Cautare

63479 de rezultate pentru "excluderea lui fulga din prm" (5.47 secunde)
PRM Constanta este in febra pregatirilor pentru alegerile locale, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, liderul local Radu Comanici. Astfel, concomitent cu instruirea reprezentantilor partidului in sectiile de votare, PRM intocmeste, in aceasta perioada, listele de candidaturi la primarii si consilii locale.
Liderul PC din Senat, Sabin Cutas, a trimis luni o adresa Biroului Permanent al Senatului, prin care aduce la cunostinta hotararea Biroului Executiv Central al partidului, prin care functia de vicepresedinte al Senatului in sesiunea septembrie-decembrie 2008 va fi ocupata de Corneliu Pascu.
Partidul Romania Mare (PRM) isi alege astazi o noua conducere in cadrul celui de-al IV-lea congres al formatiunii politice. Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor (foto), a declarat recent ca se urmareste reducerea numarului de functii de conducere.
Presedintele organizatiei PRM Suceava, Gheorghe Acatrinei, a declarat ca a demarat campania de strangere de semnaturi in vederea initierii procedurii de invalidare a mandatului de parlamentar de Suceava al Leonidei Lari Iorga.
Sedinta de ieri-dimineata a Camerelor reunite ale Parlamentului a fost si ieri suspendata din lipsa de cvorum, dupa 20 de minute de dezbateri. Discutiile pe proiectul de buget pe 2006 au fost marcate de replici acide intre ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu (foto), si liderul PRM, Gheorghe Funar.
Consilierii judeteni ai PD, PNL, PRM si PC Olt au absentat ieri de la sedinta lunara a institutiei, intr-o prima actiune care face parte din planul sefilor celor patru partide de a-l schimba din functie pe presedintele Jenel Copilau.
El a declarat ca aceasta posibilitate s-a conturat dupa ce el a fost sustinut pentru sefia Camerei Deputatilor de catre un partid din Opozitie.
Organizatia locala a PRM din Eforie si-a definitivat lista de candidati pentru Consiliul Local, pe care o va trimite spre avizare Biroului Executiv Judetean Constanta al acestei formatiuni politice. Aceasta va fi una preponderent feminina, a preciziat presedintele filialei din Eforie, Ionel Crivat.
Filiala PRM Bihor pare a fi cea mai linistita organizatie politica parlamentara din judet, desi alegerile parlamentare se apropie.
PRM si-a luat in serios statutul de partid de opozitie si a inceput sa critice coalitia aflata la guvernare inca din primele zile ale acestui nou an.
Femeile din Partidul Romania Mare au avut parte de o surpriza placuta cu ocazia "Zilei Martisorului", si anume de intalnirea cu deputatul PRM Angela Buciu, presedinte al Organizatiei Nationale de Femei PRM. ... Am fost curtata de multe partide, dar doctrina PRM m-a atras", a subliniat Angela Buciu.
Deputatul PRM Gelil Eserghep considera ca a trait cea mai palpitanta sesiune parlamentara de dupa Revolutie. ... Acum, deputatul se odihneste acasa, alaturi de sotie si copii, asteptandu-l pe litoral si pe presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor. ... "Voi pleca la Bran, ca in fiecare vara din ultimii opt ani".
Potrivit unor surse social-democrate, deputatul PRM Lia Olguta Vasilescu si-a depus adeziunea la PSD, urmand sa fie prezentatata ca membru al partidului de catre Mircea Geoana in cadrul unei intruniri a PSD Dolj.
Consiliul National al PRM a votat sambata, la propunerea presedintelui partidului, Corneliu Vadim Tudor, componenta noului Birou Permanent al formatiunii. ... Vicepretedinti ai PRM vor fi Mihai Ungheanu, Gheorghe Buzatu, Petre Popeanga, Carol Dina, Nicolae Iorga si Constantin Gaucan.
PRM este dispus sa negocieze, dupa alegeri, cu oricine serveste interesul national, a declarat vineri presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, care a aratat ca "ideal ar fi un guvern de uniune nationala, pentru ca vin vremuri grele".
Consilierii PD-L spera sa convinga PRM sa se alature democrat liberalilor si PNG pentru a forma o noua majoritate in Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB), primind postul de viceprimar ocupat in prezent de Robert Ionescu (PNG).
PRM va sesiza Parchetul General pentru anchetarea penala a deputatului Daniela Buruiana, acuzand-o de escrocarea Parlamentului Romaniei si a Parlamentului European cu peste 100.000 de euro.
Codrut Seres, secretarul general al Partidului Conservator (PC) a anuntat marti ca, in cadrul unei intalniri cu o delegatie a PRM, a propus o fuziune prin absortie.
PRM va introduce in urmatoarele zile doua motiuni simple, "Averile ministrilor la control" si "La iesirea din iarna, facturile si preturile i-au ruinat pe romani", a anuntat ieri liderul acestui partid, Corneliu Vadim Tudor.
PRM nu va sustine un eventual guvern PD-PSD si se gandeste daca va sprijini motiunea de cenzura anuntata de PSD, a declarat ieri presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor. "Nu vom sustine revenirea la putere a marilor mafioti din PSD.
google-analytics.com