Cautare

6797 de rezultate pentru "gheorghe victor" (4.69 secunde)
Reprezentantul liberalilor in lupta pentru Primaria Constanta, Victor Manea, si-a lansat sambata candidatura intr-o modalitate extrem de originala, iesind la plimbare pe strazile orasului cu un elefant in carne si oase, nobilul pachiderm fiind imaginea sa de campanie.
Radu Mazare adunase pana aseara aproximativ 68% din optiunile constantenilor care au iesit la vot (86.357 voturi), fiind urmat de Victor Manea (PNL), cu 11,5% (14.114 voturi), Dorel Onaca (PD-L)- 11% (13.162 voturi), Catalin Dancu (PNG-CD)- 3%, Eugen Radulescu (PRM)- 1,3%, Constantin Fratila (FD)- 1,3% si Romulus Minca (0,8%).
Alaturi de acesta au primit pedepse de cate doi ani de inchisoare cu executare fostul ministru al Apararii Victor Babiuc si fostul sef al Statului Major General Dumitru Cioflina.
Gheorghe Albu, seful Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala a fost numit secretar de stat la ministerul de resort. ... In cadrul unei conferinte de presa organizata, la sfarsitul saptamanii, la sediul directiei, Gheorghe Albu a promis ca va continua sa sprijine interesele agricole ale judetului Constanta.
Binomul SRI-DNA a intrat in campania electorala pentru alegerile locale din 2016 Nici nu-l luasera pe sus mascatii pe Gheorghe Nichita si, potrivit abuzului anticonstitutional, Binomul SRI-DNA si trimisese presei din cadrul Diviziei Rechizitoriul prin care se cerea arestarea preventiva a primarului de Iasi.
Presedintele PSD, Victor Ponta a declarat pentru Hotnews.ro ca, la sedinta Biroului Politic, se va stabili mandatul partidului si componenta delegatiei. ... Presedintele PSD, Victor Ponta, a schitat prin acest document cateva idei pe care social democratii vor merge. ... Victor Ponta: ... Victor Ponta: ... Clarificarea drepturilor presedintelui Victor Ponta:
Florin Ciornei, Marius Vulpe) Dupa ce revocarea lui Geoana a esuat, Victor Ponta va trece la planul B: ... Grupul PSD a decis la propunerea lui Victor Ponta sa demareze procedura de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului.
Liberalii deplang nu doar decesul Aliantei PNL-PD, ci mai ales situatia actuala a Romaniei, acest "haos", dupa cum considera consilierul judetean PNL Victor Manea, ca s-a instaurat in tara noastra din cauza presedintelui.
Traian Basescu, Victor Ponta si Crin Antonescu si-au aruncat cuvinte grele, totul culminand cu amenintarea presedintelui PSD referitoare la o noua suspendare a sefului statului.
Basescu transmite condoleante familiei lui Victor Surdu Presedintele Traian Basescu a transmis, joi, un mesaj de condoleante familiei lui Victor Surdu, in care mentioneaza ca a primit cu tristete vestea incetarii din viata a deputatului. "Am primit cu adanca tristete vestea incetarii din viata a deputatului Victor Surdu.
Prezentam integral interviul acordat de Victor Ponta agentiei MEDIAFAX. ... • Victor Ponta: ... • Victor Ponta: ... • Victor Ponta: ... • Victor Ponta: ... • Victor Ponta: ... • Victor Ponta:
Mai mult, intreg scandalul a scos la iveala disensiuni mocnite in partid, inclusiv intre actualul lider al PSD, Victor Ponta, si mentorii sai, Ion Iliescu si Adrian Nastase.
Ce acuzatii i-au fost aduse lui Ion Iliescu si Adrian Nastase EXCLUSIV Mircea Geoana le-a reprosat pe un ton virulent lui Adrian Nastase si Ion Iliescu in sedinta Comitetului Executiv al PSD ca gireaza actiunile lui Victor Ponta si nu spun nimic despre directia gresita in care se indreapta partidul.
Ponta, primul clasat in topul increderii Premierul Victor Ponta are o cota de incredere de 43,1% in luna mai, fata de 24% in aprilie, potrivit unui sondaj realizat de IMAS la comanda ziarului "Adevarul".
Victor Ponta e noul lider al Romaniei (Autor: Bogdan Chirieac) In ultimele saptamani, dupa numirea procurorilor, am vazut multe analize prin care se arata, altminteri corect, ca o apropiere a premierului Victor Ponta de Guvernatorul Traian Basescu se va solda cu un grav deficit de imagine pentru primul.
Evenimentul Zilei informeaza ca premierul Romaniei, Victor Ponta, a vorbit cu presedintele SUA, Barack Obama, la Johannesburg.
Pro TV i-a facut un portret lui Victor Ponta, "cel mai tanar premier din istoria Romaniei". Sondajele arata ca Victor Ponta e unul dintre favoritii competitiei pentru presedintie. ... Victor Ponta s-a nascut in 1972, in Bucuresti. ... Astfel a ajuns Victor Ponta in atentia opiniei publice la sfarsitul anilor ’90.
Ce noroc pentru Victor Ponta! ... Fara eticheta de premier, Victor Ponta nu mai reprezinta nimic. Pentru Victor Ponta poate asistam deja la inceputul sfarsitului, dar in ultimii ani s-au vazut caracterele adevarate. Dupa un partid construit pe frica, ce urma daca Victor Ponta castiga prezidentialele?
Victor Ponta: ... Magda Marincovici) Fostul premier Victor Ponta a declarat joi seara, la Antena 3, ca lucrurile urmeaza sa se inrautateasca in Romania, ca premierul Ciolos este captiv in secta Soros si ca e nevoie in acest moment de un partid nationalist, nu in sensul extremist.
In interviul acordat EvZ, deputatul PSD Sebastian Ghita afirma ca premierului Victor Ponta a performat foarte bine si crede ca mandatul sau va arata ca este unul dintre cei mai dinamici prim-ministri. ... - Cum vi se pare ca a performat Victor Ponta ca premier?
google-analytics.com