Cautare

295 de rezultate pentru "toma" (3.05 secunde)
Toma Radulescu, seful Sectiei Istorie-Arheologie din cadrul muzeului. ... Toma Radulescu. Totodata, peste ani, la 9 mai 1945, poporul roman, alaturi de popoarele Natiunilor Unite, sarbatoreste victoria asupra Germaniei hitleriste.
Ofiterul electric Toma Spanu sustine declaratia timonierului Danila. ... Toma Spanu afirma: - Domnului Hava i se comunicase faptul ca nava are probleme la motor.
Bunicul sau patern, preotul Toma Chiricuta, doctor in teologie in Germania, a fost arestat chiar in biserica in care slujea, Zlatari, din cauza unei inscriptii:
In acest sens, senatorul Ion Toma, presedintele PSD Olt, a precizat ca cei doi alesi au venit impreuna cu intreaga organizatie judeteana a PP Olt.
Un invitat de seama a fost Mircea Toma, jurnalist la publicatia Academia Catavencu si presedintele Agentiei de Monitorizare a Presei. ... Mircea Toma a subliniat ca accesibilizarea informatiilor privind fondurile structurale atat pentru actorii vietii publice, cat si pentru cetateni este o mare problema.
Cristiana Toma, director al Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului, a declarat ca noile norme impuse de UE obliga administratia judeteana sa revizuiasca strategia de gestionare a deseurilor, dat fiind faptul ca numarul statiilor de transfer este mai mic decat in trecut.
Potrivit surselor mentionate senatorul PSD Ion Toma a fost ales vineri in unanimitate lider al grupului senatoril PSD-PC, iar potrivit protocolului de colaborare al Aliantei PSD-PC, PC urma sa depuna functiile de vicepresedinti ale celor doua Camere.
Liderul PD-L Dolj, mi-nistrul transporturilor Radu Berceanu, si cel al PSD Olt, senatorul Ion Toma, au fost desemnati de Biroul Politic Central de Coordonare a Coalitiei sa scoata din impas negocierile PSD - PD-L din judetele Olteniei.A mai trecut o saptamana, insa negocierile intre PSD si PD-L continua sa ramana blocate in judetul Dolj.
Nu pot sa intervin cu amendamente pe un proiect care se dezbate in afara legii", a spus Mircea Toma, presedintele Agentiei de Monitorizare a Presei.Contrariat de refuzul lui Mircea Toma de a-i prezenta amendamentele la coduri, Traian Basescu a replicat:
Senatorul Ion Toma, liderul Grupului parlamentar PSD+PC din Senatul Romaniei, are un punct de vedere referitor la Legea Bugetului, adoptata joi de Parlament, punct de vedere pe care il puteti citi in continuare.
Senatorul Ion Toma i-a invitat pe toti parlamentarii PSD, miercuri seara, la restaurantul "La Calul Balan", si-a sarbatorit, cu ceva intarziere, ziua de nume. ... Chiar daca Ioan Toma a fost cel care a lansat invitatia, presedintele PSD, Mircea Geoana, a fost amfitrionul petrecerii.
Senatorul Ion Toma a fost reales in unanimitate in functia de lider al grupului parlamentar PSD din Senat, impreuna cu intreaga echipa ce a condus grupul senatorial si in sesiunea precedenta:
Liderul grupului PSD din Senat, Ion Toma, a depus miercuri, in plenul Senatului, motiunea simpla impotriva ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, intitulata "Transporturile din Romania, trase pe dreapta de guvernarea cu aceeasi orientare".
Senatorul Ion Toma, liderul grupului PSD+PC din Senat, a transmis un comunicat de presa pe care il puteti citi in continuare.
Deocamdata, BPN a decis suspendarea pe termen nemilitat a senatorului Ion Toma, unul dintre "complotisti".
El a criticat, in scrisoare, ‘mazilirea lui Mircea Geoana si suspendarea din PSD a senatorului Ion Toma‘. ... Suspendarea lui Toma.
In atare conditii, lui Octav Cozmanca, Tudor Mohora si Ion Toma le pare predestinat un succes neasteptat daca vor decide vreodata sa porneasca intr-un tur al Europei pentru a le explica europenilor unde a ajuns Romania dupa ani buni de terapie soc a UE.
Castig de cauza a avut PDL, care detine Secretariatul General al Capitalei prin Tudor Toma. ... Initial, reprezentantii comisiei care autorizeaza mitingul, condusa de secretarul general al Primariei, Tudor Toma, au pus pe tapet varianta unui miting in Piata Victoriei.
O data cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, sectorul asigurarilor se va alinia la normele interne ale acestei piete, urmand ca valoarea primelor anuale de asigurare sa se alinieze celor din tarile UE, a aratat, recent, Constantin Toma, presedintele Omniasig.
Gheorghe Maga, directorul Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP), Paul Mustiata, director executiv adjunct al DGFP, Constantin Manolache, inspectorul scolar general, Ioan Toma, directorul Directiei de Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR), Dana Petrariu, directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniul Cultural National, Corneliu Daniliuc, comisarul sef al Garzii de Mediu, l-au informat pe prefect in ultimele doua saptamini ca sint dispusi sa plece din posturile pe care le detin, dar nici unul dintre acestia nu au parasit efectiv birourile de directori.
google-analytics.com