Cautare

15427 de rezultate pentru "presedintele romanieyoutube" (2.84 secunde)
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, in cursul zilei de ieri, ca si-a depus oficial dosarul de candidatura pentru sefia partidului.
Voi actiona in spiritul colaborarii, dar e nevoie sa inteleaga si el ca romanii i-au dat o alta sansa", a spus presedintele PNL. ... Poporul a sanctionat parlamentarii care au decis suspendarea lui Traian Basescu, a declarat presedintele PD, Emil Boc.
Presedintele Parlamentului si functiile sale Presedintele este ales pentru o perioada de doi ani si jumatate, adica jumatate din legislatura parlamentara. ... Asistat de 14 vicepresedinti, presedintele coordoneaza toate lucrarile Parlamentului si ale organelor sale constitutive (Biroul si Conferinta presedintilor), precum si dezbaterile din sedintele plenare.
Consiliul National Maghiar din Transilvania (CNMT) a respins oferta UDMR privind colaborarea in alegerile parlamentare, astfel ca UDMR va participa singura la alegerile parlamentare din noiembrie, a declarat presedintele UDMR, Béla Markó, la conferinta de presa sustinuta la Targu-Mures, conform unui comunicat de presa al Uniunii, citat de Amosnews.
Presedintele Traian Basescu s-a intalnit luni, 18 mai, la Palatul Elysee, cu omologul sau francez, Nicolas Sarkozy. Cei doi sefi de stat au programat un dejun de lucru oferit de presedintele Frantei.
Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, astazi, la Buzau, in cadrul unei conferinte de presa, ca presedintele Traian Basescu vorbeste despre reforma statului, in timp ce tot el intentioneaza sa o faca, "atat cat poate un presedinte".
Presedintele Romaniei Traian Basescu efectueaza duminica, o vizita oficiala la Autoritatea Nationala Palestiniana, la invitatia omologului sau, presedintele Mahmoud Abbas, in programul deplasarii fiind inclusa si o intalnire cu reprezentantii comunitatii romanesti din teritoriile palestiniene. Presedintele Basescu este insotit la Ramallah de ministrul de Externe, Cristian Diaconescu.
Presedintele PSD n-a fost felicitat de seful statului, in schimb premierul Emil Boc l-a felicitat telefonic, de dimineata. ... Alaturi de presedintele PSD s-au mai aflat ministrii partidului, secretarii de stat si reprezentantii institutiilor guvernamentale, cu exceptia ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu.
Prezent in Romania, Biden s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Emil Boc. ... Vreau sa spun poporului roman cat de recunoscatori sunt presedintele Obama si poporul american pentru efortul trupelor romanesti din Afganistan.
"Asistam la o criza generata de orgoliul doamnei Udrea", a explicat presedintele PSD, Mircea Geoana, ruperea Guvernului, dupa ce in sedintele Coalitiei, Emil Boc ii somase pe pesedisti sa renunte la Comisia Udrea, sub amenintarea ca vor fi dati afara de la guvernare.
Duminica seara a circulat informatia potrivit careia presedintele Traian Basescu ar fi fost internat intr-unul din spitalele bucurestene.
Reprezentantii PSD si PC au iesit, luni, de la consultarile initiate de presedintele Traian Basescu pe tema revizuirii Constitutiei, la Cotroceni, la cateva minute de la inceputul intalnirii, fiind nemultumiti ca a fost invitat si grupul parlamentar al independentilor, la fel ca si delegatia PNL.
Daca nu am fost cuminti ieri...", a remarcat, in debutul intalnirii, presedintele PSD, Victor Ponta. ... Victor Ponta, razand, a afirmat ca-l va lua pe presedintele CN al PSD la urmatoarele consultari.
Presedintele Parlamentului European, Jerzy Buzek, face o vizita la Bucuresti in perioada 8-9 iunie, el sustinand miercuri un discurs in fata Camerelor reunite ale Parlamentului Romaniei.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a refuzat sa convoace alaturi de presedintele Camerei Deputatilor o noua sedinta a Birourilor Permanente reunite in care sa fie luata in discutie solicitarea presedintelui Traian Basescu privind devansarea datei motiunii.
Jurnalul National publica articolul "Motive de suspendare", referitor la Fundatia Horia Rusu, care a identificat 10 motive pentru care presedintele Traian Basescu ar trebui suspendat. ... "Prin promovarea si sustinerea masurilor de austeritate, implementate de Guvern, presedintele Traian Basescu a incalcat grav o serie de drepturi constitutionale:
Presedintele Traian Basescu a declarat joi noapte ca aceia care au furat bani de la FNA, FNI sau din petrol trebuie sa raspunda in fata legii. ... toti cei care s-au imbogatit, cand ii intreaba instanta prin ce mijloace, au un singur vinovat, presedintele.
Presedintele Traian Basescu a declarat sambata intr-o emisiune Pro TV ca functionarii de la Finante "nu au dreptul sa se revolte", deoarece sindicalistii care ii reprezinta au insistat pentru mentinerea stimulentelor, "un sistem clientelar".
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri, dupa consultarile cu partidele politice, ca setul de masuri adoptat la ultimul Consiliu European va feri Romania de orice fel de derapaje, in special de populismul propriilor oameni politici.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri la Galati, intr-o conferinta de presa, ca social-democratii nu sunt interesati sa participe luni la consultarile sefului statului cu partidele parlamentare.
google-analytics.com