Cautare

2811 de rezultate pentru "accident grav la mihaesti valcea" (3.72 secunde)
Cum putem recunoaste un accident vascular cerebral? Generalitati Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Destituit spre sfarsitul anului trecut in urma unui control efectuat de Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic si de Vanatoare Ramnicu Valcea, Deaconeasa a fost angajat la Directia Silvica Ramnicu Valcea (subordonata RNP Romsilva), fiind de-atunci in concediu medical.
Alocarea sumei 1.451.632 lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2012, pentru judetul Valcea. Domnule ministru, avand in vedere ca administratia judetului Valcea prin presedintele Consiliului Judetean domnul dr.
Potrivit unei statistici intocmite de Inspectoratul General al Politiei Romane, in primele opt luni ale acestui an, aproape 1.400 de persoane si-au pierdut viata pe drumurile din Romania, iar peste 5.000 au fost ranite grav.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Angajamentele asumate doar de dragul de a pune mana pe bani europeni au ajuns la termenul scadent.
Un proiect referitor la stramutarea catorva zeci de case din zonele cu risc ale orasului Ocnele Mari in municipiul Ramnicu Valcea a starnit disensiuni intre autoritatile locale ale statiunii si Prefectura Valcea.
Întaiul gospodar din Ramnicu Valcea este acuzat ca, pe mana cu juristul primariei, a cumparat leagane pentru copii la preturi de trei ori mai mari decat pe piata, diferenta de bani intrand in buzunarele unui afacerist local. Procurorii Serviciului Teritorial Pitesti al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au dispus ieri trimiterea in judecata a primarului municipiului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice.
Pentru al doilea an consecutiv, echipa de handbal feminin de junioare III de la Colegiul Tehnic Energetic din Ramnicu Valcea a devenit campioana nationala, terminand un sezon de exceptie fara infrangere.
Casa de Avocatura "Nemoianu", din Ramnicu Valcea, condusa de avocata Daniela Nemoianu, ofera servicii de consultanta juridica complexurilor energetice din Oltenia si Societatii Nationale a Lignitului, la preturi de lux.
Nicolae Dicu, viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, cercetat pentru luare de mita, a fost arestat pentru o perioada de 29 de zile, in urma hotararii date de judecatorii Tribunalului Bucuresti.
Si judetul Valcea va beneficia de o parte din masiva finantare europeana, specialistii din cadrul Agentiei pentru Plati si Interventii in Agricultura (APIA) Valcea afirmand ca 5,5 milioane de euro vor intra in conturile fermierilor din judet.
Accidentul produs, ieri, la santierul de pe strada Dimitrie Pompeiu, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea altor doua, este cel mai grav care a avut loc in ultimii zece ani in Capitala, din cauza numarului mare de victime, a declarat directorul adjunct al Inspectiei Muncii, Nicolae Bratu.
Doua masini din alaiul de nunta au fost implicate intr-un grav accident rutier. Doua masini dintr-un alai de nunta care se indreptau spre starea civila din Braila au fost implicate intr-un accident grav, soldat cu trei morti:
Grav accident de circulatie in Mehedinti. Doi bolnavi care erau transportari la un centru de dializa din Drobeta Turnu Severin au murit dupa ce masina in care se aflau a lovit un parapet de ciment.
Denuntatorul care a anuntat procurorii Departamentului National Anticoruptie (DNA) Bucuresti ca viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, Nicolae Dicu, si primarul Mircia Gutau i-au cerut mita pentru a-i elibera un certificat de urbanism, a povestit ieri, intr-o conferinta de presa, toate intalnirile si discutiile pe care le-a avut cu cei doi edili pe aceasta tema.
Reprezentantii Departamentului National Anticoruptie cerceteaza modul in care au fost executate lucrarile de reabilitare a drumurilor comunale, finantate de Ministerul Transporturilor, Comertului si Turismului (MTCT) in 2004, in judetul Valcea.
Dumitru Buse, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Valcea, i-a propus lui Mircia Gutau, primarul Ramnicului, sa se asocieze cu localitatile invecinate municipiului pentru a atrage fonduri europene, pentru constructia unei zone metropolitane. ... "Nu stiam ca Primaria municipiului Ramnicu Valcea este privata.
google-analytics.com