Cautare

9 de rezultate pentru "tiron" (3.12 secunde)
s-au executat decolmatari si desfundari de santuri si rigole, s-a efectuat intretinerea curenta a podurilor si s-au executat marcaje rutiere", ne-a declarat Dorina Tiron, directorul general al CNADNR.
l-a ales in functia de Presedinte pe domnul doctor Stefan Tiron (presedinte fondator al S.S.R.O.O.T.) . ... Stefan TIRON Scopul Asociatiei :
Este vorba de fostul edil sef al orasului Tecuci, Gheorghe Lazar, ales consilier local pe listele PSD Galati alaturi de Viorica Tiron si Costica Florea. ... Astfel, Viorica Tiron s-a inregimentat, din data de 18.07.2006, in PNL Galati, in timp ce colegii sai s-au declarat independenti.
Inainte de cumplita tragedie, barbatul si-a injunghiat concubina, pe Felicia Tiron. ... Potrivit politistilor, barbatul se numeste Giuseppe Finocchiaro, avea 57 de ani si traia in concubinaj cu Felicia Tiron, de 35 de ani, cu care avea copilul, in varsta de aproximativ doi ani.
Era format din sase reprezentanti ai Partidului National Roman (Vasile Goldis, Aurel Lazar, Teodor Mihali, Stefan Cicio-Pop, Alexandru Vaida-Voevod si Aurel Vlad) si sase social-democrati (Tiron Albani, Ioan Flueras, Enea Grapini, Iosif Jumanca, Iosif Renoiu si Baziliu Surdu), noteaza sursa de mai sus.
Potrivit Pro TV, in editia de vineri a show-ului "Dansez pentru tine", telespectatorii Pro TV vor avea parte pe tot parcursul emisiunii de momente impresionante - duelul prin care vor trece echipele formate din Mihai de la 3Sud-Est - Claudia Furpass si Dan Bordeianu - Mirela Tiron va fi doar unul dintre acestea.
Elena Tiron - invatatoare; 12. Emanuel Mircea - economist; 13. Vlad Urse - pensionar - ofiter MApN; 14. Carmen Ioana Stefan - mecanic;
"Monitorul " a solicitat in scris Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Iasi, careia i se subordoneaza SDN Botosani, preturile de inchiriere a utilajelor, iar raspunsul directorului unitatii, Dorina Tiron, a fost ca valorile contractelor de inchiriere ale utilajelor de deszapezire "sint cele rezultate din procedurile de achizitie si variaza in functie de numarul de unitati inchiriate, tipul acestora, numarul de schimburi pe zi de utilizare, tipul interventiei, etc ", fara a se preciza si un tarif propriu-zis.
Alfredo Pascu, George Ionut Virban, Alexandru Constantin, Andrei Plesca, Stefan Popov, Bogdan Lupea, Valentino Tiron, Marius Mitrofan, Orest Paslariu-Ranghilof, Mihnea Lamatic, Daniel Madia, Florin Budnaru, Catalin Petrescu.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
Ministrul Justitiei, Cristian Diaconescu, le-a multumit ieri senatorilor din grupul PSD pentru ajutorul si expertiza acordate proiectelor legislative din domeniu.
google-analytics.com