Cautare

2718 de rezultate pentru "geoana" (2.82 secunde)
Forta Opozitiei sta sub fundul lui Geoana? ... Cristian Tudor Popescu) Mircea Geoana imi aminteste una dintre neputintele care m-au tinut departe de a intra in politica: ... Geoana e un artist al nesimtirii. ... Geoana sa fie dat afara din partid.
Legenda celor 5 milioane de voturi Il tot aud pe Mircea Geoana cum se cramponeaza in emisiunile tv din ultimele doua zile de cele 5 milioane de voturi pe care le-a castigat in alegerile prezidentiale.
Ponta a anuntat, peste noapte, ca doreste sa-l mazileasca pe Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului. ... Geoana pentru a se putea privi dimineata in oglinda. In lipsa unei motivatii cat de cat logice a schimbarii lui Geoana, dl.
Vad ca Victor Ciutacu este in profund dezacord cu modul in care a fost tratat azi Mircea Geoana. ... Pana la excluderea lui Geoana mai e. ... Geoana nu risca nici macar un sut in cur. ... PSD a fost cat se poate de rabdator cu Geoana.
Geoana e un pesedist pursange (Autor: Cristian Tudor Poepscu) Da, asa cum spune dl Geoana la televizor, ne cunoastem de mult, d-sa si cu mine, dar prieteni nu mai suntem de aproape 4 ani, de cand dateaza ultima noastra discutie "in viu".
Si daca Geoana ajunge prim ministru? ... Mircea Geoana. ... ce sanse are Mircea Geoana sa ajunga premier? ... Cine o fi lansat atat de adanc ideea cu Geoana premier incat sa se vorbeasca despre treaba asta cu luni de zile in urma prin America si saptamana trecuta la Londra?
DeCeNews:Candidatura lui Mircea Geoana, analizata de conducerea PSD Decizia finala privind o eventuala candidatura a lui Mircea Geoana pe listele PSD se afla la Victor Ponta, chiar daca tot partidul il dorește, a declarat, luni, Marian Vanghelie.
Organizatia Bucuresti, afectata dupa alegerile de la ultimul congres, si-a amintit cum a castigat Mircea Geoana sefia partidului si-l anunta pe acesta ca-i va sprijini candidatura in anticipate doar cu conditia sa aiba un comportament politic onest, nu ierarhic in PSD.
Dan Ioan Popescu ii da cu tifla lui Geoana Pana sa se lamureasca si problema PC-ului, ultimul pion al puterii, sa vedem insa ce se intampla in tabara opozitiei.
Mircea Geoana propune o reformare a PSD, care pana acum s-ar fi integrat intr-un mod neofanariot de a face politica. Tinerii sociali-democrati, care se scolesc la cursurile de vara ale TSD, au aflat despre intentiile liderului PSD, Mircea Geoana, de a reforma partidul.
In plin razboi al demisiilor si al intentiilor de excludere din PSD a celor cu probleme morale, liderul social-democrat Mircea Geoana sustine ca Adrian Nastase si Dan Ioan Popescu vor intra numai in vizorul conducerii partidului, nu al organizatiilor din care fac parte acestia.
Deputatii PSD care au semnat lista de sustinere a lui Adrian Nastase in functia de presedinte al Camerei i-au solicitat ieri presedintelui PSD, Mircea Geoana, sa-si ceara scuze in mod public pentru faptul ca i-a calificat drept "golani si mizerabili".
intr-un interviu acordat catre "Replica" in luna martie a acestui an, liderul social-democrat l-a atacat in termeni extrem de duri pe Mircea Geoana si a declarat ca PSD s-a desfiintat practic din cauza tensiunilor existente.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a inceput campania electorala pentru alegerile de pe 10 decembrie, cand in cadrul unui Congres Extraordinar va fi ales noul lider al social-democratilor.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, i-a avertizat pe pesedisti vineri, in discursul de deschidere a lucrarilor Consiliului National al PSD, ca "unitatea este cuvantul de ordine" si ca nu vor mai fi tolerati cei ce incearca sa isi faca imagine pe spatele partidului si "stau pe la colturi asteptand congrese extraordinare".
Atunci cand credeam ca Mircea Geoana si-a epuizat tot arsenalul de prostii, senatorul pepenilor de Dabuleni ne loveste necrutator cu un momument de ipocrizie si nesimtire. Dintr-odata, toate alinturile marca Iliescu adresate acestui incredibil de infantil politician care este Geoana (prostanac, handicapat etc.) par nemeritat de blande.
Traian Basescu, Mircea Geoana si Crin Antonescu ocupa primele trei locuri in intentiile de vot ale romanilor, potrivit unui sondaj de opinie realizat de CURS, la comanda PSD. Pe primul loc se afla Traiana Basescu, urmat de Mircea Geoana si Crin Antonescu.
Presedintele Traian Basescu a declarat la Craiova, in timpul unei intalniri cu reprezentantii administratiei locale din Dolj, ca el nu-l are drept contracandidat pe Mircea Geoana, ci pe Ion Iliescu, pe care il va invinge la alegeri.
Dan Mihalache este profund nedrept cu Mircea Geoana, intr-un articol postat pe blog, intitulat "Lasa-ne, pleaca, du-te!" Bizar mod de a se raporta la o realitate cumplita:
PSD se afla intr-un real pericol de sciziune datorita prapastiei create intre "clica lui Mircea Geoana" si filialele din teritoriu, gratie "lasitatii generalizate" care este omiprezenta in partid dar, nu in ultimul rand, si din pricina edilului Marian Vanghelie, care a ajuns sa pozeze in purtator de cuvant al formatiunii, sustine fostul strateg al pesedistilor, clujeanul Vasile Dancu, instrainat acum de PSD.
google-analytics.com