Cautare

78 de rezultate pentru "comasare radionav" (2.78 secunde)
E-politic publica rezultatele unui sondaj pe tema propunerii PDL de comasare a alegerilor din 2012. Iata raspunsurile la intrebarea: Pe cine credeti ca ar avantaja aceasta masura?
"In cadrul discutiilor pe care le-am avut cu primarii s-a desprins ideea ca aceasta comasare a alegerilor in anul 2012 este oportuna, deoarece se vor economisi zeci de milioane de euro.
In lege se specifica faptul ca prin aceasta comasare se economisesc 20 de milioane de euro. Judecatorii constitutionali v au decis sa solicite Guvernului detalii privind impactul financiar al aplicarii acestei legi, respectiv daca intr-adevar se economisesc acesti bani.
N-au hotarat daca e mai bine sa prelungeasca aceasta stare de tensiune manifestata inclusiv in demonstratii in Piata, pana in noiembrie, acumuland in felul acesta mai multa frustrare in populatie, sau e mai rau daca organizeaza acum alegeri - fie ele anticipate, fie cele la termen, locale, renuntand la comasare -, cand starea de tensiune a populatiei este inca la cote mari.
Va asteptati la vreo rasturnare a situatiei in ceea ce priveste neconstitutionalitatea legii de comasare? Victor Ponta: Din pacate, ma astept de la judecatorii CCR la tot ce e mai rau pentru ca au dovedit in ultima perioada ca au ascultat comanda politica a celor care i-a numit acolo.
Prima ar fi, potrivit lui Boc, o restructurare a unor departamente sau structuri ale Guvernului prin comasare, desfiintare sau infiintarea unora noi.
Potrivit proiectului de act normativ initiat de liberali, va fi schimbat statutul sefilor de servicii in cadrul consiliului, iar legile Serviciilor secrete vor fi amendante pentru o comasare a unora dintre aceste institutii.
Cutas a explicat ca, "in principiu, este vorba de un protocol mai mult tehnic, care prevede infiintarea unei comisii de realizare a protocolului de comasare si stabileste ca data pentru congresele extraordinare ale celor doua partide 12 februarie".
Desi propunerea de comasare a celor doua proiecte a venit din partea deputatului PNL Mona Musca, liberalii au votat impotriva legii antinomenclatura, cu mentiunea ca o vor sustine insa pe cea a lustratiei.
Pe lista figurau pentru comasare, printre altele, Scolile nr. 25, nr. 35 si nr. 26. "De asemenea, am initiat un proiect prin care sa fie amenajate mai multe gradinite.
Ungureanu a declarat ca "exista o propunere a Comisiei Europene de comasare a managementului pentru programele de vecinatate intr-o formula trilaterala Romania-Republica Moldova-Ucraina" si a spus ca el insista "pentru o abordare bilaterala, avand ca argument eficienta".
Iordanescu a aratat ca, prin comasare, partidele, respectiv PLD, nu dispar, iar radierea unui partid absorbit duce la imposibilitatea preluarii denumirii acestuia de catre alt partid.
Conform unei variante de restructurare, s-ar putea recurge la comasarea Ministerului Agriculturii, condus de liberalul Dan Motreanu, cu Ministerul Mediului, condus de catre democrata Sulfina Barbu, precum si comasarea Ministerului Culturii, coordonat de liberalul Adrian Iorgulescu, cu Ministerul Educatiei, coordonat de democratul Mihai Hardau.
Liderii liberal-democrati si-au precizat vineri pozitia fata de protocolul de comasare prin absorbtie, statutul si programul politic al viitorului Partid Democrat-Liberal (PD-L).
Partidul creat prin comasare prin absorbtie putea sa se numeasca PD", a precizat Sorin Frunzaverde. El a completat, insa, ca decizia denumirii PDL a fost luata de Colegiul Director al PD, insusita mai apoi de intreg Partidul Democrat, astfel ca nu poate face alte comentarii pe aceasta tema.
De asemenea, au fost adoptate documentele politice ale noului partid si protocolul de comasare cu PLD. Paralel, s-a desfasurat Congresul PLD, care a aprobat comasarea cu PD si documentele politice ale viitorului PDL.
Pe de alta parte, Marko a spus ca Uniunea nu ar fi "deranjata" de o eventuala comasare a celor doua alegeri, locale si parlamentare.
Emil Boc nu a numit agentiile vizate de decizia de desfiintare sau comasare pentru a nu introduce in opinia publica un climat de instabilitate pana la decizia finala.
Premierul Emil Boc a anuntat, dupa sedinta de Guvern, ca s-a decis ca in urma procesului de comasare sau desfiintare sa ramana functionale 107 agentii si alte institutii, din cele 226 care exista in prezent.
"Sugerez o alianta, o comasare a acestor doua mari partide. Trebuie foarte repede sa punem la o parte diferentele dintre noi.
google-analytics.com