Cautare

2634 de rezultate pentru "sorin barbu infractor" (3.61 secunde)
Desi pe parcursul a doua ore de discutii cu reprezentantii hotelierilor si ai administratiei locale Sulfina Barbu nu a reusit decat sa agite si mai mult spiritele, invitatia lansata hotelierilor de a veni cu propuneri concrete care sa mai salveze aparentele exprima capitularea ministerului in fata unei probleme care l-a depasit de la bun inceput.
Primarul Radu Mazare si fostul ministru al Mediului, Sulfina Barbu, s-au prezentat, ieri dupa amiaza, in fata magistratilor de la Judecatoria Constanta, care urmeaza sa se pronunte asupra acuzatiei de calomnie, de care fosta ministreasa l-a acuzat pe edilul constantean.
Primaria Capitalei, o miza uriasa Sorin Oprescu este o problema nu numai pentru toate partidele politice mari dar este o problema si pentru sine insusi. ... Doctorul Sorin Oprescu este, fara doar si poate, un politician cu multiple valente.
Am aflat vestea trista a mortii scriitorului si jurnalistului Sorin Preda din presa. ... L-am cunoscut pe Sorin Preda inainte de 1989. Mama mea, scriitoarea si jurnalista Areta Sandru, a fost colega de redactie cu Sorin Preda, la SLAST.
Ministrul Mediului si Gospodaririi Apelor, Sulfina Barbu, a declarat ca in urma celor prezentate de cotidianul nostru - iar la aceasta ne permitem sa atragem atentia ca totusi se putea actiona mult mai din timp - se vor face verificarile de rigoare si, evident, vor fi luate masurile ce se impun.
Consiliul Judetean Constanta si organizatia judeteana a Partidului Social Democrat au reactionat prompt la declaratiile ministrului Mediului, Sulfina Barbu, potrivit carora vina pentru situatia catastrofala a plajelor apartine fostei guvernari.
Cum era de asteptat, intalnirea pe care prefectii din mai multe judete din tara au avut-o cu reprezentantii Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor si cei ai Ministerului Administratiei si Internelor a dus la o concluzie fireasca pentru ministresa Sulfina Barbu.
La alegerile pentru Primaria Capitalei, primele doua pozitii au fost obtinute de candidatul PDL Vasile Blaga si de candidatul independent Sorin Oprescu, conform rezultatelor unor exit-poll-uri difuzate de Realitatea TV si Antena 3.
Mihaela Grindeanu si familia premierului desemnat Sorin Grindeanu Mihaela Grindeanu a intrat in atentia noastra dupa propunerea in functia de prim ministru al lui Sorin Grindeanu. ... Sorin si Mihaela Grindeanu sunt casatoriti si au impreuna 2 copii.
In aceste conditii, declaratiile optimiste ale Sulfinei Barbu, care contrazic flagrant evidentele, demonstreaza faptul ca ministrul Mediului si-a pierdut nu numai simtul realitatii, dar si onoarea.
Primarul Radu Mazare a anuntat ca i-a dat in judecata pe Sulfina Barbu, ministrul Mediului, si pe Mihail Vornicov, secretar de stat in cadrul aceluiasi minister, in incercarea de a obtine avizul de mediu pentru construirea soselei de coasta.
Doi reprezentanti ai PD-L in Comisia Parlamentara care ancheteaza cazul Nemirschi, Petru Calian si Sulfina Barbu, au tinut sa-si prezinte cu anticipatie concluziile, sustitand ca in baza documentelor studiate, ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, ar putea fi acuzat de abuz in serviciu contra intereselor statului.
Sulfina Barbu, despre Miscarea Populara: "Sunt destul de vocali, fara sa se bazeze pe lucruri concrete" Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu considera ca Miscarea Populara ridica prea multe pretentii, opinand ca reprezentantii acesteia sunt destul de vocali, dar fara sa se bazeze pe lucruri concrete.
Organizat de TenarisSilcotub, festivalul include trei zile de proiectii in sala Barbu Stirbei de la Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi.
1009, urmarirea penala impotriva controversatului om de afaceri Sorin Groza, pentru comiterea infractiunilor de inselaciune, folosirea cu rea credinta a creditului societatii si infractiunea de a vota in adunarea generala ca proprietar de actiuni care nu-i apartin. ... Sorin Groza este, printre altele, membru in Consiliul de Adminstrare al Petromin.
Ziarul Puterea il citeaza pe Sorin Ovidiu Vantu care face dezvaluiri fulminante despre relatia sa secreta cu seful statului roman:
Avocata Laura Vicol (Law partner la SCA Manoli, Vicol si Asociatii), a postat pe pagina sa de Facebook un text cutremurator, intitulat Statul de drept-infractor autorizat si protejat de legile sale, pe care il puteti citi in continuare:
Asteptata cu mult interes de opinia publica, lansarea candidaturii lui Sorin Oprescu la Presedintie si modul cum a alergat pana acum i-au dezamagit pe unii dintre ferventii sai sustinatori.
Sorin Grindeanu, desemnat oficial premier Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de desemnare ca premier a lui Sorin Grindeanu. Iohannis a acceptat cea de-a doua nominalizare a coalitiei PSD + ALDE pentru sefia Guvernului si l-a desemnat pe Sorin Grindeanu sa alcatuiasca noul cabinet.
nisip in ochii celor ce dau crezare comunicatelor de presa ale Directiei, comunicate de presa frumos ticluite din birou si care ajung nu numai la reprezentantii mass-media, ci si la ministrul Mediului si Gospodaririi Apleor, Sulfina Barbu.
google-analytics.com