La data de 04 septembrie 2010, in jurul orei 23.00, M. Liviu de 48 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe sos. Chitilei dinspre str. Pietei catre Soseaua de centrua.
Cand a ajuns la intersectia cu str. Laminorului, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers prin viraj stanga, situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Daewoo Matiz, care circula in aceeasi directie de mers.
Dupa accident conducatorul autoturismului marca Daewoo Matiz a abandonat autoturismul parasind locul faptei.
In timpul cercetarii la fata locului s-a prezentat la locul faptei C. Daniela de 34 de ani din Bucuresti, care a relatat ca ea a condus autoturismul dar a parasit locul faptei de frica.
La perchezizionarea autoturismului marca Daewoo Matiz, pe bancheta din spate a acestuia s-a gasit o arma de vanatoare despre care conducatoarea auto nu cunoaste provenienza acesteia, afirmand ca este posibil sa fie a sotului sau.
Din accident a rezultat avarierea celor doua autovehicule si ranirea usoara a conducatorului auto M. Liviu, care de la spital a fost indrumat la domiciliu.
Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Penale sector 1 din cadrul Brigazii Rutiere.