Cautare

307 de rezultate pentru "titus" (3.46 secunde)
USL lansase pana la acest moment mai multe pachete de solutii Art 30, lit d) - Membrii PSD trebuie sa contribuie la formarea si promovarea unui mod de lucru democratic, prin acceptarea pluralismului de idei si diversitatii opiniilor exprimate in mod liber, in cadrul organizat al partidului, prin respectarea hotararilor majoritatii si a celor adoptate de organele ierarhic superioare ale partidului si sa asigure aplicarea si respectarea acestora • Mircea Geoana nu a respectat decizia din 7 noiembrie a BPN de inlocuire a sa de la conducerea Senatului cu domnul Titus Corlatean, alegand sa ramana in functie cu sprijinul politic al PDL si UNPR.
News In informeaza ca in situatia in care Titus Corlatean nu va putea fi impus la conducerea Senatului, PSD ar putea sa mai obtina o noua functie in cadrul Biroului permanent al Senatului, cel mai probabil una de vicepresedinte.
News In informeaza ca in situatia in care Titus Corlatean nu va putea fi impus la conducerea Senatului, PSD ar putea sa mai obtina o noua functie in cadrul Biroului permanent al Senatului, cel mai probabil una de vicepresedinte.
Corlatean vrea sa fie vicepresedinte Purtatorul de cuvant al PSD, Titus Corlatean, a anuntat ca isi va depune candidatura pentru o functie de vicepresedinte in partid.
* Titus Corlatean - EXTERNE * Corneliu Dobritoiu - APARARE * Daniel Constantin - AGRICULTURA * Mariana Campeanu - MUNCA * Andrei Marga sau Ecaterina Andronescu - EDUCATIE * Dan Nica - INTERNE * Mircea Diaconu - CULTURA * Liviu Voinea - ECONOMIE * Dan Sova - JUSTITIE
Ioan Rus - 1.032 voturi, Titus Corlatean - 927, Rovana Plumb - 925, Mihai Tanasescu - 745, Ioan Mircea Pascu - 717, Corina Cretu - 712, Valer Dorneanu - 639, Dan Nica - 625, Nicolae Vacaroiu - 604, Eugenia Godja - 535 si Ilie Sarbu - 533.
Geoana ar putea prelua sefia Comisiei de politica externa Dupa numirea lui Titus Corlatean in functia de Ministru al Justitiei, Mircea Geoana ar putea prelua conducerea Comisiei de politica externa.
Mai mult, deoarece Victor Ponta a luat-o si el pe urmele partidului parasindu-si locul din prezidiu (ocupat in calitate de secretar de sedinta), liberalul Titus Gheorghioff a propus ca tanarul PSD-ist sa fie judecat de Comisia de disciplina si Imunitati in vederea revocarii sale din functia de secretar al Biroului permanent.
In planul relatiilor culturale bilaterale, ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, si Huo Yuzhen, ambasadorul chinez la Bucuresti, au semnat Programul cultural pentru perioada 2013-2016 dintre cele doua tari si Acordul dintre Guvernul Romaniei si Guvernul R.P.Chineze cu privire la infiintarea si functionarea Institutului Cultural Roman de la Beijing si a Centrului Cultural Chinez de la Bucuresti.
Cum noul Regulament va fi gata pana la sfarsitul acestei luni - conform anuntului facut de Titus Gheorghioff - rezulta si ca liberalii mai au putin de asteptat.
Pentru cele 12 locuri de observatori si-au anuntat candidatura opt senatori, printre care Corina Cretu, Antonie Iorgovan, Rodica Stanoiu si Razvan Theodorescu, si 13 deputati, dintre acestia Titus Corlatean, Ioan Mircea Pascu, Daciana Sarbu, Adrian Severin si Mihai Tanasescu.
Dintre senatori vor pleca observatori Alexandru Athanasiu, Corina Cretu, Vasile Dancu si Serban Nicolae, supleant urmand sa fie Adriana Ticau, iar dintre deputati Titus Corlatean, Cristian Dumitrescu, Ioan Mircea Pascu, Radu Podgoreanu, Daciana Sarbu, Adrian Severin, Valeriu Zgonea, Gabriela Cretu, iar ca supleant Doina Dretcanu.
De partea cealalta a baricadei, purtatorul de cuvant al PSD, Titus Corlatean, a afirmat ca “PD a dat dovada ca a ramas un partid interesat exclusiv de interesele de grup legate de putere“.
Reiterarea acestui sprijin a venit in contextul in care parlamentarii PNL si presedintele PNL, premierul Calin Popescu Tariceanu, au de gand nu numai taierea elanului Monei Musca, cea care isi doreste, si ea, sefia Camerei Deputatilor, dar si al lui Titus Gheorghiof, care in prezent ocupa functia de purtator de cuvant al conducerii Camerei.
Insa, chiar de saptamana trecuta, s-a vehiculat ca, intr-un final, dintre atatea variante si lupte mute date intre sustinatorii lui Dan Radu Rusanu, Titus Gheorghiof si Mona Musca, castiga un al patrulea:
Este vorba despre presedintele Calin Popescu-Tariceanu, vicepresedintii Teodor Melescanu, Dan Radu Rusanu, Puiu Hasotti si Gheorghe Flutur, deputatul Titus Ghiorghiof si ministrul Bogdan Olteanu.
ßi alti lideri se pronunta Un alt lider PSD, vicepresedintele Titus Corlatean, a precizat ieri ca nu a fost consultat in legatura cu declaratia facuta cu o zi in urma de presedintele partidului, Mircea Geoana referitor la Adrian Nastase, dar ca aceasta trebuie citita in contextul pozitiei PSD exprimate in ultimele luni atunci cand a fost cazul de atacuri politice impotriva unor lideri marcanti.
Restul cadourilor au fost impartite de liberalii Dan Radu Rusanu, vicepresedintele Camerei si Grigore Craciunescu, presedintele grupului de prietenie Romania- Pakistan, si pesedistii Viorel Hrebenciuc, Miron Mitrea, Mihai Tanasescu si Titus Corlatean.
Mai mult, primarul "care este" a dezvaluit faptul ca Nastase intentiona sa organizeze un congres extraordinar, in urma caruia voia sa rastoarne actuala conducere a partidului si sa-l instaleze pe anonimul Titus Corlatean, pe care sa-l dirijeze din umbra.
ßerban Nicolae nu este singurul euro-observator PSD care a decis sa-si reia activitatile de parlamentar la Bucuresti, deputatul Titus Corlatean luand o hotarare similara.
google-analytics.com