Cautare

6466 de rezultate pentru "iohanis e presedinte" (3.10 secunde)
PSD e hotarit, PNL merge la plesneala Social-democratul George Cubasa a anuntat ieri ca, daca Basescu va demisiona dupa o eventuala suspendare, majoritatea parlamentara va elabora si vota in mare viteza un act normativ care sa interzica presedintilor demisionari sa mai candideze pentru un alt mandat.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat, marti seara, la TVR, ca rolul sau in viitoarea guvernare implica preluarea functiei de presedinte al Senatului, concomitent cu cea de vicepresedinte al CSAT, el apreciind ca, astfel, s-a creat un "echilibru corect" pentru PSD.
Tariceanu vorbeste despre falimentul lui Traian Basescu si despre miza alegerii unui altfel de presedinte in aceasta toamna. ... In joc este viitorul Romaniei pentru urmatorii 10-15 ani, prin impactul pe care urmatorul presedinte il va avea asupra Romaniei.
Cei doi ar putea ajunge la o intelegere pe o formula Adrian Nastase - presedinte PSD, Cristian Diaconescu - sef al Consiliul National PSD si Miron Mitrea, pentru inceput, functia de lider al grupului parlamentar PSD de la Senat, urmata de preluarea sefiei Camerei Superioare.
Trebuie sa fie cineva din afara competitiei pentru alegerile din toamna, in urma carora va fi ales noul presedinte al organizatiei judetene. ... Fostul presedinte interimar al PD-L Gorj a facut insa recurs la sentinta de condamnare.
Grupul PSD a decis luni, sa demareze procedura de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului.
Declaratia mea politica de astazi se refera la incalcarile inimaginabile ale principiilor constitutionale de catre domnul presedinte Traian Basescu. Am constatat cu stupoare ca in ultimele saptamani domnul presedinte isi aroga prerogative care apartin, conform Constitutiei, primului-ministru.
Din nou presedinte al Camerei Deputatilor. ... Domnul presedinte Nastase are consolarea ca este presedinte. Al Camerei Deputatilor, nu al Romaniei, dar totusi presedinte. ... Chipurile, la un moment dat, Alianta a gresit si din greseala… a iesit Nastase presedinte.
Convinsi, intr-un final, ca nu pot ramane la guvernare, PSD-istii s-au angajat, ieri, intr-o lupta pe viata si pe moarte pentru impunerea lui Adrian Nastase in functia de presedinte al Camerei Deputatilor - miza cu adevarat imensa daca ne gandim ca, astfel, PSD ar putea juca cum pofteste guvernul Aliantei.
Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, a remis o scrisoare deschisa societatii civile cu titlul: "Un presedinte demn pentru o Romanie europeana: ... Prima parte a scrisorii este un rechizitoriu la adresa actualului presedinte Traian Basescu.
"Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
Din pacate, as spune, de multe ori, s-a omis tocmai acest principiu care reprezinta insusi spiritul Constitutiei si, mai grav de atat, in Romania, acest aspect a fost omis cu bunastiinta tocmai de catre presedintele tarii si fac aici referire la fostul presedinte Traian Basescu, care ne-a aratat tuturor ce inseamna gravitatea actului de desconsiderare si nerespectare a Legii fundamentale.
- Consiliul de monitorizare este condus de un presedinte si un vicepresedinte numiti de Senatul Romaniei. ... - Consiliul de monitorizare are cont propriu in banca/trezorerie, stampila proprie, iar actele emise sunt semnate de catre presedinte.
Un simplu Consiliu Judetean al confederatiei CNSLR-Fratia Constanta a generat discutii aprinse intre Marian Foca, presedintele organizatiei si Aneta Soponaru, fost presedinte al Organizatiei de Femei din cadrul confederatiei.
Ion Iliescu sustine ca nu este deloc interesat de functia onorifica de presedinte fondator al PSD. El raspunde astfel invitatiei facute de Mircea Geoana de a deveni presedinte fondator al partidului.
Votul din Parlament al PNL privind Legea referendumului nu il vizeaza pe actualul sef de stat, modificarile trebuind sa se refere la urmatorul mandat al unui presedinte, a declarat liderul PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu.
La Organizatia Municipala, dupa demisia lui Cosmin Paun, a fost numit ca presedinte interimar Doru Resmerita, dar a venit si randul acestuia sa fie indepartat, pentru ca aceasta functie era vanata de fostul social-democrat Marius Necula.
Pana la noi ordine, doua persoane isi disputa functia de presedinte la nivel local, exact cum se intampla si la nivel central, iar tot acest circ poate compromite participarea formatiunii politice la alegerile parlamentare.
In ultima vreme mai multi membri ai BPN al PSD s-au suparat iar pe fostul presedinte al partidului, Mircea Geoana.
Francois Hollande, noul presedinte al Frantei Socialistii revin la Elysee dupa 17 ani Potrivit estimarilor publicate de agentia belgiana Belga, socialistul Francois Hollande a fost ales presedinte al Frantei cu 52% din voturi.
google-analytics.com