Cautare

61384 de rezultate pentru "cauta locuitor din sebes" (4.85 secunde)
In Romania, aceasta zi se sarbatoreste din 1993. ... 27% din populatia urbana din lumea intreaga nu beneficiaza de sisteme de alimentare. ... Daca aceasta cantitate de apa nu s-ar mai risipi, inca 10-20 milioane de oameni ar avea apa de baut in marile orase din lumea intreaga.
Vicepresedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania a atras atentia asupra faptului ca in ultimele luni industria da semne de scadere, exportul, care genereaza valuta, da semne de scadere, iar din 2012 va trebui sa incepem sa rambursam si datoria catre finantatorii externi, in conditiile in care substanta economiei slabeste.
• Produsul intern brut pe locuitor exprimat la paritatea puterii de cumparare a avut o evolutie favorabila in Romania, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Cehia si Grecia in perioada 1995-2010.
Consumul mediu de hartie si carton din Romania este de peste 27 kilograme pe cap de locuitor, adica jumatate din nivelul inregistrat la nivel mondial, de peste 55 kilograme pe cap de locuitor, potrivit reprezentantilor Paper Plus care citeaza un studiu al Food and Agriculture Organization (FAO)."Comparativ cu statele din regiune, consumul mediu anual de hartie in Romania este foarte scazut.
In timp ce senatorul Mircea Matei sustine ca Oradea, municipiu condus de un liberal, a primit din partea Guvernului de aceeasi culoare politica doar trei lei pe cap de locuitor, colegul lui Octavian Bot sustine ca nu este normal ca banii sa fie distribuiti in localitati pe criterii politice.
Potrivit indicatorilor din strategia de dezvoltare 2007-2013, consumul brut total de energie s-a situat anul trecut la 2.476,8 kWh/locuitor, iar pana in 2013 va creste cu 20%, urmand sa ajunga la 2.970 kWh/ locuitor.
Serviciul Eurostat al Comisiei Europene a dat publicitatii datele referitoare la Produsul Intern Brut (PIB) pe cap de locuitor in Europa.
Cand Spania a intrat in UE, in 1986, in acelasi timp cu Portugalia, inregistra un PIB de 70% pe cap de locuitor, din media comunitara.
La trei ani de la aderarea la Uniunea Europeana, Romania este in continuare o tara "exotica" din punct de vedere economic.
Primaria orasului Eforie a intocmit raportul privitor la situatia spatiilor verzi din localitate, solicitat de Agentia pentru Protectia Mediului Constanta.
Totusi, media consumului de bere pe cap de locuitor in Romania este inca sub media celorlalte tari europene. Consumul de bere in Romania a ajuns la aproape 70 de litri pe cap de locuitor, iar media europeana se situeaza la 80 de litri.
Ponderea persoanelor fizice din Romania care au un credit personal a crescut de cinci ori, de la 3% la 16%, in perioada 2001-2005, potrivit unui studiu al Bank Austria Creditanstalt (BA-CA).
Pentru masurarea gradului de dezvoltare a regiunilor s-a utilizat Produsul Intern Brut pe locuitor, ajustat cu un coeficient al "densitatii populatiei" - se "explica" in material.
Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, estimeaza o crestere a Prodului Intern Brut (PIB) pe cap de locuitor, in anul 2012, de circa 10.000 de euro, ceea ce, afirma acesta, ar insemna un salariu mediu brut, la preturile actuale, de 3.000 de lei si o valoare a pensiei medie cuprinsa intre 1.250 si 1.300 de lei.
Noua legislatie obliga autoritatile care extind intravilanul sa aiba o medie de minimum 20 mp de spatiu verde pe cap de locuitor. ... Noua legislatie privind reglementarea si administrarea spatiilor verzi din intravilanul localitatilor va aduce schimbari in autorizarea lucrarilor de constructii, a spus arhitectul-sef al Craiovei, Mircea Diaconescu.
In conditiile in care suprafata de spatiu verde pe cap de locuitor este de 2,67 mp, in timp ce normele europene prevad 26 mp, Agentia pentru Protectia Mediului recomanda Primariei sa intocmeasca proiecte de mediu pentru accesarea celor 8 milioane de euro puse la bataie in acest an de Ministerul Mediului pentru amenajarea unor parcuri.
Insa pe primul loc ramane spatiul in care locuim, caminul nostru, locul din care plecam si unde ne intoarcem in fiecare zi, locul care reflecta personalitatea si identitatea noastra. ... Este adevarat ca numarul locuintei ne influenteaza intr-o masura destul de mare, insa el nu face parte din personalitatea noastra.
Denumirea deriva din greaca veche, unde onoma” inseamna nume, iar manteia - profetie. ... A - poate raspunde iritat sau agresiv, tinzand sa respinga ceea ce vine din exterior. ... O - reactioneaza lent, este greu de scos din ale sale si cauta sa-si controleze foarte bine emotiile.
Isi satisface orgoliul umilindu-i pe ceilalti, iar o infrangere verbala din partea ei va fi mai rea decat o bataie crunta. ... Se minte singura ca aventura din ziua respectiva este singura ei iubire adevarata, chiar daca focul pasiunii a tinut doar o ora.
Romanii consuma din ce in ce mai multa inghetata, in special in sezonul cald, astfel ca producatorii si comerciantii estimeaza o crestere cu 40% a vinzarilor anul acesta. ... AŽn general peste 50% din vinzarea anuala de inghetata se inregistreaza in lunile mai, iunie si iulie.
google-analytics.com