Cautare

18155 de rezultate pentru "noul presedinte al romaniei" (3.74 secunde)
El a aratat ca noul proiect al PSD trebuie sa fie noul proiect pentru Romania.
Curtea Constitutionala, sesizata de Presedintele Romaniei, domnul Iohannis Klaus Werner, si de catre Consiliul Superior al Magistraturii, a respins sesizarile privind generarea unui conflict juridic de natura constitutionala de catre Guvernul Romaniei.
Un alt nume vehiculat pentru aceiasi functie este cel al Monicai Macovei.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, a obtinut 51,23% din voturi in turul doi al alegerilor prezidentiale, in timp ce Adrian Nastase, candidatul Uniunii PSD+PUR, a obtinut 48,77%, dupa centralizarea rezultatelor votului din toate sectiile de votare.
Noul presedinte al deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a carui numire oficiala se publica in acel moment in "Monitorul Oficial", a avut ieri prima sa intalnire informala cu presa in biroul care pana joia trecuta i-a apartinut social-democratului Adrian Nastase.
Valer Dorneanu este noul presedinte al Curtii Constitutionale: ... Am vrea sa fim arbitru constitutional Valer Dorneanu a fost ales miercuri presedinte al Curtii Constitutionale, informeaza Digi24. ... Noul presedinte al CCR a declarat ca se asteapta sa cooperez foarte bine cu institutiile statului, precizand:
Puteti citi in continuare textul DECLARARTIEI PARLAMENTULUI ROMANIEI: ... 23 din Regulamentul activitatilor comune ale Camerei Deputatilor si Senatului, Parlamentul Romaniei adopta prezenta DECLARATIE Parlamentul Romaniei saluta clarificarile pe care Curtea Constitutionala a Romaniei le-a adus in decizia sa din 8 februarie 2017.
Presedintele a condamnat modul in care s-a constituit noul guvern si a repetat ca singura solutie pentru iesirea din criza sunt alegerile anticipate. ... In decembrie 2004, am primit mandatul de sef al statului pentru a sustine reformele profunde de care are nevoie societatea noastra.
"Daca as fi presedinte pentru o zi" Tania Bogdan a mai precizat ieri ca sint sanse ca presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, sa refuze sa preia functia de presedinte interimar si, astfel, e posibil ca presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, sa fie cel care va ocupa fotoliul de presedinte timp de trei luni, pina la organizarea de alegeri prezidentiale anticipate.
In legatura cu propunerea de introducere a depozitului minim pentru candidatii la functia de Presedinte al Romaniei, biroul de presa este abilitat sa transmita punctul de vedere al primului-ministru Emil Boc:
Conform unui document obtinut pe surse de DC News, Klaus Iohannis este acuzat de catre Parlamentul Romaniei de inalta tradare. Parlamentul Romaniei, in temeiul art. ... 2) din Constitutia Romaniei, propune punerea sub acuzare a lui Klaus Iohannis pentru inalta tradare.
Cred ca noul Cod Fiscal, care are ca obiectiv largirea bazei de impozitare, nu va mai tolera foarte multe exceptii.
Este necesar sa privim, din prisma interesului strategic al Romaniei, mai departe de tensiunea aparenta dintre Guvern si Presedinte. ... Nu e deci de mirare influenta aproape zero a Romaniei in UE, cand nici macar regimul general al responsabilitatilor in privinta afacerilor europene nu e stabilit.
La a 77-a editie a Salonului Auto de la Geneva, Automobiles Peugeot va dezvalui trei noi siluete in gama 207, alaturi de noul SUV, Peugeot 4007.
Noul Ka a fost "desenat" in spiritul ultimelor modele Ford cu design kinetic.
Noul Citroen C3 are cateva atuuri in plus fata de masinile concurente din segmentul sau: ...  Designerii Citroen spun ca noul C3 pastreaza o mare parte din identitatea vechii generatii, pe care, daca esti fanul exprimarilor pretentioase, l-ai putea numi design evolutiv.
Dupa Noul Cod Civil, instantele dobandesc atributia de a putea pronunta hotarari care vor completa, modifica, adapta sau desfiinta contracte intre persoane juridice Contractele incheiate intre persoane juridice dupa intrarea in vigoare a Noului Cod Civil sunt supuse unui grad sporit de interventionism din partea instantelor, aceasta fiind una dintre cele mai importante modificari, cu un impact major asupra mediului de afaceri.
"In aceasta noua era, in care tehnologia mobila este nelipsita din orice moment al vietii noastre, Yaris s-a reinventat si vine nu doar cu o masina nou-nouta la interior si exterior;
Cel mai spectaculos eveniment auto al anului se desfasoara intre 19 si 28 octombrie.
Chiar zilele trecute, necesitatea schimbarilor din Noul Cod al Insolventei a fost pusa sub semnul intrebarilor intr-o maniera gresita, denaturandu-se efectele pozitive pe care acestea il vor avea pentru toate partile implicate.
google-analytics.com