AGERPRES : Sulfina Barbu, despre Miscarea Populara: "Sunt destul de vocali, fara sa se bazeze pe lucruri concrete"

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu considera ca Miscarea Populara ridica prea multe pretentii, opinand ca reprezentantii acesteia sunt destul de vocali, dar fara sa se bazeze pe lucruri concrete.

Intrebata de jurnalisti vineri, la Zlatna, la Scoala de Vara a femeilor democrat-liberale, care este relatia PDL-ului cu Miscarea Populara,Sulfina Barbu a subliniat ca PDL este un partid de sine statator, cu structuri in teritoriu si cu experienta guvernamentala, iar Miscarea Populara este o intentie de formare a unui partid politic.

Sulfina Barbu a reiterat ca "PDL, inclusiv in programul politic, a asumat o coagulare pe dreapta, a fortelor de dreapta", mentionand ca partidul a demonstrat ca-si doreste lucrul aceasta atunci cand a format alianta electorala ARD. "Deci nu discutam despre intentii, ci despre lucruri concrete si de o experienta. Orice partid de centru dreapta care-si doreste o forta puternica se poate alatura PDL si noi suntem deschisi pentru colaborari pe proiecte si pe valori. Cine sustine proiectele si valorile pe care noi le promovam poate oricand sa vina alaturi de PDL", a declarat vicepresedintele Sulfina Barbu.

La remarca unui jurnalist ca aceeasi coagulare a fortelor de dreapta si-o asuma si Miscarea Populara,Sulfina Barbu a raspuns ca ea crede ca "ridica prea multe pretentii". "Deocamdata nici nu sunt partid politic. Despre ce discutam? Nici nu au structuri in teritoriu. Cred ca fiecare ar trebui sa-si analizeze exact pozitia pe care o are, fiecare dintre aceste forte. Poti sa ridici pretentii atunci cand stii ca pleci de la o baza serioasa. Eu asta consider, ca sunt destul de vocali, fara sa se bazeze pe lucruri concrete", a conchis vicepresedintele democrat-liberal.