Cautare

113 de rezultate pentru "festivitate de absolvire" (3.39 secunde)
Pentru postul de director general al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) nu a fost depus pana in prezent nici un Curriculum Vitae, ultima zi fiind 18 februarie 2009, potrivit datelor furnizate de Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale.
Moda masteratelor a cuprins si primarii constanteni - si asta de cativa ani buni, asa incat tot mai multe persoane isi completeaza studiile la universitatile din tara, imbogatindu-si astfel CV-ul cu inca o diploma.
, ceremonia de absolvire a anului universitar 2008 - 2009 pentru studentii de la Jurnalism, Relatii internationale, Studii europene, Stiinte politice, Drept si stiinte administrative, invitat de onoare fiind Principele Radu Duda. Acesta s-a aratat incantat de faptul ca toata promotia va purta numele lui.
IPJ Dolj face tot posibilul sa nu divulge cati angajati ai acestei institutii au fost facuti ofiteri ori au primit sporuri substantiale la salarii in baza diplomelor de absolvire a Universitatii "Spiru Haret" la controversata forma de studiu Invatamant la Distanta (ID).
"In 2004 am ramas acasa, desi am obtinut cel mai mare numar de voturi din judet" Senatorul Gheorghe Pop este candidatul Uniunii Social-Liberale pentru un nou mandat in Senatul Romaniei pe Colegiul nr.2 Jibou - Zalau.
Galatenii care nu au un job au posibilitatea sa se instruiasca in mod gratuit in alte meserii, prin intermediul Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Galati Institutia organizeaza cursuri de calificare si recalificare pentru somerii indemnizati si neindemnizati, carora le-a expirat somajul sau care nu au avut dreptul la somaj, dar sint inscrisi in evidentele AJOFM Galati.
Subiectul discutiilor il constituie cursurile Institutului National de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor, a caror absolvire ar echivala pentru unii cu obtinerea definitivatului in avocatura, in timp ce altii sustin exact contrariul Confuzia a pornit chiar de la reprezentantii Institutului de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor (IPPA), care au comunicat in teritoriu ca absolvirea cursurilor amintite nu le-ar da dreptul stagiarilor sa profeseze ca avocati definitivi, urmind sa poata face acest lucru la finele celor doi ani de stagiatura.
Galatenii care vor sa munceasca in strainatate au acum ocazia sa se inscrie in baza de date Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) va organiza in perioada 6 - 8 iunie 2005, incepind cu orele 8.30, in Galati, in cadrul Complexului Sportiv Siderurgistul, linga trecere Bac, actiuni de inscriere in banca de date a solicitantilor de locuri de munca in strainatate, in domeniul agricol, pentru persoanele care au virsta intre 20 si 40 de ani, indiferent de sex.
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca organizeaza actiunea de inscriere in banca de date a solicitantilor de locuri de munca in Spania In perioada 22 august- 6 septembrie, la sediul din str.
Doljenii, absolventi de studii superioare profil tehnic, aflati in cautarea unui loc de munca pot participa la un curs gratuit de Managementul mediului. Cursul, organizat de Camera de Comert si Industrie (CCI) Oltenia, are o durata de 30 de ore si se va desfasura la sediul institutiei (str.
Fermierii si lucratorii din pensiunile agroturistice din tara vor fi instruiti la Craiova, in scopul dobandirii de cunostinte noi impuse de Uniunea Europeana, precum si de tehnologii si practici moderne, necesare pentru a pune in valoare investitiile realizate cu fonduri europene.
De la inceputul acestei luni, Facultatea de Agricultura din Craiova este gazda unor cursuri ce au drept scop imbunatatirea pregatirii profesionale a fermierilor si lucratorilor din pensiunile agroturistice.
Comisarii Garzii de Mediu Dolj au fost dotati recent cu laptopuri si imprimante portabile si fac cursuri intensive de limba engleza pentru a-si desfasura activitatea la standarde europene.
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) organizeaza pina pe 26 februarie o actiune de preselectare a persoanelor care doresc sa lucreze in Germania. La preselectie se pot prezenta numai persoanele care au diploma de calificare pentru urmatoarele meserii:
Romanii care doresc sa munceasca in Germania se pot inscrie, incepand din aceasta luna, in baza de date a Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM).
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) a primit oferte din partea angajatorilor din Polonia 120 de locuri de munca, pentru meseria de sudor MAG (sudura carcase autobuze).
In prezenta prefectului Danut Culetu si a lui Dumitru Nancu, directorul executiv al Oficiului Teritorial pentru IMM si Cooperatie Constanta, la sediul acestei din urma institutii a avut loc ieri festivitatea de absolvire pentru o noua promotie de participanti la cursul de formare si dezvoltare a abilitatilor antreprenoriale EMPRETEC.
Ofertele de locuri de munca în domeniul agricol în strainatate este în continua crestere.
Ofertele de locuri de munca în domeniul agricol în strainatate este în continua crestere.
Ofertele de locuri de munca în domeniul agricol în strainatate este în continua crestere.
google-analytics.com