Cautare

888 de rezultate pentru "nr de tel anaf reclamatii" (8.28 secunde)
Majorarea penalitatilor pe care Fiscul le aplica celor care intarzie sa-si plateasca datoriile catre stat nu pare sa fi avut efectul scontat de autoritati.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala se plange ca nu are personal pentru inspectiile fiscale. ... Acesta a cerut suplimentarea organigramei cu 2.000 de posturi, din care 300 pentru Garda Financiara.
Noul sef al Fiscului constantean a fost numit temporar pe aceasta functie dupa ce Vasilica Mihai - ex-directorul executiv al DGFP Constanta - a cerut sa fie transferata, din motive personale, pe un post inferior, in momentul de fata aceasta fiind numita sefa Directiei Administrare Contribuabili Mijlocii din cadrul aceleiasi institutii.
Lichidatorul falimentarei Tufon SA incearca in plina criza imobiliara sa vanda activele societatii, evaluate la 19,1 milioane de euro. O societate din Bucuresti specializata in afaceri imobiliare ar oferi 12 milioane de euro pe patrimoniu, dar suma nu este deocamdata confirmata oficial.
Pentru ca au avut in 2009 afaceri de peste 70 de milioane de lei, au multi angajati si detin active importante, peste 40 de firme doljene vor trece de la anul in categoria marilor contribuabili.
Mircea Sararescu) Persoanele care detin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori intre 6,00 lei si 6,99 lei, se pot prezenta in urmatoarele 30 de zile la unitatile ANAF, cu bonurile in original si o copie a actului de identitate, premiile urmand sa fie acordate in maxim trei luni.
Desi in practica lucrurile nu au stat deloc bine, teoretic nu au existat nici un fel de probleme grave, iar cele care au fost sesizate s-au solutionat prin retragerea bunurilor de la vanzare s-au intreruperea activitatii societatilor pana la rezolvarea deficientelor.
Nici o banca din Dolj nu a fost sanctionata cu adevarat de Protectia Consumatorului, iar institutia nu a aplicat amenzi, pentru ca "nu-i permitea cadrul legal". Anul acesta, exista o ordonanta de urgenta pentru drepturile consumatorilor, dar clientii bancari nu mai reclama bancile.
Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu a acuzat, marti, MEF ti ANAF ca au emis, luni, un ordin prin care mai multe zeci de conducatori de Directii Financiare, de la Vama ti Garda Financiara, au fost mutati in alte judete, din motive politice, in contextul campaniei electorale.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a cerut anul trecut falimentul pentru 57 de societati comerciale, mari contribuabili, si pentru 3.620 de societati, contribuabili mici si mijlocii.
Noua organigrama ANAF modifica numele mai multor structuri din subordine.
Între timp, procesul datoriilor la stat de 750 de milioane de euro continua.
Între timp, procesul datoriilor la stat de 750 de milioane de euro continua.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a emis un proiect de ordin, prin care va putea cesiona creantele fiscale pe care le administreaza, iar diferenta se va transforma în venit la buget, dupa ce OUG nr. 19/2008 a reglementat aceasta forma de recuperare a taxelor si impozitelor neplatite.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a emis un proiect de ordin, prin care va putea cesiona creantele fiscale pe care le administreaza, iar diferenta se va transforma în venit la buget, dupa ce OUG nr. 19/2008 a reglementat aceasta forma de recuperare a taxelor si impozitelor neplatite.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a emis un proiect de ordin prin care va putea cesiona creantele fiscale pe care le administreaza, diferenta transformandu-se in venit la buget. Prin OUG nr.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) va intensifica, in perioada urmatoare, supravegherea si controalele la societatile comerciale care desfasoara activitati in domeniile economice cu risc de evaziune ridicat.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a transmis ieri ca, incepand cu obligatiile declarative aferente lunii octombrie, declaratiile fiscale vor fi depuse numai electronic de catre contribuabilii mari si mijlocii, definiti conform reglementarilor in vigoare.
Piata bursiera a traversat o saptamina buna, ultima saptamina de vara din an. In primul rind a crescut lichiditatea, ajutata mult si de tranzactiile cu actiuni Transelectrica.
A fost o perioada de stabilitate, majoritatea actiunilor lichide si-au gasit un suport destul de solid la cotatiile de saptamina trecuta, n-au scazut sub acestea insa nici nu au inregistrat cresteri semnificative.
google-analytics.com