Cautare

2096 de rezultate pentru "sorin bota" (2.73 secunde)
Senatorul PSD Marius Sorin Bota a lansat catre Ministerul Fondurilor Europene o serie de propuneri care sa vina in sprijinul celor care depun proiecte pentru a fi finantate din fondurile europene, astfel incat rata de absorbtie a acestor fonduri sa creasca considerabil, apreciind in principal ca rata de accesare a fondurilor europene trebuie simplificata.
"Succesul il datoram si senatorului Bota" Dupa succesul editiei a V-a a Festivalului de Film Romanesc ProCult, organizatorii au decis sa trimita o scrisoare de multumire Senatorului PSD de Maramures, Sorin Bota, "fara contributia caruia acest Festival nu ar fi fost la nivelul la care este astazi".
Centura de ocolire a Clujului naste in continuare scandal Senatorii PSD din Cluj, Alexandru Cordos si Sorin Bota, precum si colegul lor de partid, deputatul Cornel Itu, au anuntat ca vor sesiza Curtea de Conturi in legatura cu lucrarile de la centura de ocolire a Clujului de pe ruta Valcele - Apahida.
Senatorul PSD Marius Sorin Ovidiu Bota strange semnaturi pentru constituirea unei comisii parlamentare de ancheta a modului defectuos in care ministerul condus de Radu Berceanu s-a ocupat de contractele privind santierele autostrazilor din Romania. Senatorul Bota se adreseaza Biroului Permanent al Senatului, dupa cum urmeaza:
Senatorul PSD Sorin Bota a transmis un comunicat de presa:
Sorin Bota propune o strategie pentru salvarea CFR. Presedintele Departamentului de Transporturi si Infrastructura PSD, senatorul Marius Sorin Bota, a afirmat ca trebuie elaborata o strategie de dezvoltare pe termen lung pentru a rezolva problemele cu care se confrunta CFR, care se fie agreata de toate partidele politice.
Marti, 19 aprilie, senatorul Marius Sorin Bota, seful Departamentului Transporturi si Infrastructura PSD, a fost invitat sa participe in calitate de speaker in cadrul dezbaterilor internationale "Infrastructura inteligenta in Europa de Sud-Est 2011". ... Senatorul Sorin Bota a declarat ca acest lucru este posibil:
AGERPRES / Sorin Bota il sustine pe Serban Nicolae la sefia senatorilor PSD Senatorul social-democrat Sorin Bota considera ca experienta politica si parlamentara trebuie sa fie atuul noului lider al senatorilor PSD si propune ca aceasta functie sa-i revina senatorului Serban Nicolae in conditiile in care, actualul lider, Ilie Sarbu, intentioneaza sa se retraga din acest post la inceputul sesiunii parlamentare.
Primaria Capitalei, o miza uriasa Sorin Oprescu este o problema nu numai pentru toate partidele politice mari dar este o problema si pentru sine insusi. ... Doctorul Sorin Oprescu este, fara doar si poate, un politician cu multiple valente.
Am aflat vestea trista a mortii scriitorului si jurnalistului Sorin Preda din presa. ... L-am cunoscut pe Sorin Preda inainte de 1989. Mama mea, scriitoarea si jurnalista Areta Sandru, a fost colega de redactie cu Sorin Preda, la SLAST.
Senatorul Marius Sorin Bota, vicepresedinte al Comisiei de buget, finante, activitate bancara si piata de capital, spune ca noul acord cu FMI reprezinta polita de asigurare financiara a pomenilor electorale. ... Succes in campanie tuturor!", spune senatorul Sorin Marius Bota.
Intr-un comunicat transmis presei, senatorul Sorin Bota afirma ca Radu Berceanu devoaleaza in sfarsit pozitia adevarata a PDL fata de autostrada Transilvania, declarand ca aceasta "a fost si este o prostie".
Senatorul PSD de Maramures, Sorin-Ovidiu Bota, este initiatorul unei propuneri legislative privind promovarea inventiilor, care a fost inaintata, saptamana aceasta, Biroului Permanent al Senatului in vederea dezbaterii si adoptarii.
Senatorul Marius Sorin Bota, in calitatea sa de Vicepresedinte al Comisiei de buget, finante, activitate bancara si piata de capital, a fost invitat sa participe in zilele de 21 si 22 martie 2011 la Geneva, unde a avut loc Sesiunea Anuala a Conferintei Parlamentare a Organizatiei Mondiale a Comertului.
Senatorul Marius Sorin Bota, in calitate de vicepresedinte al Comisiei de buget, finante, activitate bancara si piata de capital din Senat, a remarcat faptul ca, adoptarea legii nr.
PSD acuza PDL de spaga Senatorul PSD Sorin Bota sustine ca democrat-liberalii au luat mita de un milion de euro ca sa il propuna pe Romeo Ionut Comaniciu la presedintia Comisiei pentru Supravegherea Asigurarilor, conform Realitatea TV.
Senatorul PSD, Marius Sorin Bota, a facut la Seini, judetul Maramures, o demonstratie de intretinere/reparatie a unei strazi (strada Conacului), printr-o tehnologie noua, cu un cost scazut si durata de executie foarte rapida.
Mihaela Grindeanu si familia premierului desemnat Sorin Grindeanu Mihaela Grindeanu a intrat in atentia noastra dupa propunerea in functia de prim ministru al lui Sorin Grindeanu. ... Sorin si Mihaela Grindeanu sunt casatoriti si au impreuna 2 copii.
Secretarul executiv al PSD, Sorin Bota a anuntat marti ca PSD va sesiza Curtea de Conturi pentru a verifica legalitatea editarii unei brosuri in limba maghiara de catre Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor (MDLPL), fapt care ar consfinti limba maghiara ca a doua limba nationala din Romania.
Ziarul Puterea il citeaza pe Sorin Ovidiu Vantu care face dezvaluiri fulminante despre relatia sa secreta cu seful statului roman:
google-analytics.com