Cautare

3925 de rezultate pentru "casa sparta a lu tutilescu" (3.41 secunde)
Casa de Avocatura "Nemoianu", din Ramnicu Valcea, condusa de avocata Daniela Nemoianu, ofera servicii de consultanta juridica complexurilor energetice din Oltenia si Societatii Nationale a Lignitului, la preturi de lux. Casa de Avocatura "Sova"
Casa Rusu deschide pe data de 17 octombrie 2014 un magazin de 1.000 de metri patrati in galeria centrului comercial Cora Alexandriei.
Arhitecta Ileana Mavrodin te invata sa-ti faci singur casa de lut! ... Doamne, si nu mi-a venit sa cred ca de 10 ani de zile ea proiecteaza si face case de lut la noi! M-am intrebat, pe buna dreptate, unde mi-a fost capul si cum am putut rata asa ceva?
O viata cu zbucium si controverse in tara, tihna si respect in exil Biografia Regelui Mihai poate fi rezumata, la implinirea varstei de 90 de ani, ca fiind una impartita intre zbuciumul si controversele traite in tara natala si noul inceput, tihna si respectul de care s-a bucurat in deceniile de exil de dupa abdicare.
Cei care doresc sa viziteze casa natala de la Scornicesti a fostului lider comunist, Nicolae Ceausescu, trebuie sa stie ca obiectivul a fost inchis pentru public. Nepotul lui Ceausescu, Emil Barbulescu, a spus ca a luat aceasta decizie intrucat nu avea cine sa se ocupe de vizitatori.
Daca pe alte meleaguri sa ai o casa de vacanta a devenit un lucru aproape banal, se pare ca la malul marii lucrurile stau cu totul altfel, daca avem in vedere ca o parte dintre sefii institutiilor deconcentrate din Constanta, oameni de vaza de altfel, spun ca nu detin alte locuinte in afara de cele in care locuiesc.
Ministrul Economiei, Adriean Videanu, si-a terminat o casa la Snagov care are peste 1.300 de metri patrati. "Casa are numai patru camere. ... Eu sunt un om care a muncit", se apara democrat-liberalul.
Astfel, daca ai asteptat ani intregi sa strangi banii necesari pentru o investitie imobiliara, aminteste-ti zicala "Graba strica treaba" si rezerva-ti timp pentru a face alegerea corecta.
Nici o banca dintre cele vizitate ieri de redactorii GdS nu a deschis finantarile pentru creditele "Prima casa", desi programul ar fi trebuit sa inceapa pe 20 iunie, dupa cum anunta guvernul cu surle si trambite.
Tinerii care incearca sa-si cumpere prima casa prin programul guvernamental cu acelasi nume au posibilitatea sa aleaga dintr-o paleta foarte mare de banci, 20 la numar, care acorda credite cu dobanda mica pentru cei care se incadreaza in conditiile de creditare.
Programul "Prima Casa" nu a ajutat pana acum nici un tanar din Slatina. ... Tinerii din Olt care au salarii modeste nu au nici o sansa sa isi cumpere locuinte prin programul "Prima Casa".
Ei pot depune cartea de munca la Casa Judeteana de Pensii, unde achita lunar o suma de bani, pentru a fi asigurati. ... Lucrati "la negru", iar patronul refuza sa va incheie un contract de munca legal, pentru a avea vechime?
Totul a iesit la iveala in momentul in care cei doi au incercat sa fenteze cu aceeasi schema DGFP Bihor, prin intermediul firmei Maioreana, infiintata in stei. ... Pentru a se acoperi, sotii Maior au recurs la falsuri, iar apoi au declarat pierdute evidentele contabile ale societatilor in cauza.
Programul guvernamental "Prima Casa", prin care statul spera sa deblocheze piata imobiliara, a scumpit locuintele vechi cu pana la 10%. Proprietarii cer bani mai multi, dar potentialii cumparatori se rezuma la a tatona piata.
MagazinulDeCase.ro a dat publicitatii o analiza potrivit careia preturile medii ale garsonierelor si apartamentelor din Dolj au scazut cu 10%. "Prima casa" a diminuat pretul unor imobile, iar pe altele le-a ridicat usor.
In Oltenia, s-au acordat 350 de credite pe programul "Prima casa", 80% dintre ele fiind pentru locuinte vechi. ... Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri sustine ca mai sunt multe dosare in analiza bancilor si ca oltenii s-au imprumutat de 13 milioane de euro.
In cele 7 luni de la lansare, prin programul "Prima Casa" au fost aprobate aproximativ 14.000 de dosare si au fost cheltuiti aproape 600 de milioane de euro. Autoritatile fac ultimele renovari la programul "Prima Casa".
Simplu si natural Pe malul lacului Moara Vlasiei, o casa minimalista, cu finisaje simple si naturale, se integreaza perfect in peisaj, si asta datorita proprietarilor ei, care au realizat o constructie ecologica, in armonie cu mediul.
Editia festiva din septembrie a revistei Casa Lux marcheaza 21 de ani de cand a fost lansata. In toata aceasta perioada, Casa Lux a fost alaturi de cititorii sai, incantandu-i cu idei de ambientare originale si cu noutati de top din domeniul designului.
"Ceausescu voia sa demonstreze prin Palatul Parlamentului (Casa Republicii) ca e cel mai tare conducator din blocul socialist. Si a reusit", spune colonelul in rezerva Nicolae Kovacs (82 de ani), omul care a condus partea cea mai secreta a lucrarilor de la Casa Republicii.
google-analytics.com