Cautare

62401 de rezultate pentru "accident rutier din ungaria din data 22 08 2010" (7.34 secunde)
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta. Abia din 2011 cifrele sunt pe plus.
Autostrazile din Romania au fost conectate cu cele din Ungaria. ... Claudia Pirvoiu) Romania si Ungaria au semnat astazi, la Budapesta, acordurile privind conexiunea autostrazilor intre Arad - Nadlac (Romania) si Csanadpalota - Mako - Szeged (Ungaria) si intre Cluj Napoca- Santaul Mare (Romania) si Nagykereki-Szolnok (Ungaria).
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetari Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 22.09.2010, pe bd. ... Constantin de 75 de ani din Bucuresti.
Eminescu a fost de fapt un om puternic, de o luciditate exceptionala, bine ancorat in realitatea sociala si mai ales politica a vremurilor zbuciumate in care a trait, un militant activ pentru drepturile romanilor din Ardeal si pentru unitatea nationala, un ziarist de exceptie, un vizionar, un reformator.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Reprezentantii ministerelor Transporturilor din 7 tari europene au semnat vineri in Polonia o declaratie prin care un nou traseu rutier european va fi extins in Romania, Bulgaria si Grecia, realizandu-se astfel o legatura intre Marea Baltica si Marea Neagra.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
"Strategia viitoare a retelei de transport trans-european va trebui sa tina cont de mai multe aspecte precum dezvoltarea infrastructurii portuare pe fondul cresterii importantei transportului maritim, integrarea coridoarelor de transport feroviar, aplicarea sistemelor inteligente de transport in toate ariile de transport, dezvoltarea conexiunilor inter-modale." Referitor la strategia TEN-T, eu alaturi de colegii mei din delagatia Romaniei, am sustinut ca la elaborarea acestora ar trebui sa se tina cont de mai multe aspecte.
Ultimul tronson care mai era de executat, Cernavoda - Medgidia - Murfatlar, va fi deschis circulatiei la data de 30 iunie. ... La ultimul tronson al autostrazii se lucreaza intens si se munceste deja la marcajele rutiere din zona Valea Dacilor - Medgidia, acolo unde este un important nod rutier.
Mai nou, cercetatorii de la Harvard au analizat studiile publicate din 196 ce s-au preocupat de legatura intre accesele de furie si aparitia unui eveniment cardiovascular.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Compania Nationala "Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta organizeaza pe data de 22 septembrie, ora 12:00, la sediul institutiei, o licitatie deschisa pentru achizitie "Asistenta tehnica de proiectare si supervizare lucrari pentru proiectul Pod rutier la km 0+540 al Canalului Dunare-Marea Neagra (CDMN) si lucrari aferente de infrastructura rutiera si de acces".
PSD si PNL, in cazul unei mobilizari exceptionale, s-ar putea baza pe 222 de voturi din cele 231 necesare trecerii motiunii. In aceste conditii, la mare cautare sunt 9 independenti, dar si cei 17 parlamentari ai minoritatilor, care, desi la putere, dau emotii Coalitiei de aceasta data.
La data de 04 septembrie 2010, in jurul orei 23.00, M. Liviu de 48 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe sos. ... Dupa accident conducatorul autoturismului marca Daewoo Matiz a abandonat autoturismul parasind locul faptei.
Pasajul subteran de la Razoare va fi construit deasupra metroului, din Drumul Taberei, direct la Eroilor. ... Pasajul rutier subteran din zona Razoare ar urma sa faca legatura intre cartierul Drumul Taberei si Cotroceni, soferii avand la dispozitie cate doua benzi pe fiecare sens de mers.
La data de 13 septembrie 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 12 Politie i-au identificat si prins pe un minor de 14 ani din Bucuresti si un minor de 14 ani din jud.
5144/256/2008 pe rolul Judecatoriei Medgidia, urmatorul teremen fiind pe data de 30 iunie a. ... Lafarge este acuzata, alaturi de trei angajati, de ucidere din culpa, in proces constituindu-se parte civila si rudele decedatilor.
Pe ordinea de zi a sedintei Senatului din data de 18 mai 2010 a figurat un proiect de lege pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta nr. 29/2010 a Guvernului, care reglementeaza valorificarea surplusului de unitati ale cantitatii atribuite Romaniei prin Protocolul de la Kyoto.
Trafic rutier in conditii de iarna in 11 judete. ... Carla Dinu) Circulatia auto se desfasoara joi dimineata in conditii de iarna pe mai multe drumuri din judetele Vrancea, Buzau, Dambovita, Brasov, Valcea, Gorj, Cluj, Harghita, Neamt, Prahova si Arges.
Pasajul Basarab va fi deschis pentru traficul rutier, duminica, de la ora 6.00, acesta, a anuntat vineri Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei. ... Si sper ca si bucurestenii sa fie mandri de acest pasaj, care va deveni parte din viata lor", a mai spus primarul general al Capitalei.
google-analytics.com