Cautare

61305 de rezultate pentru "terasa cu garda din costinesti" (4.02 secunde)
Tolo - locul de unde nu as mai pleca Mica statiune Tolo, din regiunea Argolida, peninsula Peloponez, am descoperit-o prima data in anul 2003, cand am facut o excursie cu masina, pe un traseu stabilit cu un agent de turism foarte priceput.
Astfel, pe malul lacului se doreste amenajarea unei promenade de circa 2 km, pornind din zona Crangasi pana in dreptul insulei, ce va cuprinde o pista de alergare si un cinema in aer liber.
Decorurile artistice din faianta pictata in format mare prezentate de Cameleonia reprezinta o noutate absoluta in designul interior din Romania.
"Descopera cum sa calatoresti cu stil" este sugestia Danei Savuica, iar conferinta va avea loc in data de 24 iunie 2015, incepand cu ora 19:30, in Baneasa Shopping City, pe terasa Grand Combo.
Traian Basescu se afla, de pe 1 august, pe litoralul sudic al Marii Negre, impreuna cu sotia sa, Maria.
Dupa ce saptamana trecuta, inspectorii de la ITM au gasit unele nereguli la terasa "Cuptorul cu placinte" din Satul de Vacanta, acestia au descins din nou la respectiva locatie, pentru a verifica modul cum au fost indeplinite masurile dispuse.
Compania RCS&RDS asigura acoperire WiFi si in mall-urile Afi Palace Cotroceni, terasa centrului comercial Baneasa Shopping City si restaurantele Ancuta si Dynasty din Bucuresti Mall (Mall Vitan), restaurantele Hanul cu Tei, Hanul lui Manuc, La Jaratic, La Mitocanu, Malagamba, N.Tonita nr.3, Niste Domni si Fiii, Promenada, Casa Mara, Robinhood, Excalibur, The Floor si pe str.
Hotelul Marriott se extinde cu trei cladiri noi Hotelul Marriott se extinde. Un nou corp de cladire cu trei etaje si terasa va fi construit in spatele hotelului. ... De asemenea, in lateralele hotelului vor fi construite alte doua corpuri cu cate un etaj.
Cu ceva mici exceptii, aproape toti directorii aflati la conducerea unor institutii ale statului - Narciz Amza, inspector scolar general din cadrul ISJ Constanta, Stere Sponte, directorul Oficiului Cadastru si Publicitate Constanta, Oscar Benes, directorul Casei de Pensii, Vasile Petro, comisar sef la Garda de Mediu Constanta, Ionel Manafu, directorul Directiei "Apele Romane" Dobrogea Litoral, au "bifat" aspectele pozitive ale activitatii subordonatilor pe anul 2006.
Potrivit comisarului sef al Garzii Financiare Constanta, Cristian Radu, prin actiunea din perioada minivacantei de 1 Mai s-a verificat respectarea legii referitoare la dotarea si utilizarea casei de marcat de catre cluburile de pe litoral.
Calin Popescu Tariceanu (decembrie 2004 - decembrie 2008) si Emil Boc (din decembrie 2008).
Realitatea din Calarasi informeaza: Memorandumul de la Calarasi - cu degetul pe rana!
Ulterior, Guvernul, trecand peste decizia Parlamentului care, potrivit art.61 alin.(1) din Constitutia Romaniei, este unica autoritate legiuitoare a tarii, a emis o ordonanta de urgenta, respectiv Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.54/2011 pentru stabilirea unor masuri privind incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal din Ministerul Administratiei si Internelor pentru anul 2011, cu obiect identic, avand aceleasi obiective dupa cum reiese din Expunerea de motive.
Descoperire arheologica EXCEPTIONALA, acoperita la scurt timp cu pamant! ... Aici, dar si in alte parti din Transilvania, se duce o lupta teribila, mai mult din umbra, intre cei care doresc sa aduca la lumina istoria noastra si cei care o vor ingropata, pentru ca nu le slujeste interesul.
Alianta "Dreptate si Adevar" Gorj tremura din toate incheieturile, liderii locali ai PNL si PD sicanandu-se si amenintandu-se cu orice prilej, ultima bomba fiind lansata pe piata de Dan Morega, liderul PNL Gorj, care a spus ca va dispune controale in urma carora sa fie inlocuiti pedistii cu functii de conducere.
FARCAS) Timp de 40 de ani, Robert Hastings a cautat si a intervievat mai mult de 130 de fosti militari si angajati ai Fortelor Aeriene americane cu privire la implicarea lor, directa sau indirecta, in incidente OZN legate de armamentele nucleare.
Odata cu aderarea tarii noastre la UE, incepand cu 1 ianuarie 2007, au disparut taxele vamale si obligativitatea platii TVA in vamile din regiunea de Vest.
Cu toate acestea, semnaturile nu au fost de-ajuns. ... Doru Micle, liderul Sindicatului din cadrul Directiei Generale a Finantelor Bihor, ne-a declarat ca a fost prezent la discutiile avute de liderii de sindicat din toata tara si ca decizia s-a luat de comun acord.
Potrivit presedintelui Daniel Chitoiu, doar 15% din angajati fac controale fiscale. Acesta a cerut suplimentarea organigramei cu 2.000 de posturi, din care 300 pentru Garda Financiara. In Dolj, personalul Garzii Financiare se va suplimenta din mai cu 12 posturi.
Mai multi directori executivi si adjunctii lor de la institutiile descentralizate din Dolj au fost destituiti vineri prin ordine ministeriale, ca urmare a intrarii in vigoare a ordonantei ce va rade toata sefimea din fruntea autoritatilor subordonate guvernului.
google-analytics.com