Cautare

798 de rezultate pentru "guvernarea pudmindependenti" (3.67 secunde)
Adrian Nastase publica pe blog articolul "Guvernarea de dreapta, cu ochii inchisi pe contrasens", pe care il puteti citi in continuare.
Fostul presedinte critica dur "reformismul" actualului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, si apreciaza ca "guvernarea Basescu-Boc este cea mai catastrofala, sub toate aspectele, din toata perioada celor 20 de ani care au trecut".
Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat vineri la Consiliile Nationale reunite ale PSD si PC, ca guvernarea Basescu-Tariceanu este corigenta la toate materiile.
Deputatul PD-L Sever Voinescu a declarat, sambata, la o dezbatere la Sibiu, ca PD-L "a guvernat slab", iar "guvernarea Boc este proasta". ... Guvernarea Tariceanu a fost o guvernare proasta ca nu a stiut sa gestioneze un moment bun.
Concret, Basescu si fidelii sai din PDL pregatesc votarea, discreta sau chiar fatisa, a motiunii opozitiei, iar dupa demiterea lui Boc, presedintele va oferi guvernarea PNL, PSD sau unei aliante a celor doua partide.
Guvernarea in plic Nimeni nu avea asteptari, nici pretentia, ca USL sa ne aduca o guvernare a ingerilor.
Pe de alta parte, in perioade grele, cum este aceasta marcata de criza globala, nici guvernarea nu e simpla. ... Dupa ce in 1996 PSD a pierdut alegerile, ramasese principalul grup din Parlament, cam 30%, dar pierduse guvernarea.
Liviu Dragnea, Secretarul general al PSD, a declarat la Sinteza zilei (Antena 3), din 25 aprilie 2012 ca USL isi va asuma guvernarea Liviu Dragnea: ... trece - si va trece -, USL isi va asuma guvernarea fara ezitare".
Experienta noastra este preponderent negativa, cauza principala fiind dorinta presedintelui, flancat de partidul din care provine si de institutii cu trei initiale, de a controla guvernarea tarii. ... alaturi de ALDE, in guvernarea PSD ar trebui cooptata si UDMR?
Liderul UDMR, Marko Bela, crede ca actuala situatie din cadrul Coalitiei guvernamentale ii aminteste de guvernarea 1996-2000. ... Marko Bela, presedintele UDMR, nu se sfieste chiar sa spuna ca actuala situatie din cadrul Coalitiei guvernamentale ii aminteste de guvernarea 1996-2000.
Bogdan Olteanu a mai sustinut ca singurul partid care-si asuma guvernarea este PNL, declaratie pe care a rectificat-o apoi, incluzand si UDMR. "In mod miraculos, in Romania, intr-o perioada de crestere economica, singurul partid care-si asuma guvernarea este PNL.
"Un guvern care era sub vizorul tuturor institutiilor abilitate care ne priveau cu un ochi de albina pentru fiecare lucru pe care l-am facut, in situatia in care am fi facut acte ilegale cu 3 miliarde de euro, era cel mai tentant mod de a discredita guvernarea liberala", a spus, astazi, Varujan Vosganian, fost ministru de Finante.
Faptul ca in Romania segmentul profesional al functionarilor din administratia publica, mai ales din cea locala, este extrem de nemultumit de salarizare este o realitate la care guvernarea trebuie sa gaseasca solutii.
Guvernarea tehnocrata incepe sa scartaie din toate partile. ... Astazi, guvernarea tehnocrata sau Guvernul meu, cum a fost denumit de presedinte, este mai degraba o hemoragie de ministri decat un munte de intelepciune. ... Practic, guvernarea tehnocrata continua asa cum a inceput, cu uite ministrul, nu e ministrul.
Senatorul Bota masoara autostrazile Guvernarea PDL, aproape de finalul celor doua mandate, reuseste performanta de a inaugura numai proiectele incepute de fosta guvernare PSD si contra-preformanta de a nu inaugura nici un proiect de infrastructura pe care guvernarea de dreapta, in doua mandate, sa-l fi inceput.
Cand USL a preluat guvernarea, rata de absorbtie era de aproximativ 7,4%. In anul 2013, s-au atras mai multi bani decat a reusit guvernarea PDL sa stranga in tot mandatul.
Motiunea trebuie respinsa si datorita faptului ca guvernarea PSD, care acum se lauda cu bunastarea pe care a adus-o in domeniu, nu a facut decat sa nenoroceasca si sa umileasca taranul roman.
La sfarsit de an, Constantin Fratila, presedintele Fortei Democrate din Romania considera ca guvernarea Aliantei D.A. ... Guvernarea actuala prezinta, in opinia lui Fratila, numeroase lacune, inclusiv la nivel diplomatic, „luand in calcul numai episodul numirii ambasadorului Columbiei, care a sustinut ca merge in Argentina”.
Social-democratii si conservatorii bihoreni au lansat un atac la PNL si PD, pe care ii considera raspunzatori pentru guvernarea din perioada 2004-2008, chiar daca democratii nu mai fac parte din Guvern de mai bine de un an.
Premierul Emil Boc a spus ca guvernarea liberala a topit ca la cazinou banii munciti de romani, iar Crin Antonescu i-a acuzat pe actualii guvernanti de minciuni si erori permanente si a cerut eliminarea impozitului minim.
google-analytics.com