedicate activitatilor de fun&leisure în general.
O noua expozitie, numita "Game On", care prezinta istoria jocurilor video, a fost inaugurata, la sfarsitul saptamanii trecute, la Muzeul de Stiinta din Londra, sub semnul unei dileme: "Este industria cu cea mai rapida dezvoltare in divertisment o binecuvantare sau un blestem?".
Unii mai mult, altii mai putin, dupa cum ne-a dus capul si ne-a ajutat priceperea.
Prezentatoarea Stirilor Pro TV de la ora 19.00 a fost pusa sa aleaga: ... Revista a ramas in proprietatea lui Adrian Sarbu atunci cand acesta s-a rupt de Grupul PRO si de CME, in august 2013.
PRO TV a luat decizia radicala de a scoate din grila emisiunea ratata Lectii de viata” dupa numai doua editii, care au tras toata media postului in jos in audientele din prime-time, scrie reportervirtual.ro.
ANDREEA BERECLEANU A DEZVALUIT MOTIVUL DIVORTULUI DE ANDREI ZAHARESCU Au fost ani multi impreuna si erau unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la noi.
Daca in modul interlaced imaginea este impartita in linii de pixeli pare si impare care apar pe rand, in modul progressive acestea sunt afisate simultan si de aici rezulta o calitate mai buna a imaginii si o claritate ridicata a obiectelor aflate in miscare.
Potrivit unui raport al prestigioasei companii AccuStream iMedia Research, numarul bannerelor de tip video a depasit 1 miliard pe luna, informeaza Clickz.com.
Sony lanseaza în mai, pe piata româneasca, primul walkman cu capacitate de redare video, a anuntat un comunicat al companiei.Aparatul are un ecran LCD color, cu rezolutia de 320x240 pixeli, care poate fi folosit atât orizontal, cât si vertical.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010.
O initiativa mai mult decat laudabila, intr-o perioada in care stirile despre agresiuni de tot felul se tin lant. Una dintre cele mai proaspete astfel de vesti ne anunta ca un motociclist a impuscat in plin centrul Capitalei un taximetrist cu care avusese o altercatie intr-o intersectie.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Pro Democratia joaca marsav anti Ponta (Autor: Mihai Palsu) Voluntarii de la Asociatia Pro Democratia, in frunte cutelegenicul politolog Cristian Pirvulescu, se opun votuluiuninominal pur. ... Pirvulescu face un joc marsav pro PDL.
Anul acesta, romanii vor putea sa cumpere produse din magazine certificate cu marca Pro Q.
Site-urile FURA Razboiul dintre voyo.ro si Pro Tv impotriva site-urilor care ofera filme si seriale gratuit se inteteste.
Tehnologia merge insa intr-un alt sens, anuntandu-se o serie de ieftiniri in randul celor mai cautate gadget-uri si electronice. Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
Adevarul ca eu, una, nu puteam sa dorm daca PRO-ul nu ma „cadorisea” cu minunea de stire. ... Ca, daca nu as fi butonat telecomanda, si n-as fi oprit pe postul lor, mai stiam eu de stirea cu pricina? Asadar, m-am constituit, la momentul respectiv, in telespectator PRO;
RTC Holding a lansat în România un dispozitiv UVPC (Ultra Value Personal Computer), care ofera aceleasi avantaje ca ale unui computer obisnuit, dar are dimensiuni mult mai mici, informeaza pagina de internet www.bloombiz.ro.
google-analytics.com