Cautare

726 de rezultate pentru "scandalul" (3.62 secunde)
Mai multi sau mai putini, clar este ca scandalul declansat in redactia cunoscutului cotidian relanseaza tema presei controlate de grupuri financiare si politice si arunca o noua caldare de zoaie peste clasa noastra politica, partea leului revenind, ce-i drept, fostului partid de guvernamant.
Scandalul a pornit de la senatorul liberal Teodor Melescanu, care i-a parat pe PSD-isti oficialului european acuzandu-i ca "trateaza cu indiferenta” procesul de modificare a legislatiei noastre in concordanta cu normele UE.
Ca urmare, PNL a iesit ieri la rampa cu un comunicat in care ii avertizeaza pe social-democratii lui Iliescu si Nastase ca, indiferent de scandalul pe care il fac, Monica Macovei va reforma Justitia in conformitate cu normele europene.
“Doua exemple in acest sens sunt lipsa din jurnalele TVR a stirilor despre scandalul stenogramelor PSD si despre retragerea observatorilor PRO Democratia de la alegerile din noiembrie 2004“, a precizat Anca Lazarescu.
Eu sunt convins ca Romania are perspective, numai sa terminam odata scandalul si sa ne valorificam aceste perspective. Radu Moraru:
Scandalul a inceput in momentul in care fostul senator Constantin Toma, sustinator al deputatului Aurel Gubandru, contracandidat al lui Ion Vasile, a luat cuvantul in plen, declarand, printre altele, ca Ion Vasile a adus prejudicii de imagine partidului pentru relatiile sale cu controversatul afacerist sirian Omar Hayssam, dar si ca Ion Vasile, in calitate de prefect al judetului Buzau, ar fi ordonat responsabililor Directiei de Finante sa returneze ilegal TVA pentru un controversat afacerist cu alcool din Buzau.
Mai mult, Solcanu a sustinut sus si tare ca nici despre scandalul stenogramelor nu s-a discutat si ca nu stie daca ele sunt sau nu reale.
Scandalul de la Senat a readus in actualitate, pe retelele de socializare, bancurile cu Mircea Geoana. De ce a acceptat Bush sa apara in fotografii alaturi de Geoana?
De cealalta parte, Basescu era ocupat strict de problemele primariei, mai ales ca la finele lui 2003 ii trecuse o arestare pe la ureche in scandalul contoarelor, si iesea in evidenta doar prin stridente de limbaj.
Rapiditatea schimbarii de atitudine si de mesaj - de la atitudinea national-crestina si anti-sistem, la concubinajul politic cu PNL, componenta defel crestina a sistemului anterior contestat - a bulversat pe multi dintre sustinatorii Aliantei Noastre si a declansat scandalul cunoscut.
Asta pentru ca noi am refuzat de la bun inceput scandalul. Am refuzat sa ne atacam adversarii politici si am preferat sa informam cetatenii.
- M-am uitat cu atentia unui inginer, nu jurist, in ce a spus CCR in motivare - tot scandalul e pe acel articol.
Cresterea popularitatii Codrutei Kovesi, grav afectata de scandalul Ghita si de achitarile rusinoase pe care le incaseaza DNA pe banda rulanta in cauze de rasunet.
Noua martori la incidente In cursul aceleiasi zile, in jurul orei 13.30, la primarie a aparut si Mititelu, insotit de nepotul Prioteasa, moment in care s-a declansat scandalul.
Inghesuiti de guvernare, Traian Basescu, democrati, contextul european, si scandalul Patriciu, liberalii dau din colt in colt si incearca sa-si pastreze o cota politica rezonabila.
Iesirea din minciuna Scandalul celor 21 de note informative a fost declansat de presedintele Traian Basescu, care a revenit la inceputul acestei saptamani asupra acuzatiilor de influentare a activitatii Guvernului de catre unele grupuri de interese.
Vicepresedintele Senatului, liderul PRM Corneliu Vadim Tudor, a declarat ieri, in pauza sedintei Biroului Permanent, ca lucrurile risca sa se indrepte spre o criza parlamentara grava, avand in vedere ca, in opinia sa, convocarea sesiunii extraordinare de catre sapte membri ai Biroului permanent este neconstitutionala.
Cat despre scandalul stenogramelor PSD, in opinia deputatului Andrian Mihei, „sunt un material de lucru politic, care au cel mult greutate morala in fata electoratului, si nu penala.
De asemenea, liderul FDR s-a aratat foarte indignat de scandalul iscat la nivelul organizatiei PD intre Zevri Senol si Adrian Manole.
Membrii Consiliului National al Aliantei vor respecta prevederile protocolului bilateral de colaborare in cazul presedintelui Consiliului Judetean Prahova, fara a permite acestuia sa treaca de la PNL la PD, a afirmat presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban.
google-analytics.com