Cautare

5365 de rezultate pentru "ultima" (3.15 secunde)
De fapt, numai în ultima luna, cresterea înregistrata a fost de aproximativ 18%.
Cu toate ca, potrivit site-ului BNR, leul a înregistrat o usoara apreciere - 3,7695 lei/euro la 3,7694 lei/euro (0,0026%), în ultima perioada se poate vorbi de o tendinta clara de depreciere a leului.
Tot mai multi galateni au decis in ultima perioada sa redevina clientii societatii locale de furnizare a apei calde si a energiei termice, solicitand rebransarea totala sau partiala la sistemul de termoficare Dupa ce au renuntat la serviciile Apaterm din diferite motive, preferand sa se incalzeasca cu ajutorul aragazelor sau al resourilor, tot mai multi galateni au decis sa solicite rebransarea totala sau partiala la sistemul de termoficare.
Pretul painii va creste din nou in perioada urmatoare, pana la Paste, intrucat graul a continuat sa se scumpeasca in ultima saptamana, a declarat presedintele patronatului Rompan, Aurel Popescu."Pretul painii va creste cat de curand. Deja in ultima saptamana, pretul graului a urcat cu zece bani.
Cu toate ca joi a fost ultima zi în care fermierii puteau depune solicitarea pentru subventia pe suprafata de la UE, fara a primi penalizari, acestia nu s-au înghesuit la biroul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj. ... "Am venit în ultima clipa din lipsa de timp.
Cu toate ca joi a fost ultima zi în care fermierii puteau depune solicitarea pentru subventia pe suprafata de la UE, fara a primi penalizari, acestia nu s-au înghesuit la biroul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj. ... "Am venit în ultima clipa din lipsa de timp.
Cu toate ca, deocamdata, se poate vorbi de o diminuare destul de mica a costului locuintelor, aceasta este binevenita, mai ales ca în ultima perioada valoarea imobilelor depasea cu mult puterea de cumparare a craiovenilor.
"Angajatorii trebuie sa depuna fisele fiscale la Finante, pana in ultima zi a lunii februarie, dar le pot da angajatilor in prima zi dupa ce au platit salariile pentru ultima luna din anul anterior", a spus consilierul BNR.Proiectul de regulament nu precizeaza care vor fi documentele prin care solicitantii de credite vor trebui sa faca dovada veniturilor declarate fiscal.
Pe de alta parte, vânzarile masive facute în ultima perioada de investitori poate ca au tinut seama si de scaderea ratingului, care a confirmat unele temeri.
Ultima investigatie a fost declansata de CNVM în cazul Altur Slatina. ... În ultima vreme, Revan Com a scos masiv la vânzare pe bursa actiuni ALT - 12,6 milioane de pe 18 august.
Anul 2005 a fost de varf pentru vanzarile constructorului auto pe plan local, cu 113.276 comercializate si o crestere de 41,5% fata de 2004, avans datorat in principal introducerii pe piata a modelului Logan Sedan, in ultima parte a lui 2004.
Pentru prima data in ultimii ani, firmele nu s-au mai calcat in picioare in ultima zi de depunere a fiselor fiscale ale angajatilor.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) a publicat, recent, ultima statistica pe luna aprilie 2009, privind comportamentul populatiei si al firmelor in legatura cu bancile.
15 iunie 2009 reprezinta ultima zi pentru platile anticipate aferente trimestrului II al anului in curs, efectuate de catre contribuabilii care realizeaza venituri din activitati independente, din cedarea folosintei bunurilor, cu exceptia impozitului pe veniturile din arendare, precum si venituri din activitati agricole, a declarat Bogdan Hutuca (fotoa), directorul coordonator al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Constanta.
Angajatii hipermarketului Pic din Craiova au protestat ieri, pentru cateva ore, fiindca nu si-au primit drepturile salariale pe ultima luna. ... Nemultumirea protestatarilor este dublata si de faptul ca disponibilizarile la Pic Craiova au fost tot mai frecvente in ultima vreme.
Reamintim agentilor economici ca 25 august 2009 este ultima zi de depunere a declaratiilor fiscale, precum si ultima zi de plata a obligatiilor la bugetul general consolidat si a taxei pe valoarea adaugata pentru obligatiile fiscale cu termen de plata lunar, a declarat, ieri, Bogdan Hutuca, directorul coordonator la Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
"Batranul" model Alfa 147 va fi inlocuit cu Giulietta la inceputul anul viitor, dar e posibil ca aceasta sa fie ultima masina noua lansata de Alfa Romeo.
Grila de programme a postului, lansat in 1985, cuprinde cele mai noi stiri - o performanta devenita marca a CNN International - informatii financiare, stiri sportive, stiri de ultima ora, analize si documentare.
Traian Basescu si-a exprimat, miercuri, in cadrul emisiunii "Nasul" de la B1Tv, dezamagirea fata de presa romaneasca actuala, ca si regretul ca jurnalisti foarte cunoscuti, precum Mircea Dinescu sau Cristian Tudor Popescu, s-ar fi schimbat foarte mult in ultima vreme, jignindu-l in mod repetat.
Astfel, potrivit reprezentantilor Registrului Auto Roman (RAR) Dolj, in ultima vreme s-a inregistrat o crestere a cererilor pentru elibererea de carti de identitate a vehiculelor (CIV), mai ales in cazul autovehiculelor la mana a doua aduse din strainatate.
google-analytics.com